Audio Physic Scorpio Γνώμες

Re: Απάντηση: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Kοιταξε.. Αυτο το ξερω καλα το οτι δε θα παιξει το ιδιο. Εγω γνωμες ζητησα οχι το πως θα παιξει σπιτι μου με αλλο ''χαρμανι'' οποτε ειμαστε λιγο εκτος θεματος. Στοχος μου ειναι να στησω ενα καλο 2καναλο συστημα να ακουω τη μουσικη μου ξεκινοντας απο τα ηχεια και ζητησα και κανα δυο γνωμες... Τωρα για να παιζω σ'αυτη τη κατηγορια σημαινει οτι θα υποστηρηξω ολο το συστημα οπως πρεπει. Οποτε γυρναμε στο θεμα μας

Audio Physic Scorpio Γνώμες

Ετσι!

Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Λογικά θάπρεπε...Ειδικά μετά τα όσα έχεις γράψει-κάνει για τους ...εξαγνιστικούς λίθους...:flipout:

χαχαχα...κανουμε και αποπειρα χιουμορ παρα την ηλικια μας, μπραβο βρε...

Ελάχιστα συστήματα ακούγονται καλά σ' εκθέσεις,ακόμα και στα μαγαζιά των αντιπροσώπων.

Πέρα απ' αυτό για να συννενοηθούμε γιατί δεν λέμε το ίδιο.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ να καταλάβεις το ποσοστό συμμετοχής ένός μόνο μηχανήματος(ή και περισσότερων) σ´ένα άγνωστο χώρο και σ´ένα άγνωστο σύστημα.Ούτε κάν τον βασικό του χαρακτήρα.

Οπότε οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στο "Το φέρνεις σπίτι ή δεν τον αγοράζω ποτέ" - εκτός εάν υπάρχουν κέφια να φέρει ο ενδιαφερόμενος όλο το σύμπαν του στο μαγαζί του αντιπροσώπου... (προ-τελικό,καλώδια και πηγή - μάλλον ΔΕΝ)

Οπότε οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στο "Το φέρνεις σπίτι ή δεν τον αγοράζω ποτέ"

Γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο να φέρει ο αντιπρόσωπος ένα μηχάνημα στο σπίτι του ενδιαφερόμενου (και αν πρόκειται για ογκώδες πχ ηχείο ή μεγάλος ενισχυτής να ζητήσει και αμοιβή για την υπηρεσία αυτή) ???

Θεωρώ λογικό και σωστό να ζητήσει κάποιος αμοιβή ώστε να φέρει το ηχείο ή τον ενισχυτή σπίτι σου. Να γίνω και πιο συγκεκριμένος: 150-250 ευρώ. [ούτε βίζιτα να ήταν!].

Χωρίς πλάκα - το θεωρώ απολύτως λογικό.

Δεν είναι χαμάλης ο αντιπρόσωπος. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί θα πρέπει να έχεις υποχρέωση σε κάποιον έμπορο που κάνει τον κόπο 'τσάμπα' και χωρίς χρέωση, αν αποφασίσεις να μην το πάρεις τελικά ή αν δεν παίζει σπίτι σου. Ασε που για να το κάνει 'άνευ χρέωσης' πρέπει να δει Εκάλη-Αυτοκίνητο-Ρολόι / χοντρό πορτοφόλι / ή την φήμη του 'ta skaei' .(που είδατε ειρωνεία στο αυτονόητο)

Τέλος, εδώ καταλήγουμε πως σε καμία έκθεση δεν μπορείς να καταλάβεις το ποσοστό συμμετοχής ενός μόνο μηχανήματος ή ηχείου ούτε καν τον βασικό του χαρακτήρα όπως διαβάζω και εν μέρη συμφωνώ εν μέρη διαφωνώ, οπότε τσάμπα ο κόπος να πας να το ακούσεις στον έμπορο αν δεν κουβαλήσεις και όλο σου το σπίτι σε αυτόν. Από την άλλη αν στο φέρει πρέπει να αγοράσεις...

