Audio Grade Ethernet Switch

Τι να πω... εμενα και τα υπερκοστολογημενα φθηνα μου φανηκαν.
Πρεπει να κοιταχτω...

Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρεις..
Όσο για τον "κύριο" από την πρώτη στιγμή που έκανε τα δικά του έπρεπε να του είχαν απαγορεψει να ασχοληθεί αυτός με την όλη φάση, από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του..
Εδώ εμένα ήθελε να μου πουλήσει το Nexans χρυσό, από μόνος του μου έκανε κίνηση , δίχως εγώ να τον ενοχλήσω, φυσικά πήρε την απάντηση που έπρεπε..
(Φυσικά από τότε με είχε στην Μπούκα😁)
Καλα, στη μπουκα ειχε αρκετους απο μας που του χαλαγαμε τη σουπα.

Εγώ ξέρω το κόστος του από τώρα, γνωρίζω τα κόστη των υλικών, όπως γνώριζα και για το πρώτο...
Μόνο που το ανέλαβε ο Δημήτρης όλα θα είναι κομπλέ..
Και με λογικό κόστος 🙂

Όλοι τα γνωρίζουμε.. όσοι τουλάχιστον ασχολούνται με το diy και όχι μόνο...

Όταν παραγγέλνεις (πχ) πολλά κουτιά θα σου κάνουν πολύ καλύτερη τιμή στο τεμάχιο..

Το ίδιο και στους Μ/Σ (2ο παράδειγμα...)

Ο τύπος έφτασε σε σημείο να χρεώνει 10€ τα καλώδια όταν το κόστος τους μετά βίας φτάνει το 1,5€ !

Πάλι καλά που δεν χρέωσε το καλάι του τεχνικού....

Τι να πω... εμενα και τα υπερκοστολογημενα φθηνα μου φανηκαν.
Πρεπει να κοιταχτω...

Κοίτα, για να μην νοιώθουν και κορόιδα όσοι το πήρανε.
Και εγώ που το έφτιαξα μόνος μου, σαν μονάδα, τόσο μου κόστισε περίπου.
Αλλά επειδή αγόρασα έναν μετασχηματιστή, ένα κουτί, ένα zyxel κλπ κλπ που το κάθε ένα από αυτά είχε τα μεταφορικά του.
Ειδικά το κουτί βαράει κάτι μεταφορικά της τάξης των 15-20€.
Πρακτικά, "χώνεψε" όποιο κέρδος υπήρχε λόγω ποσότητας και μεταφορικών.
Εμένα όντως κόστισε 45€ το κουτί με τα μεταφορικά και μάλιστα σε black friday.
Αν πας όμως σήμερα να το πάρεις, λόγω κόστους και αριθμού τεμαχίων θα πάει 32€ το κομμάτι μαζί με τα μεταφορικά.

Που θεωρώ χαζό γιατί αν έλεγε "παιδιά, επειδή θα τρέχω Καλλιθέα, Νίκαια κλπ για να τα φτιάξουμε θα υπάρχει ένα καπέλο 10€ στον καθένα" δεν θα του έλεγε κανείς όχι.
Ας του έβγαινε το δικό του τσάμπα.
Ή αν του έμειναν zyxel στα χέρια, ένα καπέλο 10€ στον καθένα και οι Χ πρώτοι να πάρουν ένα zyxel V5 δώρο.
Τρόποι για να μη μπεις μέσα υπάρχουν και νομίζω θα ήταν σεβαστό από την κοινότητα.
Ο μικρός προτίμησε για κάποια ευρώ να χάσει την παρέα του και να ξεφτιλιστεί στην κοινότητα.

