Audio Physic Scorpio Γνώμες

Δυστυχως δεν εχω τη τρισδιατατη απικονηση λογο του ενισχυτη που εχω ο οποιος δεν ενδεικνηται καν για 4ωμα φορτια ποσο δε για τα συγκεκριμενα ηχεια. Πιστευω πως αν αλλαξω ενισχυτη θα ''αλλαξουν'' και τα ηχεια εντελως.

Αυτό ακριβώς θα συμβεί πίστεψε μου όσο και άν σου αρέσουν (που το πιστεύω)
δεν τα ακούς τα ηχεία σου ακόμα.

Χαχαχα!!!:flipout: Ακουγα εκκλησιαστικο οργανο και ο ενισχυτης μου κρεμασε.... Και δεν ακουγα δυνατα κιολας. Μολις εμπαιναν πολλες φωνες μαζι τις εκανε ενα και τα χαμηλα πηγανε για καφε στη παραλια....
Αχ... Που πας ρε Καραμητρο. (Για εμενα το λεω)
Τελικα απο οτι καταλαβαινω σιγα σιγα θελαι πολυ ρευμα αυτο το ηχειο κατι που μου ειχε πει κι ο Γιαννης στον Ορφεα αλλα δεν το περομενα και ετσι...

Ασε που οταν ακουω απο βυνηλιο τον καταπινουν τον ενισχυτη τα ηχεια στη κυριολεξια.
Πρεπει να το λαβω πολυ σοβαρα το κομματι ενισχυτικα τελικα για να μην κλαιω.

Ασε που οταν ακουω απο βυνηλιο τον καταπινουν τον ενισχυτη τα ηχεια στη κυριολεξια.
Πρεπει να το λαβω πολυ σοβαρα το κομματι ενισχυτικα τελικα για να μην κλαιω.

Σιγα σιγα χωρις ανχος ολα θα γινουν...

Χαχαχα!!!:flipout: Ακουγα εκκλησιαστικο οργανο και ο ενισχυτης μου κρεμασε.... Και δεν ακουγα δυνατα κιολας. Μολις εμπαιναν πολλες φωνες μαζι τις εκανε ενα και τα χαμηλα πηγανε για καφε στη παραλια....
Αχ... Που πας ρε Καραμητρο. (Για εμενα το λεω)
Τελικα απο οτι καταλαβαινω σιγα σιγα θελαι πολυ ρευμα αυτο το ηχειο κατι που μου ειχε πει κι ο Γιαννης στον Ορφεα αλλα δεν το περομενα και ετσι...

Mήν τον παραζορίζεις μήν σου παραμορφώσει και σου κάψει καμία μονάδα μεγαφώνου.:grandpa:

Μα δε τα παιζω δυνατα καθολου. Ετσι κι αλλιως δεν κανει ακομα γιατι ειναι αστρωτα.Δεν εχω παραμορφωσεις η ψαλιδισμους. Εχω ασαφειες στην εικονα σε πολυπλοκα προγραμματα. Την εικονα που ακουσα στα demo room δεν την εχω. Οπως κι εχω συμπιεσμενα δυναμικα. Αποτελεσμα της ανεπαρκους οδηγησης.

Υπομονή, Θα έρθει και ο ενισχυτής, είναι πλέον αναπόφευκτο με την αγορά που έχεις κάνει.

Ενταξει... Οταν αποφασισα να αλλαξω τα ηχεια το εκανα για να αλλαξω ολη τη φιλοσοφια του συστηματος μου το οποιο στηριζοταν περισσοτερο στο home cinema. Βεβαια παντα πρωτο ρολο ειχε η μουσικη και παρασηρομενος απο το νεαρο της ηλικιας τοτε καθως ημουν 24 ετων και απο την δημοσιοτητα των εν λογω συστηματων επενδησα σε λαθος αντικειμενο κατι πυ δεν αργησα καθολου να καταλαβω παρολο που η πρωτη αγορα που εκανα σε ηλικια 20 ετων ηταν δικαναλο συστημα. Επεσε σε πλανη λοιπον στη πορεια.
Ετσι τωρα θελω σιγα σιγα να χτισω ενα καλο δικαναλο set up με hi-end καταβολες.
Αλλα απο δω και περα ο δρομος ποναει.Αλλα μ'αρεσει!:BDGBGDB55:

