Τι εννοείς; Έχω την φάση να πηγαίνει στην ασφάλεια..καντε και μια δοκιμη με αναποδα τη φαση.
Η ασφάλεια είναι πριν τον μετασχηματιστή.Ναι, αλλα ο γιατρας λογικα με το καφέ δείχνει την φαση. Το μπλε ειναι ο ουδέτερος. Τωρα το γιατι μπήκε η ασφάλεια μετα τον μετασχηματιστη ειναι ενα ερώτημα απο τα λίγα που καταλαβαίνω και θυμαμαι, αλλα υποθέτω οτι ο μετασχηματιστης εχει μεγαλύτερη αντοχή απο την ασφάλεια οπότε ειναι ασφαλής.
View attachment 268272
Δωσε τους χαιρετισμους μαςΑυτήν την στιγμή περνώ έξω από τον Γιατρα.Να τον ρωτήσω;
Το iec ειναι με τη στενή πλευρα προς τα κατω. Δηλαδή, αν δεν αντιστραφεί το καλώδιο η φαση πάει στο μπλε και την ασφάλεια. Ίσως ειναι δόκιμο απλα να αλλάξουν το μπλε με το καφέ στο φίλτρο και να κουμπώνουν ανάποδα.Και εμένα ανάποδα μου φαίνεται...
Σαν να πηγαίνει η φάση απευθείας στον μετασχηματιστή και η ασφάλεια να είναι συνδεδεμένη στον ουδέτερο.
Μπορείς να βγάλεις μία φωτογραφία που να δείχνει φάτσα το IEC;
Το iec ειναι με τη στενή πλευρα προς τα κατω.
Η συνδεσμολογία σε όλα τα μηχανήματα έπρεπε να είναι η εξής:Ναι, αλλα ο γιατρας λογικα με το καφέ δείχνει την φαση. Το μπλε ειναι ο ουδέτερος. Τωρα το γιατι μπήκε η ασφάλεια μετα τον μετασχηματιστη ειναι ενα ερώτημα απο τα λίγα που καταλαβαίνω και θυμαμαι, αλλα υποθέτω οτι ο μετασχηματιστης εχει μεγαλύτερη αντοχή απο την ασφάλεια οπότε ειναι ασφαλής.
View attachment 268272
Συνέχεια υπάρχει η οποια κοντέυει να φτάσει τα νούμερα συμετοχής που ειναι απαραίτητα για την κατασκευή πλακετών, απλά γινετε εκτός forum στο [email protected] η με επικοινωνία με πμ, ολα με την προυπόθεση οτι οποιος παραλαμβάνει θα γράφει τις εντυπώσεις του στο αντιστοιχο νήμα στο forum.Από ευγενική προσφορά του Εκτορα ήρθε σε μένα ,μόλις το πήρε [εγώ άνοιξα το κουτί] .Πολλά συγχαρητήρια για την κατασκευή .Με το που μπαίνει στο σύστημα οι διαφορές είναι άμεσα ακουστές . Αν και είναι ελάχιστη ώρα που δουλεύει νομίζω ,ότι ιδίως σε μεγάλες ορχήστρες οι διαφορές είναι άμεσα διακριτές .
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους "ετρεξαν" αυτό το πρότζεκτ
Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει συνέχεια ....
εννοούμε όπως κοιτάς το φίλτρο διαβάζοντας την ετικέτα, όχι από την πλευρά της πρίζας.δεξιά / αριστερά

267 έχω δώσει εγώ για το μαύροΘυμίζω ότι έχω πληρώσει 270€ στον analog-jimaras (20€ περισσότερα από τους υπόλοιπους που ήθελαν το φτηνότερο μαύρο κουτί) , για χάρη της παχύτερης πρόσοψης και τα αλουμινένια καπάκια πάνω και κάτω.
Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να παραλάβω εισαι ο επόμενος που θα εξυπηρετηθεί.267 έχω δώσει εγώ για το μαύρο
Btw που βρισκόμαστε; Από που ελπίζουμε να βρούμε v3 πλέον; Έχουμε κάτι συγκεκριμένο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.