Όσο για τον "κύριο" από την πρώτη στιγμή που έκανε τα δικά του έπρεπε να του είχαν απαγορεψει να ασχοληθεί αυτός με την όλη φάση, από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του..
Εδώ εμένα ήθελε να μου πουλήσει το Nexans χρυσό, από μόνος του μου έκανε κίνηση , δίχως εγώ να τον ενοχλήσω, φυσικά πήρε την απάντηση που έπρεπε..
Και σε εσένα? Άφησε κανέναν που δεν πήγε να του πουλήσει τέτοιο καλώδιο? Ανέκδοτο είχε γίνει εσωτερικά το πορτοκαλί ethernet...

Από άνθρωπο που ήταν φίλος, πηγαίναμε σπίτι του, ερχόταν στα δικά μας, θα περίμενε κανείς τέτοια συμπεριφορά ;;;;

Από αυτό το nexans ξέρεις ξεκίνησε η (κακή) "φάση"...

Εμάς πήγε να κοροϊδέψει πρώτους... μετά έστελνε μηνύματα σε όποιον μιλούσε ελληνικά...

Αλλά ήταν πλέον αργά να του πούμε "στοπ" στο πρότζεκτ.. θα παίζαμε κυριολεκτικά μπουνιές !!

Και σε εσένα; Άφησε κανέναν που δεν πήγε να του πουλήσει τέτοιο καλώδιο; Ανέκδοτο είχε γίνει εσωτερικά το πορτοκαλί ethernet...
Σιγά μην αφηνέ και εμένα..που να ήξερε όμως...

Από άνθρωπο που ήταν φίλος, πηγαίναμε σπίτι του, ερχόταν στα δικά μας, θα περίμενε κανείς τέτοια συμπεριφορά ;;;;

Από αυτό το nexans ξέρεις ξεκίνησε η (κακή) "φάση"...

Εμάς πήγε να κοροϊδέψει πρώτους... μετά έστελνε μηνύματα σε όποιον μιλούσε ελληνικά...

Αλλά ήταν πλέον αργά να του πούμε "στοπ" στο πρότζεκτ.. που παίζαμε κυριολεκτικά μπουνιές !!
Δυστυχώς αυτοί οι χαρακτήρες ανθρώπων δεν έχουν ευαισθησίες, πάνω απ' όλα έχουν το συμφέρον και το κέρδος τους, δεν τους ενδιαφέρει το ανθρώπινο κόστος όταν θα γίνει η στραβή..
Πάντα υπάρχουν αυτά τα φιντανιά, δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο όλο αυτό που έχει γίνει...
Από την αρχή φάνηκαν οι προθέσεις του...
Τελος πάντων, τώρα πάμε για άλλα...

• Like
Reactions: vlad66
τελικά, εμείς που το πήραμε, την πατήσαμε; Οικονομικά εννοώ…

Σε απόλυτα νούμερα όχι.

Αν τα φτιάχνατε μόνοι σας σίγουρα θα πήγαινε πολύ παραπάνω. Δεν ξέρω τι θα έπαιρνε ένας ηλεκτρονικός για να στήσει την πλακέτα, να κόψει τα κουτιά και να το μοντάρει.
Πρακτικά όμως, έβγαλε λεφτά, πράγμα ανεπίτρεπτο.

Εγώ σκέφτομαι να πάρω δεύτερο για να το βάλω σε βιτρίνα με καρτελάκι "Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον DimDim σε λιγότερο από 2 χρόνια" 😂

Αυτό το post θα πρέπει να το κάνεις refresh κάθε χρόνο τέτοια μέρα. 😁

Και τώρα;
Εμείς που περιμένουμε την V2 με βαντέχουλ καλώδια και φφφφφφανταστικό μετασχηματιστή στα 400€ το κομμάτι +50€ το κάθε zyxel τι θα κάνουμε;

Και για να μην αναρωτιέστε. Yup, that's me.
Σε δεύτερο λογαριασμό μου ζήτησε 400€ + 50€ για το switch.
Μόνο που όταν ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στο τηλέφωνο μίλησε απευθείας με μέλος του ΔΣ.

