Τελικά ήρθε με μαύρη πρόσοψη,αλλά δεν με χαλάει καθόλου(ειδικά που τα άλλα παιδιά αδημονούν να το πάρουν-έστω και εμπριμέ φαντάζομαι)
θα βγάλω φωτό,θα μπει ακριβώς κάτω από το router.
switch,router και streamer είναι πολύ-πολύ κοντά μεταξύ τους.
ψήνομαι και για καλώδιο 50cm supra από το switch στο streamer σαν τελευταία προσθήκη.
Δεν ξέρω αν για αυτό το μήκος συντρέχει λόγος να το βάλω,ακούω γνώμες
Το ξέρεις ότι έχουμε πληρώσει παραπάνω λεφτά για την ασημί πρόσοψη των 10mm και για τα καπάκια πάνω και κάτω τα οποία δεν είναι λαμαρίνα του 1mm αλλά αλουμίνιο των 2mm ......
ΥΣ..
Μην πάρεις το supra , το έχω και το άκουσα...
Στείλε μου πμ (αν θέλεις) , έχω φτιάξει και ακούσει τα nexans cat6A (f) UTP και cat7 S/FTP με βιομηχανική κάλτσα προστασίας και πολύ καλά βύσματα όπως βλέπεις στις φωτογραφίες παρακάτω :

Μήκος 1 μέτρο το καθένα, τα έφτιαξα για να τα δοκιμάσω κόντρα στο πανάκριβο wireworld starlight (αλλά και μεταξύ τους)...
Ναι , το starlight δεν μπορεί να νικηθεί, αλλά και τα nexans είναι εξαιρετικά !
Η μεταξύ τους διαφορά είναι περισσότερο θέμα γούστου, άρα δεν είναι απόλυτα αντικειμενική από κάποιον που θα τα συγκρίνει.
Και επειδή εγώ δεν έχω "στήσει" μαγαζάκι, θα σου πω ότι μετά το starlight, 2ο στο δικό μου σύστημα ήρθε ένα έτοιμο (στα 2 μέτρα μήκος) της LANmark (πάλι nexans δλδ) cat6A το οποίο είναι πάμφθηνο και εύκολο να βρεθεί.
Ο mdvq το αγόρασε και ως συνήθως μου το έδωσε για δοκιμή..

Ναι, αυτό το 2μετρο που νίκησε το ίδιο του το αδερφάκι του ενός μέτρου ( !! ) , έφτασε πολύ κοντά στο starlight και μάλιστα κάποια στιγμή το ξεπέρασε όταν το starlight μπήκε σε άλλη θύρα στο switch..
Έτσι μάθαμε ότι και οι θύρες παίζουν ρόλο, τουλάχιστον στο μικρό tp-link που έχω αυτή την στιγμή....