Audio Physic Scorpio Γνώμες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Δηλαδη θες να πεις οτι επεμβαινουν η καλλιτερα χρωματιζουν τον ηχο;

Nαι αυτο το ακουσμα μου εδωσαν. Χιλιες φορες καλυτερα αποδιδουν τα vdh thunderline.(τα εχω και αυτα)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Nαι αυτο το ακουσμα μου εδωσαν. Χιλιες φορες καλυτερα αποδιδουν τα vdh thunderline.(τα εχω και αυτα)
Oποτε μιλας μονο για το συγκεκριμενο μοντελο... Επισης σαν interconnect εχω vdh the second και δεν αλλαζω με τιποτα! Βεβαια κατι αναλογο για καλωδιο ηχειου θα ηταν πανακριβο μιας και ειχα πληρωσει τα 60 εκατοστα 200 ευρω οταν τα ειχα παρει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Oποτε μιλας μονο για το συγκεκριμενο μοντελο... Επισης σαν interconnect εχω vdh the second και δεν αλλαζω με τιποτα! Βεβαια κατι αναλογο για καλωδιο ηχειου θα ηταν πανακριβο μιας και ειχα πληρωσει τα 60 εκατοστα 200 ευρω οταν τα ειχα παρει...

Nαι μονο για το integration μιλαω. Οσο για τα second τα ειχα και αυτα αλλα τα ειχα συνδυασει με λαθος ενισχυτικα. Προ και τελικο Εlectrocompaniet.
Aπολυτο mismatch με Αudio physic.

:offtopic:Γυριστε το πληκτρολογιο στα Ελληνικα και πληκτρολογιστε vdh να δειτε ποια λεξη θα σχηματιστει

Δεν εχει τυχει να ακουσω ποτε. Εχεις καποιο μοντελο να προτινεις; Ειχα παντοτε σε εκτιμιση και τα καλωδια merlin...
Απο καθαρη περιεργεια,αγορασα το silver reference για συνδεση μεταξυ του primare I30 και του cd player(bow wizard 2)και εκατσε πολυ καλα!

Απο περιεργεια μηπως ετυχε να τα ακουσεις τα scorpio με καποιο pathos?(logos πχ?)

Oχι και θα το ηθελα πολυ. Οπως επισης θα ηθελα πολυ να τα ακουσω με καποιον δυνατο λαμπατο η με καποιον υβριδικο οπως pathos classic one η unison research.Eτσι απο περιεργια. Πολλοι λενε οτι ταιριαζουν αλλα αν δεν ακουσω εγω ο ιδιος δε μου φευγει η περιεργια.

Μου εχει μεινει παντως ο primare ι30 με τα scorpio. Πολυ καλος για τα λεφτα του!
Και για πολυ περισσοτερα θα προσθετα εγω,απλα δεν ειναι τοσο πολυ διαφημισμενος.Επισης οταν τον ακους πρωτη φορα δεν σε εντυπωσιαζει τοσο λογο της ουδετεροτητας του,τον εκτιμας περισσοτερο με τον καιρο.Παντα σε συνεργασια με τα tempo.Φαντασου πως ο χωρος ακροασης ειναι γυρω στα 16 τμ και η αποσταση ακροασης στα 2,5μ.Περιπου πριν απο ενα χρονο ηρθαν απο τον ορφεα να μου εγκαταστησουν το πικαπ και μολις ειδαν το χωρο η πρωτη τους ερωτηση ηταν,καλα δε μπουμαρει;Mετα βεβαια σηκωσαν τα χερια ψηλα,πρωτη φορα ακουγαν ετσι το συνδυασμο.

Α,σε λιγο καιρο βγαινει ο Ι32,σε κλαση D!Nομιζω πως η τιμη του θα ειναι λιγο πιο πανω απο τον Ι30.

Και για πολυ περισσοτερα θα προσθετα εγω,απλα δεν ειναι τοσο πολυ διαφημισμενος.Επισης οταν τον ακους πρωτη φορα δεν σε εντυπωσιαζει τοσο λογο της ουδετεροτητας του,τον εκτιμας περισσοτερο με τον καιρο.Παντα σε συνεργασια με τα tempo.Φαντασου πως ο χωρος ακροασης ειναι γυρω στα 16 τμ και η αποσταση ακροασης στα 2,5μ.Περιπου πριν απο ενα χρονο ηρθαν απο τον ορφεα να μου εγκαταστησουν το πικαπ και μολις ειδαν το χωρο η πρωτη τους ερωτηση ηταν,καλα δε μπουμαρει;Mετα βεβαια σηκωσαν τα χερια ψηλα,πρωτη φορα ακουγαν ετσι το συνδυασμο.
Ετσι ειναι οπως τα λες. Θα ειναι η επομενη μου κινηση μετα τα ηχεια. Και υπαρχουν πολλες ευκαιριες. Τον εχω βρει 2 φορες μεταχειρισμενο με 1000 και 1100 αντιστοιχα και τον δινει κι ορφεας σε special price ενα κομματι μονο βεβαια στα 1700 νομιζω καινουριο. Το ειδα στο site του στη κατηγορια special price. Και το εσωτερικο του ειναι αριστα υλοποιημενο!:grinning-smiley-043

Α,σε λιγο καιρο βγαινει ο Ι32,σε κλαση D!Nομιζω πως η τιμη του θα ειναι λιγο πιο πανω απο τον Ι30.
Ναι το ξερω. Τον ειδα στο διαδυκτιο στην ιστοσελιδα της εταιριας αφου πρωτα μου το ειχε πει ο κυριος Γιαννης (Μηχαηλος) την ημερα που εκλεισα τα ηχεια.

Ναι το ξερω. Τον ειδα στο διαδυκτιο στην ιστοσελιδα της εταιριας αφου πρωτα μου το ειχε πει ο κυριος Γιαννης (Μηχαηλος) την ημερα που εκλεισα τα ηχεια.
Σου ειπε μηπως λεπτομερειες,τιμη ημερομηνια αφιξης;