Σγά σγά, έτσι και λιγότερο θα πονέσει και θα είναι μεγαλύτερη η γλύκα μετά :laugh: (λογω επιτυχημένης επιλογής μην παρεξηγηθω..) :D

Εχω ηδη αρχισει να σκεφτομαι τι ενισχυτη να παρω. Αλλα ειμαι ακομα μακρια απο τη δυνατοτητα αποκτησης. Θελω ενα καλο ενισχυτικο με ικανη τροφοδοσια πανω απο ολα. Αν εχει καλο τροφοδοτικο μετα κοιταω την υσχη.Δε με ενδιαφερει μεγαλη ονομαστικη υσχης με μικρη τροφοδοσια και μικρη χωριτηκοτητα πυκνωτων γιατι απο οτι καταλαβαινω οσο περνανε η μερες τα scorpio χριαζονται ενισχυτη με ικανα αποθεματα...

Ρευματάκι θέλουνε, τα βάτ δεν είναι απαραίτητα υπο την προυπόθεση βαρβάτης τροφοδοσίας. Άμα άκουγες πώς τα πήγαινε ο τριαντάρης Luxman (60άρης για τα τεσσάρια AF) τα Virgo θα καταλάβαινες (μπορείς να οραματιστείς την ανάλογη χειρονομία με το δάχτυλο νομίζω..)

Αυτο εννοω κι εγω. Παντως κοιτουσα το συστημα σου και ειναι πολυ ωραιο. Μπρατσομενος ο LUXMAN παντως για να οδηγαει B&W σιγουρα δε μασαει τιποτα.

Οσο περναει ο καιρος τα ακρα του 'ανοιγουν' οπως και η στερεοφωνικη εικονα μεγαλωνη και υινεται πιο σαφης.Πολες λεπτομεριες σε ηχογραφησεις που δεν τις ειχα ακουσει παλια.Πολυ ενεργεια και δυναμικα... Πιο πολυ και απο τα klipsch που ειχα παλια οπως και πιο πολυ και σωστο χαμηλο. Βεβαια στα πλαισια που μου επιτρεπουν οι υπολοιπες συσκευες που εχω.
Αχ αυτο το αεροπλανο στο the wall περναει απο πανω...

Οσο περναει ο καιρος τα ακρα του 'ανοιγουν' οπως και η στερεοφωνικη εικονα μεγαλωνη και υινεται πιο σαφης.Πολες λεπτομεριες σε ηχογραφησεις που δεν τις ειχα ακουσει παλια.Πολυ ενεργεια και δυναμικα... Πιο πολυ και απο τα klipsch που ειχα παλια οπως και πιο πολυ και σωστο χαμηλο. Βεβαια στα πλαισια που μου επιτρεπουν οι υπολοιπες συσκευες που εχω.
Αχ αυτο το αεροπλανο στο the wall περναει απο πανω...

Ρε φιλαράκι εσύ χρειάζεσαι επειγόντως ενισχυτή!!!
Χρόνια τώρα αυτό μου ακούγεται σαν ελικόπτερο!!!

χιχιχι!!! :slapface:

Χαχαχαχα!:flipout: Το πρωτο ειναι αεροπλανο με σηρηνα καταδρομικου στουκας και μετα ακουγεται το μωρο. Στο επομενο κομματι ειναι το ελικοπτερο.
Αν ηταν τοσο τραγικα τα πραγματα θα εκανα τον ενισχυτη ελικοπτερο!:behead:

Σωστός...
Κι εγώ ακούω το dark side of the moon σε sacd και απολαμβάνω μουσικη ήδη έχει ανοίξει η σκηνή και ο ήχος τεράστιος και τρισδιάστατος και φαντάσου 2 μέρες από λίγες ώρες 'εχουν παίξει!!!
Τα καλύτερα έπονται... είναι πάντως ηχειάρες

Δεχομαι και γνωμες για ενισχυτικα. Προς το παρον εχω 2-3 μηχανηματα τα οποια κινουνται στα 2500 με 3500 ευρω ειτε ειναι οκομληρωμενοι ειτε ειναι τελικοι.
Με ενδιαφερει ιδιαιτερα το ικανο σταδιο τροφοδοσιας και η ικανοτητα οδηγησης χαμηλων ωμικων φωρτιων.
Ακουω γνωμες και εμπειριες!