Audio Grade Ethernet Switch

Καλημέρα σε όλους παραλήφθηκαν και οι πλακέτες οπότε το μόνο μας πρόβλημα είναι τα swich .
Μόλις γύρισα από τον ηλεκτρονικό στον οποιο και παρέδωσα τις πλακέτες. Από εβδομάδα τα πρώτα θα είναι έτοιμα.
Δημιουργήθηκε το mail [email protected] στο οποίο μπορούν οι συμμετέχοντες να ζητήσουν και να λάβουν τα παραστατικά αγορών. Παρακαλώ επίσης να μου στείλετε στο παραπάνω mail, όνομα, διεύθυνση τηλέφωνο και forum name για να σας στείλω τα μηχανήματα με acs και tracking number. Με έξοδα του αποστολέα.
Σας ευχαριστώ όλους.

• Like
Reactions: economides
Καλημερα με τα switches δε μου ειναι ξεκαθαρο τι ισχυει. Εχουν βρεθει; Τι θα παραλαβουμε πλακετες μονο; Ευχαριστώ

Καλημερα με τα switches δε μου ειναι ξεκαθαρο τι ισχυει. Εχουν βρεθει; Τι θα παραλαβουμε πλακετες μονο; Ευχαριστώ
Αυτή τη στιγμή εχω 6 τεμάχια Ζ3 (και άφθονα Ζ5).
Την επόμενη εβδομάδα λοιπον μπορώ να παραδώσω 6 τεμάχια.
Τα δύο πρωτα τεμάχια πάνε στον Λάκη και στον Audio inspector που εχουν δώσει zyxel.
Εγώ φυσικά βάζω τα δύο δικά μου στο τέλος της λίστας. Οπότε παρακαλώ ακούω προτάσεις πως να κανονίσουμε τις 4 παραδόσεις χωρίς να δημιουργηθεί ένταση.
Το γραφω ξανά παραλαμβάνετε έτοιμο προϊόν στη μπριζα και Νιρβάνα.

Προκειμένου όλοι να διευκολυνθούν δηλώνω ότι προσωπικά δεν βιάζομαι καί δεν έχω καμμία αντίρρηση να παραλάβω τελευταίος, όποτε συγκεντρωθοϋν όλα τα κομμάτια.

Συμφωνώ ότι προηγούνται όσοι έχουν δώσει ήδη το δικό τους Zyxel και πρέπει να παραλάβουν πρώτοι.

• Like
Reactions: vlad66
και εγώ δεν βιάζομαι και φυσικά δεν με ενδιαφέρει να μου δώσει ο άνθρωπος κανένα παραστατικό ή λογαριασμό το θεωρώ άκρως υποτιμητικό για τον ίδιο αλλά και για το φορουμ. Ολα αυτά θα μπορούσαν να είχαν λυθει με pm.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
ούτε κι εγώ το βιάζομαι και παρομοίως δεν χρειάζομαι παραστατικά.
Ελπίζω να είμαστε στο τέλος όλοι ευχαριστημένοι,
μαζί και ο analog jimaras που έχει αναλάβει το βάρος του όλου εγχειρήματος.

Last edited:
Μία λύση θα ήταν ίσως η κλήρωση στα 4 έτοιμα κομμάτια.Προσωπικά μπορώ και εγώ να περιμένω,δεν με ενδιαφέρει να δω παραστατικά αγορών, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά που το πήραν επάνω τους όλο αυτό .

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Μία λύση θα ήταν ίσως η κλήρωση στα 4 έτοιμα κομμάτια.Προσωπικά μπορώ και εγώ να περιμένω,δεν με ενδιαφέρει να δω παραστατικά αγορών, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά που το πήραν επάνω τους όλο αυτό .
Η κλήρωση είναι μία καλή λύση.
Η άλλη λύση είναι η σειρά που δήλωσε ο καθένας τη συμμετοχή του. Όπως είναι στη λίστα του @analog-jimaras.
Προτιμώ την κλήρωση. Μου φαίνεται πιο δίκαιη.

Καλά είχα ξεχάσει του Tzimisce οπότε 3.
Να προτείνω κι εγω μια εναλλακτική να ξεκινήσουμε με βάση την απόσταση να στείλουμε πρώτα στους φίλους της Βόρειας Ελλάδας.

• Like
Reactions: Tzimisce
άντε με το καλό να τα πάρετε σιγα σιγα, να αρχίσουν και οι ακουστικές εντυπώσεις, να μπούμε "στο ζουμί"!!!

Αν και περιμένω πως και πως για να να ακούσω, δεν βιάζομαι για την παραλαβή. Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τα παραστατικά. Μου φαίνεται καλή η ιδέα να αρχίσουν οι παραδόσεις από τους βόρειους!

έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά που το πήραν επάνω τους όλο αυτό .

Ο Δημήτρης το έχει πάρει όλο πάνω του.
Και όσοι τρέχουν για να βρουν Zyxel, αλλά εκείνος το διοργανώνει 😉
Εντάξει, έναν όγκο τον έχει, αλλά σίγουρα είναι ένας. 😂