Audio Grade Ethernet Switch

Κανένα πρόβλημα ποτέ. Αν θέλετε όμως ασφάλεια αποστολής αυτή την προσφέρουν μόνο οι courier (DHL, ups κλπ) Απο αυτούς δεν ψωνίζω ούτε ακόμα κι αν είναι δωρεάν τα μεταφορικά. Όσο για την ασφάλεια από πωλητή εννοείται πάντα πληρωμή με PayPal. Ας στείλει και πέτρες.

Ευχαριστώ παρελαβα και ακουω! Συγχαρητηρια για το σχεδιασμο, την υλοποιηση και την οργανωση! Οι εντυπώσεις εξαιρετικές! Θα γραψω στο καταλληλο νημα

Από ευγενική προσφορά του Εκτορα ήρθε σε μένα ,μόλις το πήρε [εγώ άνοιξα το κουτί] .Πολλά συγχαρητήρια για την κατασκευή .Με το που μπαίνει στο σύστημα οι διαφορές είναι άμεσα ακουστές . Αν και είναι ελάχιστη ώρα που δουλεύει νομίζω ,ότι ιδίως σε μεγάλες ορχήστρες οι διαφορές είναι άμεσα διακριτές .
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους "ετρεξαν" αυτό το πρότζεκτ
Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει συνέχεια ....

Last edited:
Αρχικά αυτό σκέφτηκα κι εγω
Σωστό
IMG-20260227-WA0012(1).jpg
Λάθος
IMG-20260227-WA0015(1).jpg
Αλλά το παραπάνω ανατρέπει κι αυτη τη θεωρία.

Να γραψω 2-3 σκέψεις μου για την εξαιρετική υλοποίηση .
Η όλη υλοποίηση βασίζεται σε μια έκδοση του V3 ,που δύσκολα βρίσκεται σήμερα . Το κόστος της είναι το μικρότερο τμήμα της όλης υλοποίησης ,αλλά αποτελεί και την "καρδια" της υλοποίησης ,γιατί στις υπόλοιπες εκδόσεις δεν μπορούν να υλοποιηθούν αυτές οι "αναβαθμίσεις" Σε συνολικό κόστος 250+ κολλάμε στα 25 -30 ευρώ που κάνει το switch .Αυτό που σκέφτομαι και δεν ξέρω αν υλοποιήσιμο είναι να γίνει μια παραγγελία για τα v3 σε κάποιο κινέζο πιθανόν με τοποθετημένο το καλύτερο ρολόι ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να ενσωματωθεί [πιθανόν και η νέα τροφοδοσία] Πέρα από τους πιθανούς νέους ενδιαφερόμενους νομίζω και ότι οι ήδη ευτυχισμένοι κάτοχοι θα ήθελαν να έχουν στη κατοχή τους ένα V3 για ρεζέρβα ,γιατί αν πάθει κάτι το switch ολα τα υπόλοιπα είναι άχρηστα .
Νομίζω ότι ο Dim -Dim θα μπορεί να απαντήσει αν αυτό είναι εφικτό

Παιδιά δεν μπορεί να στηρίζεστε σε ένα end of life προϊόν και μάλιστα ευτελούς αξίας.. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να χαλάσει. Ενα switcher των 25-30 ευρώ είναι. Δεν είναι κανά cisco.
Πρέπει να βρείτε τρόπο να φτιάξετε μηχανάκι με φρέσκα υλικά.

• Like
Reactions: Th.ARvan
Παιδιά δεν μπορεί να στηρίζεστε σε ένα end of life προϊόν και μάλιστα ευτελούς αξίας.. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να χαλάσει. Ενα switcher των 25-30 ευρώ είναι. Δεν είναι κανά cisco.
σε αυτες τις τιμες παντα θα υπαρχει αυτο το προβλημα
Ισως να πηγαιναν σε κατι ποιο ακριβο αλλα θελει νεα σχεδιαση το τροφοδοτικο με το clock ,απλα επρεπε να γινει ερυνα αγορας αν υπηρχε το μηχανακι στην αγορα και μετα τα υπολοιπα
Ελπιζω να βρουν ολοι οσοι εχουν παρει μερος στο project

Πολυ καλο και επαινετεο σαν ιδεα, diy project και VFM λυση, ακομα και σαν πειραμα γιατι απεδειξε καποια πραγματα, αλλα ειναι οπως τα λες..

Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει. Το πρότζεκτ για το switch τρέχει εδώ και πολύ καιρό από τον DimDim, λογικό είναι το switch που μετέτρεψε να μην είναι πλέον σε παραγωγή. Αν διαβάσετε πολλές-πολλές σελίδες πιο πίσω θα δείτε ότι πριν ξεκινήσουν την ομαδική παραγγελία τα παιδιά είχαν λάβει ρητή διαβεβαίωση απο έμπορο ότι διαθέτει ακριβώς το συγκεκριμενο μοντέλο σε επαρκή ποσότητα(150 κομμάτια αν δε με απατά η μνήμη μου).
Δε φταίνει αυτοί αν ο έμπορος έστειλε v5 αντί για v3.
Όπως δε φταίω κι εγώ αν ο Γερμανός έμπορος όπου παρήγγειλα εγώ έστειλε v5 αντί για v3. Πριν πείτε "άλλη φορά να προσέχεις που παραγγέλνεις" να σημειώσω ότι ο εν λόγω έμπορος ήταν η Conrad Electronic, που δεν πρέπει να υπάρχει Γερμανός DIYer που να μην έχει αγοράσει κάτι απο εκεί.
Επίσης δε φταίμε εμείς που αποδείχθηκε ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις της v3, με διαφορετικά τσιπάκια, τα οποία τα ξεχωρίζεις μόνο αν τα ξεβιδώσεις και κοιτάξεις μέσα. Εσείς θα το ζητούσατε αυτό από κάποιον που πουλάει μεταχειρισμένα στο ebay για 10 ευρώ; Εγώ πάντως ντρέπομαι. Λίγος σεβασμός σε αυτούς που θυσιάζουν τον κόπο και το χρόνο τους (δε βάζω τον εαυτό μου μέσα, σιγά τον κόπο που έκανα να παραγγείλω μερικά μηχανάκια στο νετ)

Τοσο ο Δημήτρης ,όσο και όσοι μετείχαν στην υλοποίηση κάνανε εξαιρετική δουλειά και προσωπικά τους δίνω ακόμη μια φορά συγχαρητήρια και ενα μεγάλο ευχαριστώ .
Από κεί και έπειτα αυτό που έγραψα είναι αν υπάρχει η δυνατότητα της παραγγελίας της συγκεκριμένης πλακέτας του switch με την πιθανή προσθήκη των τροποποίησεων .

Απογοητευμένος και στεναχωρημένος για πράγματα και καταστάσεις που δεν είναι της παρούσης να συζητηθούν, δηλώνω ότι παραχωρώ το switch μου σε όποιον θέλει να το αποκτήσει.. όταν ετοιμαστεί φυσικά.

Θυμίζω ότι έχω πληρώσει 270€ στον analog-jimaras (20€ περισσότερα από τους υπόλοιπους που ήθελαν το φτηνότερο μαύρο κουτί) , για χάρη της παχύτερης πρόσοψης και τα αλουμινένια καπάκια πάνω και κάτω.

Λεπτομέρειες υπάρχουν σε παλαιότερο ποστ , όποιος θέλει και δεν βαριέται τις βρίσκει στις αρχικές σελίδες του νήματος.

Για όποιον θέλει να μπει σε αυτό το Group Buy για το switch και όχι να περιμένει το επόμενο, του παραχωρώ την θέση μου έναντι 270€
Φυσικά θα πρέπει και πάλι να περιμένει..

Αποκλείω 2 συγκεκριμένα μέλη καθώς και όποιον εμφανιστεί σαν κομήτης.

ΥΣ..
Αν πάρω το switch στα χέρια μου , η "προσφορά" παύει να ισχύει.