Εγω το marantz το εχω 9 χρονια.Αλλα δεν εχεις αδικο. Σιγα σιγα θα τα κανω ολα. Πρωτα απο ολα ενισχυτης γιατι δε γινεται να τα παιζω με τον πολυκαναλο. Ειναι κοροϊδια για τα λεφτα που εδωσα.:slapface:Αυτό έλειπε, να τα έπερνες σε χρώμα που δεν σε τρέλεναν.Δεν χωράνε συμβιμβασμοί όταν κάνεις τέτοια έξοδα.
Κακά τα ψέμματα, η τρέλα μας αγγίζει και το οπτικό νεύρο.
Αν δεν δεις μεγάλες διαφορές πάρε τον φτηνότερο και κράτα λεφτά στην άκρη για πηγή. Το cp player που έχεις το είχα 10χρονάκια. Παληκάρι και αξιόπιστο και από όλα και μια χαρά ειναι για τα λεφτά του. Αλλά όταν το άλλαξα και ανέβηκα 1-2 κατηγορίες μου έπεσαν τα σαγώνια.
Nα εισαι καλα κρητηκε! Αντε με το καλο να παρεις και τα δικα σου να τα χαρεις! Φωτογραφιες που ανεβασα ειδες καθολου;
Μη μπριζονεσαι καθολου. Ο ερμης ειναι και γ@μ@ τα ηχεια! Πολυ καλα! Ναι η αληθεια ειναι οτι τα παιζω ανετα ακομα και με τον ενισχυτη μου οσον αφορα τις εντασεις.
Κατα τα αλλα θελει σιγουρα καλλιτερα ενισχυτικα καθως δεν εχουν την στερεοφωνικη εικονα και τη καθαροτητα που ειχαν οταν τα ακουσα με primare και symphonic line. Ειναι η αληθεια.
Ο κατασκευαστης λεει μεσα στο βιβλιο οτι οι μοναδες περνουν απο burn in πριν μονταριστουν στη καμπινα και σημειωνει οτι αναλογως του μουσικου προγραμματος θελαι περιπου 3 μερες στρωσιμο... Λιγο μου ακουγεται... Τι λετε εσεις;
Aν και εκτιμω τους densen πολυ δεν θα τους επαιρνα. Τους εχω ακουσει αρκετες φορες και μου αρεσε ποσο καθαροι και διαφανοι ηταν αλλα μου εδιναν την εντυπωση οτι ηταν λεπτοηχοι αν μου επιτρεπεται τον ορο. Ομως δεν τους εχω ακουσει ποτε με audio physic οποτε επιφυλασομαι. Μακαρι να μπορεσω να παρω symphonic line. Οταν ερθει η ωρα θα το κοιταξω καλα.Παντως ο primare για τα λεφτα που ζηταει εχει και ισχυ και καη τροφοδοσια οπως και κατασκευη!Επειδή είχα ακούσει τον δικό μου Luxman με τα Virgo όταν ψαχνόμουνα θα έλεγα το αποτέλεσμα πολύ πολύ καλό όχι όμως ιδανικό και ας λατρεύω την Luxman.
Νομίζω ότι πρίν αγοράσεις ενισχυτή πρέπει οπωσδήποτε να τα ακόυσεις με Densen, από τους συνδυασμούς Τζακ Πότ όπως μου αρέσει να λέω, το δέσιμο είναι ιδανικό και τα δίνει όλα με απαράμμιλη μουσικότητα για επιδόρπιο. Σπάνιο αποτέλεσμα που πολοί πανάκριβοι συνδυασμοί δεν το πετυχαίνουν.
Aν και εκτιμω τους densen πολυ δεν θα τους επαιρνα. Τους εχω ακουσει αρκετες φορες και μου αρεσε ποσο καθαροι και διαφανοι ηταν αλλα μου εδιναν την εντυπωση οτι ηταν λεπτοηχοι αν μου επιτρεπεται τον ορο. Ομως δεν τους εχω ακουσει ποτε με audio physic οποτε επιφυλασομαι. Μακαρι να μπορεσω να παρω symphonic line. Οταν ερθει η ωρα θα το κοιταξω καλα.Παντως ο primare για τα λεφτα που ζηταει εχει και ισχυ και καη τροφοδοσια οπως και κατασκευη!
Πιστευω πως αυτο που λες εχει να κανει με το οτι εχει πιο εντονα ακρα ο primare αλλα ο symphonic line που ειχα ακουσει ειχε πιο flat ηχο, καλλιτερη οδηγηση που ειχε σαν αποτελεσμα τρισδιαστατη απικονηση με σαφεις τοποθετησηεις των μουσικων εντος της σκηνης τρομερο βαθος και υψος εικονας οπως και πολυ καλη μουσικοτητα. Στοιχια που δεν ελειπαν απο τον primare αλλα υπηρχαν σε μικροτερο βαθμο. Μαλλον για symphonic line θα παω κι αν δε τα καταφερω τοτε primare.Κι εγώ αυτή την εντυπωση έχω σχηματίσει για τους densen.
O primare εχει πιο καθαρό ήχο από τον symphonic line κατά την άποψή μου.
Mε rg 9 εχω ακουσει. Οσο για οδηγηση οι Symphonic φημιζονται για τις ικανοτητες τους.
Και μιας και το ανεφερες αν εβρισκα εναν asr emitter I μετεχειρισμενο σε καλη κατασταση ισως να τον προτιμουσα περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον αλλα δυστυχως δεν εχει τυχει να τον ακουσω ποτε. Ξερω μονο οτι ειναι εξαιρετικοι σε ολα τους τα σημεια.
Aν και εκτιμω τους densen πολυ δεν θα τους επαιρνα. Τους εχω ακουσει αρκετες φορες και μου αρεσε ποσο καθαροι και διαφανοι ηταν αλλα μου εδιναν την εντυπωση οτι ηταν λεπτοηχοι αν μου επιτρεπεται τον ορο. Ομως δεν τους εχω ακουσει ποτε με audio physic οποτε επιφυλασομαι. Μακαρι να μπορεσω να παρω symphonic line. Οταν ερθει η ωρα θα το κοιταξω καλα.Παντως ο primare για τα λεφτα που ζηταει εχει και ισχυ και καη τροφοδοσια οπως και κατασκευη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.