Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει. Το πρότζεκτ για το switch τρέχει εδώ και πολύ καιρό από τον DimDim, λογικό είναι το switch που μετέτρεψε να μην είναι πλέον σε παραγωγή. Αν διαβάσετε πολλές-πολλές σελίδες πιο πίσω θα δείτε ότι πριν ξεκινήσουν την ομαδική παραγγελία τα παιδιά είχαν λάβει ρητή διαβεβαίωση απο έμπορο ότι διαθέτει ακριβώς το συγκεκριμενο μοντέλο σε επαρκή ποσότητα(150 κομμάτια αν δε με απατά η μνήμη μου).
Δε φταίνει αυτοί αν ο έμπορος έστειλε v5 αντί για v3.
Όπως δε φταίω κι εγώ αν ο Γερμανός έμπορος όπου παρήγγειλα εγώ έστειλε v5 αντί για v3. Πριν πείτε "άλλη φορά να προσέχεις που παραγγέλνεις" να σημειώσω ότι ο εν λόγω έμπορος ήταν η Conrad Electronic, που δεν πρέπει να υπάρχει Γερμανός DIYer που να μην έχει αγοράσει κάτι απο εκεί.
Επίσης δε φταίμε εμείς που αποδείχθηκε ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις της v3, με διαφορετικά τσιπάκια, τα οποία τα ξεχωρίζεις μόνο αν τα ξεβιδώσεις και κοιτάξεις μέσα. Εσείς θα το ζητούσατε αυτό από κάποιον που πουλάει μεταχειρισμένα στο ebay για 10 ευρώ; Εγώ πάντως ντρέπομαι. Λίγος σεβασμός σε αυτούς που θυσιάζουν τον κόπο και το χρόνο τους (δε βάζω τον εαυτό μου μέσα, σιγά τον κόπο που έκανα να παραγγείλω μερικά μηχανάκια στο νετ)