Καλα, στη μπουκα ειχε αρκετους απο μας που του χαλαγαμε τη σουπα.Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρεις..
Όσο για τον "κύριο" από την πρώτη στιγμή που έκανε τα δικά του έπρεπε να του είχαν απαγορεψει να ασχοληθεί αυτός με την όλη φάση, από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του..
Εδώ εμένα ήθελε να μου πουλήσει το Nexans χρυσό, από μόνος του μου έκανε κίνηση , δίχως εγώ να τον ενοχλήσω, φυσικά πήρε την απάντηση που έπρεπε..
(Φυσικά από τότε με είχε στην Μπούκα)
Εγώ ξέρω το κόστος του από τώρα, γνωρίζω τα κόστη των υλικών, όπως γνώριζα και για το πρώτο...
Μόνο που το ανέλαβε ο Δημήτρης όλα θα είναι κομπλέ..
Και με λογικό κόστος![]()
Τι να πω... εμενα και τα υπερκοστολογημενα φθηνα μου φανηκαν.
Πρεπει να κοιταχτω...
Και σε εσένα? Άφησε κανέναν που δεν πήγε να του πουλήσει τέτοιο καλώδιο? Ανέκδοτο είχε γίνει εσωτερικά το πορτοκαλί ethernet...Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρεις..
Όσο για τον "κύριο" από την πρώτη στιγμή που έκανε τα δικά του έπρεπε να του είχαν απαγορεψει να ασχοληθεί αυτός με την όλη φάση, από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του..
Εδώ εμένα ήθελε να μου πουλήσει το Nexans χρυσό, από μόνος του μου έκανε κίνηση , δίχως εγώ να τον ενοχλήσω, φυσικά πήρε την απάντηση που έπρεπε..
Από άνθρωπο που ήταν φίλος, πηγαίναμε σπίτι του, ερχόταν στα δικά μας, θα περίμενε κανείς τέτοια συμπεριφορά ;;;;Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναφέρεις..
Από αυτό το nexans ξέρεις ξεκίνησε η (κακή) "φάση"...Εδώ εμένα ήθελε να μου πουλήσει το Nexans χρυσό, από μόνος του μου έκανε κίνηση , δίχως εγώ να τον ενοχλήσω, φυσικά πήρε την απάντηση που έπρεπε..
Σιγά μην αφηνέ και εμένα..που να ήξερε όμως...Και σε εσένα; Άφησε κανέναν που δεν πήγε να του πουλήσει τέτοιο καλώδιο; Ανέκδοτο είχε γίνει εσωτερικά το πορτοκαλί ethernet...
Δυστυχώς αυτοί οι χαρακτήρες ανθρώπων δεν έχουν ευαισθησίες, πάνω απ' όλα έχουν το συμφέρον και το κέρδος τους, δεν τους ενδιαφέρει το ανθρώπινο κόστος όταν θα γίνει η στραβή..Από άνθρωπο που ήταν φίλος, πηγαίναμε σπίτι του, ερχόταν στα δικά μας, θα περίμενε κανείς τέτοια συμπεριφορά ;;;;
Από αυτό το nexans ξέρεις ξεκίνησε η (κακή) "φάση"...
Εμάς πήγε να κοροϊδέψει πρώτους... μετά έστελνε μηνύματα σε όποιον μιλούσε ελληνικά...
Αλλά ήταν πλέον αργά να του πούμε "στοπ" στο πρότζεκτ.. που παίζαμε κυριολεκτικά μπουνιές !!
τελικά, εμείς που το πήραμε, την πατήσαμε; Οικονομικά εννοώ…
Εγώ σκέφτομαι να πάρω δεύτερο για να το βάλω σε βιτρίνα με καρτελάκι "Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον DimDim σε λιγότερο από 2 χρόνια"![]()
Και τώρα;
Εμείς που περιμένουμε την V2 με βαντέχουλ καλώδια και φφφφφφανταστικό μετασχηματιστή στα 400€ το κομμάτι +50€ το κάθε zyxel τι θα κάνουμε;
Σιγά μην αφηνέ και εμένα..που να ήξερε όμως...
"Αφού σας είπα ότι θα το φτιάξω, δεν χρειάζεται να μου το θυμίζετε κάθε 6 μήνες"Αυτό το post θα πρέπει να το κάνεις refresh κάθε χρόνο τέτοια μέρα.![]()
Παίδες, διαβάζω από όλους ότι το σουίτς είναι καταπληκτικό και κάνει διαφορά στην ηχητική απόδοση
Νομίζω, ότι δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση του θέματος, που κάνει κακό στον κοινότητα ...
Ας παν στην ευχή τα παλιά !
καλό μήνα !
Κανονικά στον Tsimisce πρέπει να του το δώσεις τελευταίο το καινούριο Switch.."Αφού σας είπα ότι θα το φτιάξω, δεν χρειάζεται να μου το θυμίζετε κάθε 6 μήνες"
Ούτε μία ώρα δεν του πήρε να μου στείλει λινκ για να πάω να το αγοράσω....
Και να σκεφτείτε πως ένιωθα τύψεις που ξοδευόταν με τόσα άχρηστα βέρσιον του ζύξελ που μάζευε και ήθελα να στείλω και κάτι για να μειωθεί η ζημιά του…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.