Last edited:
βρε παιδια ειναι θεμα μαγαζατορα ο αλλος μου ζηταγε 30 ευρα για να δοκιμασω καλωδιο που κανει 200 εγω στο παραδειγμα αυτο ειπα, τωρα αν ειναι για ηχεια ε ας μην κανει φορτωτικη, εσυ εχεις την κ@@@@ τραβα παρτα με το αμαξι σου. θα πρεπει να πληρωσεις και 200 ευρω ενοικιο το θεωρω υπερβολικο.γιαυτο και δεν το κανει κανεις τελικα παρα μονο τα κοληταρια που μπαινοβγαινουν ολη μερα στις εκθεσεις των αντιπροσωπων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

χαχαχα...κανουμε και αποπειρα χιουμορ παρα την ηλικια μας, μπραβο βρε...

Για τον ήχο μπορώ να σου μάθω δυό πράγματα,άν ξεπεράσεις το σύνδρομο της πώλησης...Για να σε κάνω πιό εύγενή δεν γίνεται,έπρεπε να είχαν φροντίσει άλλοι...

Προσωπικά, έχω επιλέξει τη μέση λύση.

Αφού πρώτα ακούσει κάποιος τα δύο-τρία ηχεία που επιθυμεί ή το ηχείο που επιθυμεί στο κατάστημα, του το πηγαίνω σπίτι με χρέωση, ανάλογη με το βάρος, τον όγκο, την απόσταση από την έδρα μου.

Κάνει την ακρόαση το Σαββατοκύριακο, χωρίς να έχει εμένα από επάνω του να τον «πρήζω» άκου τι όμορφα τα χαμηλά, πως σε χαϊδεύει η φωνή της Ella, αυτό είναι hi hat και λοιπές τέτοιες εκφράσεις, πηγαίνω το παίρνω, με πληρώνει, το σκέφτεται κάποιο χρονικό διάστημα (δεν εννοώ ένα χρόνο!) και αν αποφασίσει την αγορά του το ποσό αφαιρείται από την αξία του ηχείου.

Με αυτό τον τρόπο και εκείνος εξυπηρετείται και εγώ δεν αισθάνομαι ανόητος ή θύμα εκμετάλλευσης.

Φυσικά με την προϋπόθεση ότι αξίζει η κίνηση, όχι να έχει ο άλλος τον ενισχυτή της Marantz 6004 και να θέλει να αγοράσει Focal 1038 γιατί του αρέσουν ως εμφάνιση και παίζουν με ενισχυτές… 100w/8Ω…
Σε αυτή την περίπτωση και τσάμπα ο κόπος είναι και θάβεται το ηχείο, οπότε καλύτερα μακριά και αγαπημένοι ;-)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Για τον ήχο μπορώ να σου μάθω δυό πράγματα,άν ξεπεράσεις το σύνδρομο της πώλησης...Για να σε κάνω πιό εύγενή δεν γίνεται,έπρεπε να είχαν φροντίσει άλλοι...

Ευτυχως εχουμε εσενα εδω να μας θυμιζεις πως ειναι να ειναι καποιος ευγενης...
Τωρα αυτο για τον ηχο, μαθε πρωτα τον εαυτουλι σου και ασε με εμενα στην τυφλα μου...και τις πωλησεις μου.

Θαύμα! Κατάφερε κάποιος να τσακωθεί με τον Γιάννη!

Διονύση sorry αλλά θέλει πολύ προσπάθεια φίλε αυτό. :flipout:

Ασε ρε Μιχαλη το ατομο εχει θεμα καιρο τωρα, και εχει δειξει ποσο ευγενικος, καλοτροπος και παντα με τον καλο λογο, ειναι. Τι να λεμε τωρα (κριμα για τα χρονια του), εκτος απο την αντιπαθεια που βγαζει γενικα με ολα τα μηχανηματα που φερνει ο Ορφεας εχει και μια μανια με εμενα ρε παιδακι μου...

Α και μην ξεχνας κατα βαθος ειμαι καθαρμα μην με βλεπεις ετσι, και κοιταζω μονο την τσεπη φιλε, εσυ ξερεις...

Last edited:

Αφού πρώτα ακούσει κάποιος τα δύο-τρία ηχεία που επιθυμεί ή το ηχείο που επιθυμεί στο κατάστημα, του το πηγαίνω σπίτι με χρέωση, ανάλογη με το βάρος, τον όγκο, την απόσταση από την έδρα μου.

