Audio Grade Ethernet Switch

Βρε παιδιά σε ποιες από τις υποδοχές θα συνδέσουμε είσοδο και έξοδο;
Σε οποιοδήποτε swich της αγοράς όλες οι πόρτες ειναι ίδιες δηλαδή δέχονται και είσοδο και έξοδο. Οπότε και στη δική μας κατασκευή με τη βάση να ειναι το πολυπόθητο zyxel swich μπορείς να συνδέσεις το router σου σε οποια πόρτα σε βολεύει και απο οποία αλλη πόρτα να δώσεις στο pc στο streamer οπουδήποτε θες.
Μοναδικό πρόβλημα σε ενα πολύπλοκο δίκτυο που ειναι και ο εφιάλτης για εμάς τους τεχνικούς ειναι η λουπα. Το καλώδιο το οποίο ξεκινάει απο το swich να επιστρέφει σε αυτο, αυτο παρακαλώ μην το κάνετε.😁

Last edited:
Γιατί; Κάτι hypex που βάζουν την ανάδραση στο θεό είναι πιο έξυπνοι; 😂

Στο δικό μου μετά από παρότρυνση του Δημήτρη έχω Input και output στις θέσεις που είναι δίπλα στο ρεύμα.

Σε οποιοδήποτε swich της αγοράς όλες οι πόρτες ειναι ίδιες δηλαδή δέχονται και είσοδο και έξοδο. Οπότε και στη δική μας κατασκευή με τη βάση να ειναι το πολυπόθητο zyxel swich μπορείς να συνδέσεις το router σου σε οποια πόρτα σε βολεύει και απο οποία αλλη πόρτα να δώσεις στο pc στο streamer οπουδήποτε θες.
Μοναδικό πρόβλημα σε ενα πολύπλοκο δίκτυο που ειναι και ο εφιάλτης για εμάς τους τεχνικούς ειναι η λουπα. Το καλώδιο το οποίο ξεκινάει απο το swich να επιστρέφει σε αυτο, αυτο παρακαλώ μην το κάνετε.😁
Τι ωραία απάντηση για εμάς τους άσχετους ,

Γιατί; Κάτι hypex που βάζουν την ανάδραση στο θεό είναι πιο έξυπνοι; 😂

Στο δικό μου μετά από παρότρυνση του Δημήτρη έχω Input και output στις θέσεις που είναι δίπλα στο ρεύμα.
Εσύ αρχικα να μαζέψεις τα γατιά σου να μην καταστρεφουν τα εργα τεχνης, κατα δευτερον να μην μπερδεύεις τον κοσμο.
Πάντα σεβαστή η άποψη του Δημήτρη, αλλά άκουσες κάποια διαφορά διπλα στο ρεύμα και μακρυά απο αυτό??

• Haha
Reactions: Tzimisce
Δεν είναι όλες οι θύρες του Zyxel ίδιες.
Κάποιες είναι high priority.
Μόνο που δεν θυμάμαι αν θέλουμε αυτές ή όχι. 🤔
Και αφού το λέει ο ποιητής, οφείλουμε να το βάλουμε εκεί.
Έκανες εσύ δοκιμή;

Δεν είναι όλες οι θύρες του Zyxel ίδιες.
Κάποιες είναι high priority.
Μόνο που δεν θυμάμαι αν θέλουμε αυτές ή όχι. 🤔
Και αφού το λέει ο ποιητής, οφείλουμε να το βάλουμε εκεί.
Έκανες εσύ δοκιμή;
Με κοροϊδεύεις νομίζω πως να κάνω δοκιμή αφου εγω δεν εχω ακόμη. Μην ανησυχείς όμως παλιόπαιδο σε λίγο δεν θα είσαι ο μόνος που έχει.

Αυτή τη στιγμή εχω 6 τεμάχια Ζ3 (και άφθονα Ζ5).
Την επόμενη εβδομάδα λοιπον μπορώ να παραδώσω 6 τεμάχια.
Τα δύο πρωτα τεμάχια πάνε στον Λάκη και στον Audio inspector που εχουν δώσει zyxel.
Εγώ φυσικά βάζω τα δύο δικά μου στο τέλος της λίστας. Οπότε παρακαλώ ακούω προτάσεις πως να κανονίσουμε τις 4 παραδόσεις χωρίς να δημιουργηθεί ένταση.
Το γραφω ξανά παραλαμβάνετε έτοιμο προϊόν στη μπριζα και Νιρβάνα.
Αν τα v5 δεν κάνουν (όπως έχω καταλάβει), έχουμε μόνο 6 δλδ;

Αν τα v5 δεν κάνουν (όπως έχω καταλάβει), έχουμε μόνο 6 δλδ;
Δυστυχώς ναι γιαυτό και κανουμε την κουβέντα ποιος θα παραλάβει πρώτος μιας και οι υπόλοιποι θα περιμένουμε.
Υπομονή προς το τέλος της εβδομάδας περιμένουμε 10 απο Ολλανδία να δούμε αν θα έχει κανένα v3 μέσα.