@Larry μου, σου χρωστάω συναγρίδα! 😂

• Like
Reactions: vlad66
Παίδες, διαβάζω από όλους ότι το σουίτς είναι καταπληκτικό και κάνει διαφορά στην ηχητική απόδοση

Νομίζω, ότι δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση του θέματος, που κάνει κακό στον κοινότητα ...

Ας παν στην ευχή τα παλιά !

καλό μήνα !

Σιγά μην αφηνέ και εμένα..που να ήξερε όμως...

Ρε συ,,, εδώ δεν ήξερε ότι ο Tzimisce έχει στήσει χιλιόμετρα δικτύων ΚΑΙ με αυτό το καλώδιο !

Και νόμιζε ότι δεν θα έβρισκε το καλώδιο ;;;

Ούτε μία ώρα δεν του πήρε να μου στείλει λινκ για να πάω να το αγοράσω....

Μην ανεβάσω εδώ φωτογραφίες από το εγαστήρι μου που αποδεικνύουν στο 100% τον τύπο του καλωδίου.....

Γι΄αυτό έβγαλε τον σκασμό για το συγκεκριμένο θέμα...

Πέρα από την κουτοπονηριά του , είναι και μεγάλος τσαπατσούλης.. δεν κατάφερε ούτε τα λογότυπα να σβήσει σωστά.... :ROFLMAO:

Αυτό το post θα πρέπει να το κάνεις refresh κάθε χρόνο τέτοια μέρα. 😁
"Αφού σας είπα ότι θα το φτιάξω, δεν χρειάζεται να μου το θυμίζετε κάθε 6 μήνες"

Παίδες, διαβάζω από όλους ότι το σουίτς είναι καταπληκτικό και κάνει διαφορά στην ηχητική απόδοση

Νομίζω, ότι δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση του θέματος, που κάνει κακό στον κοινότητα ...

Ας παν στην ευχή τα παλιά !

καλό μήνα !

Το θέμα Σπύρο είναι ότι μάζευε "likes" και ευχαριστίες ενώ την ίδια στιγμή λοιδορούσε εμένα, τον Λάκη και τους υπόλοιπους (πρώην) φίλους του λέγοντας ότι του κάνουμε πόλεμο !!

Κακό δεν κάνει στην κοινότητα το να μαθευτούν όλα όσα συνέβησαν... αποκτάμε εμπειρίες και όσοι άλλοι "πονηροί" αν υπάρχουν, θα προσέχουν εδώ που βρίσκονται.....

"Αφού σας είπα ότι θα το φτιάξω, δεν χρειάζεται να μου το θυμίζετε κάθε 6 μήνες"
Κανονικά στον Tsimisce πρέπει να του το δώσεις τελευταίο το καινούριο Switch..😁
(Και να μην παίζει όπως τα άλλα) 😂😂😂

Και να σκεφτείτε πως ένιωθα τύψεις που ξοδευόταν με τόσα άχρηστα βέρσιον του ζύξελ που μάζευε και ήθελα να στείλω και κάτι για να μειωθεί η ζημιά του…

Και να σκεφτείτε πως ένιωθα τύψεις που ξοδευόταν με τόσα άχρηστα βέρσιον του ζύξελ που μάζευε και ήθελα να στείλω και κάτι για να μειωθεί η ζημιά του…

Αν ήταν καθαρός, ο 1ος που θα του έδινε λεφτά για την ζημιά του θα ήμουν εγώ χωρίς υπερβολή !

Αλλά μόνο καθαρός δεν ήταν, ούτε καν σε αυτόν τον τομέα... είδες καμιά φωτογραφία από τα στοκαρισμένα "άχρηστα" switch ;;;;

Είδες κάποιο screenshot από αγορά του που να λέει "no returns accepted" ;;;;

Δεν λέω.. κάποια ψιλή την έφαγε, αλλά και πάλι ξέρεις τι έβγαλε από την υπερκοστολόγηση ;;;

Μη σου πω υπολογισμένο νούμερο από τα κουτιά και τους μετασχηματιστές.....