Κάνει την ακρόαση το Σαββατοκύριακο, χωρίς να έχει εμένα από επάνω του να τον «πρήζω» άκου τι όμορφα τα χαμηλά, πως σε χαϊδεύει η φωνή της Ella, αυτό είναι hi hat και λοιπές τέτοιες εκφράσεις, πηγαίνω το παίρνω, με πληρώνει, το σκέφτεται κάποιο χρονικό διάστημα (δεν εννοώ ένα χρόνο!) και αν αποφασίσει την αγορά του το ποσό αφαιρείται από την αξία του ηχείου.

Με αυτό τον τρόπο και εκείνος εξυπηρετείται και εγώ δεν αισθάνομαι ανόητος ή θύμα εκμετάλλευσης.

Φυσικά με την προϋπόθεση ότι αξίζει η κίνηση, όχι να έχει ο άλλος τον ενισχυτή της Marantz 6004 και να θέλει να αγοράσει Focal 1038 γιατί του αρέσουν ως εμφάνιση και παίζουν με ενισχυτές… 100w/8Ω…
Σε αυτή την περίπτωση και τσάμπα ο κόπος είναι και θάβεται το ηχείο, οπότε καλύτερα μακριά και αγαπημένοι ;-)

Σωστός !! Μπράβο Αντώνη !!! :SFGSFGSF:

Τιμιο και σωστο !!!
Μπραβο και απο εμενα.

Ασε ρε Μιχαλη το ατομο εχει θεμα καιρο τωρα, και εχει δειξει ποσο ευγενικος, καλοτροπος και παντα με τον καλο λογο, ειναι. Τι να λεμε τωρα (κριμα για τα χρονια του), εκτος απο την αντιπαθεια που βγαζει γενικα με ολα τα μηχανηματα που φερνει ο Ορφεας εχει και μια μανια με εμενα ρε παιδακι μου...

Α και μην ξεχνας κατα βαθος ειμαι καθαρμα μην με βλεπεις ετσι, και κοιταζω μονο την τσεπη φιλε, εσυ ξερεις...

Κύριε Μηχαήλο παρόλο που μου είστε ιδιαίτερα συμπαθής από τα γραφόμενα σας στο forum πρέπει να σας πω ένα σφάλμα που κατά την γνώμη μου κάνουν αρεκτοί αντιπρόσωποι,και το επαναλαμβάνετε και σεις. Αρκετοί αντιπρόσωποι είναι πρώην χομπίστες που αποφάσισαν να ασχοληθούνε εμπαγγελματικά στο χώρο. Από την στιγμή όμως που ασχολείται κάποιος εμπαγγελματικά με τον χώρο θέλει να βγάλει κέρδος,κάτι που είναι λογικό. Άλλος μπορεί να επιλέξει ποιο ύπουλους τρόπους και άλλος ποιο σωστούς. Δεν πάυει όμως να θέλει να πουλήσει(και γω άμα ήμουν αντιπρόσωπος θα ήθελα να πουλάω και να έχω χαρούμενους πελάτες). Όταν όμως λέτε ότι κοιτάτε το συμφέρον του πελάτη και δεν σας νοίαζει το κέρδος(το λένε αρκετοί αντιπρόσωποι αυτό ως επιχείρημα για να στηρίξουν τα προιόντα τους με ανιδιοτέλεια) λέτε ψέμματα στον υποψήφιο πελάτη. Αλλωστε αν δείτε όλοι οι αντιπρόσωποι τα δικά τους προιόντα λένε ως καλύτερα.Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να ισχύει.Δεν είπα εγώ ότι πρέπει να παίρνετε τα χρήματα από το πελάτη και μετά να πάει να πνιγεί άλλα νομίζω καταλαβαίνετε το πνεύμα αυτών που λέω. Με όλη την καλή διάθεση. Καλό μεσημέρι.

Last edited:

Κύριε Μηχαήλο παρόλο που μου είστε ιδιαίτερα συμπαθής από τα γραφόμενα σας στο forum πρέπει να σας πω ένα σφάλμα που κατά την γνώμη μου κάνουν αρεκτοί αντιπρόσωποι,και το επαναλαμβάνετε και σεις. Αρκετοί αντιπρόσωποι είναι πρώην χομπίστες που αποφάσισαν να ασχοληθούνε εμπαγγελματικά στο χώρο. Από την στιγμή όμως που ασχολείται κάποιος εμπαγγελματικά με τον χώρο θέλει να βγάλει κέρδος,κάτι που είναι λογικό. Άλλος μπορεί να επιλέξει ποιο ύπουλους τρόπους και άλλος ποιο σωστούς. Δεν πάυει όμως να θέλει να πουλήσει(και γω άμα ήμουν αντιπρόσωπος θα ήθελα να πουλάω και να έχω χαρούμενους πελάτες). Όταν όμως λέτε ότι κοιτάτε το συμφέρον του πελάτη και δεν σας νοίαζει το κέρδος(το λένε αρκετοί αντιπρόσωποι αυτό ως επιχείρημα για να στηρίξουν τα προιόντα τους με ανιδιοτέλεια) λέτε ψέμματα στον υποψήφιο πελάτη. Αλλωστε αν δείτε όλοι οι αντιπρόσωποι τα δικά τους προιόντα λένε ως καλύτερα.Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να ισχύει.Δεν είπα εγώ ότι πρέπει να παίρνετε τα χρήματα από το πελάτη και μετά να πάει να πνιγεί άλλα νομίζω καταλαβαίνετε το πνεύμα αυτών που λέω. Με όλη την καλή διάθεση. Καλό μεσημέρι.

Υ.Γ Και για να μην παρεξήγηθω να σας πω γιατί έγραψα. Δεν μπορώ να βάλω την δικιά σας γνώμη για τα scorpio, στην ίδια ζυγαρια, με την γνώμη ενός ενός άσχετου χομπίστα για τους λόγους που έγραψα παραπάνω. Δηλαδή αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι ότι επειδή είστε πρώην χομπίστας δεν σας δίνει κανένα ελαφρυντικό για να σας αντιμετωπίζουμε με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους αντιπροσώπους.

Από αυτήν την φράση πήρα την αφορμή να γράψω.Κύριε Μηχαήλο κοιτάζετε την τσέπη σας και καλά κάνετε από την πλευρά σας. Ο καθέ αντιπρόσωπος απλώς προσπάθεί να κερδίσει με διαφορετικές τακτικές....

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Πάντα υπάρχει η μέση λύση!
Τεινουμε να το ξεχνάμε αυτό στο φορουμ με αποτέλεσμα να μαλώνουμε χωρις λόγο...!!!!!

Last edited:

:SFGSFGSF:

Από αυτήν την φράση πήρα την αφορμή να γράψω.Κύριε Μηχαήλο κοιτάζετε την τσέπη σας και καλά κάνετε από την πλευρά σας. Ο καθέ αντιπρόσωπος απλώς προσπάθεί να κερδίσει με διαφορετικές τακτικές....

Αγαπητε φιλε, το θεμα αφορα τα audio physic scorpio τα οποια τυχαινει να τα εμπορευομαι, και ζητηθηκε η γνωμη μου γι'αυτα πανω σε θεματα τοποθετησης, ενισχυτων κτλ. κατι που επιτρεψτε μου να γνωριζω πολυ καλα. Καποιοι αλλοι ξεκινησαν τα περι ιμιτασιον και τετοιες ανοησιες και χαλασαν την κουβεντα. Οπως θα εχετε παρατηρησει ειμαι απο τους πλεον ελαχιστους επαγγελματιες που γραφουν στο φορουμ (καποιοι εφυγαν τρεχοντας) και αυτο επειδη αγαπαω και το χομπι και την δουλεια μου. Ουτε αλλωστε διαφημιζω απο εδω και απο εκει τα προιοντα του ορφεα, δεν χρειαζεται αλλωστε...
Επειδη ΕΥΤΥΧΩΣ υπαρχουν καποιοι φιλοι που με γνωριζουν καλα απο το φορουμ, ξερουν το ποσο κοιταω τον πελατη στην τσεπη.