Audio Physic Scorpio Γνώμες

οποιον ενισχυτη και να παρεις να πας να τον ακουσεις με τα δικα σου σιντακια και οχι αυτα που βαζουν στις αντιπροσωπειες.εκει θα καταλαβεις αν μπορεις να ακουσης τις μουσικες σου ή θα κανεις κοντρα ξουρες.

Ο Ορφεας ως γνωστο σου δινει τη δυνατοτητα να δανειστεις το μηχανημα για ακροαση στο χωρο σου.

οποιον ενισχυτη και να παρεις να πας να τον ακουσεις με τα δικα σου σιντακια και οχι αυτα που βαζουν στις αντιπροσωπειες.εκει θα καταλαβεις αν μπορεις να ακουσης τις μουσικες σου ή θα κανεις κοντρα ξουρες.
Ετσι κανω ακροασεις χρονια τωρα. Και με τα scorpio το ιδιο εκανα. Και ετσι κανουν και η περισσοτεροι απο μας. Αν και το καλλιτερο για μενα ειναι να ακους τα μηχανηματα στο χωρο σου αλλα δεν ειναι παντα εφικτο.

Ο Ορφεας ως γνωστο σου δινει τη δυνατοτητα να δανειστεις το μηχανημα για ακροαση στο χωρο σου.
Εχεις αντιμετοπησει καποιο προβλημα ποτε στην οδηγηση του tempo λογο 4ωμης αντιστασης; Η αληθεια ειναι οτι με ανυσηχει καπως...:bigcry:

Εχεις αντιμετοπησει καποιο προβλημα ποτε στην οδηγηση του tempo λογο 4ωμης αντιστασης; Η αληθεια ειναι οτι με ανυσηχει καπως...:bigcry:
κανενα προβλημα,προχωρα αφοβα!Βεβαια εξακολουθω να υποστηριζω πως το tempo ειναι πιο σωστο συχνοτικα απο το scorpio.

κανενα προβλημα,προχωρα αφοβα!Βεβαια εξακολουθω να υποστηριζω πως το tempo ειναι πιο σωστο συχνοτικα απο το scorpio.
Εδω θα διαφωνισω αλλα ειναι σεβαστο! Εμενα παντως δε με ικανοποιησε. Προτιμω το scorpio. Αλλα μετα ειναι και θεμα γουστου.
Οπως ελεγα και στον ορφεα οταν το ακουσα αλλαξα μπεμπιλινο. :flipout:

Εδω θα διαφωνισω αλλα ειναι σεβαστο! Εμενα παντως δε με ικανοποιησε. Προτιμω το scorpio. Αλλα μετα ειναι και θεμα γουστου.
Οπως ελεγα και στον ορφεα οταν το ακουσα αλλαξα μπεμπιλινο. :flipout:
χα χα σε καταλαβαινω,σε τι αποστασεις απο τοιχους και θεση ακροασης υπολογιζεις να τα τοποθετησεις;

χα χα σε καταλαβαινω,σε τι αποστασεις απο τοιχους και θεση ακροασης υπολογιζεις να τα τοποθετησεις;
Aυτο θα το δω στη πραξη γιατι αυτα τα ηχεια θελουν αερα. Με το δεξι θα εχω προβλημα επειδη ειναι κοντα στο πλαινο τοιχο. Επισης θα εχω κακη αναλογια μηκους απο τα ηχεια στη θεση ακροασης. Θα πρεπει να κανω συμβουλιο με το ετερον ημιση για τα λυσουμε τα του χωρου. Ευτυχως με καταλαβαινει και με βοηθαει. Δεν εχω προβληματα τετοιου τυπου. Οποτε μενει να ερθουν και να αρχισω να πειραματιζομαι μεχρι να τα βολεψω. Παντως σιγουρα δε θα κατσουν οπως τα παλια μου ηχεια και οι ημερες περνανε με ρυθμους χελωνας. Ανελεητη αναμονη... ουφ.

Εσυ ταλαιπωριθηκες με τα δικα σου μεχρι να τα στησεις ιδανικα στο χωρο σου;

εμενα παντως ειναι το στησιμο για τα πανηγυρια αναμεσα καναπες στο πλαι τηλεοραση τα πλαινα γουφερ βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη.και να σκεφτεις οτι οταν τα ειχα ακουσει σε καποιο αλλο χωρο ειχα παθει πλακα με το suround του ηχου τους.αλλα στα μελοντικα σχεδια μου μαλλον θα αποκτησω σωστο χωρο

Aυτο θα το δω στη πραξη γιατι αυτα τα ηχεια θελουν αερα. Με το δεξι θα εχω προβλημα επειδη ειναι κοντα στο πλαινο τοιχο. Επισης θα εχω κακη αναλογια μηκους απο τα ηχεια στη θεση ακροασης. Θα πρεπει να κανω συμβουλιο με το ετερον ημιση για τα λυσουμε τα του χωρου. Ευτυχως με καταλαβαινει και με βοηθαει. Δεν εχω προβληματα τετοιου τυπου. Οποτε μενει να ερθουν και να αρχισω να πειραματιζομαι μεχρι να τα βολεψω. Παντως σιγουρα δε θα κατσουν οπως τα παλια μου ηχεια και οι ημερες περνανε με ρυθμους χελωνας. Ανελεητη αναμονη... ουφ.

Εσυ ταλαιπωριθηκες με τα δικα σου μεχρι να τα στησεις ιδανικα στο χωρο σου;
αν εξαιρεσεις πως ο χωρος ειναι σχετικα μικρος κατα τα αλλα εχουν τοποθετηθει συμμετρικα,χωρις εμποδια μεταξυ τους.Εχω τοποθετησει πισω και πλαι και καποια ακουστικα πανελς ντυμενα με υφασμα για να ταιριαζουν με το χωρο.Θα ηθελα να τους εδινα λιγο περισσοτερο αερα στο πλαι,αλλα δε μπορεις να τα εχεις ολα!

εμενα παντως ειναι το στησιμο για τα πανηγυρια αναμεσα καναπες στο πλαι τηλεοραση τα πλαινα γουφερ βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη.και να σκεφτεις οτι οταν τα ειχα ακουσει σε καποιο αλλο χωρο ειχα παθει πλακα με το suround του ηχου τους.αλλα στα μελοντικα σχεδια μου μαλλον θα αποκτησω σωστο χωρο
Χαχαχα! :laugh: Λες να μπλεξω κι εγω ετσι; Ενταξει αν μπορουσαμε να εχουμε ενα χωρο μονο για το χομπυ μας καλα θα ηταν... Οπως μπορεις φιλε farflung. Αρκει να τα ευχαριστιεσαι. Κι εγω αν δεν αλλαξω το χωρο με βλεπω να πεδευομαι...

Αντε! Και η αναμονη τελος. Σημερα καλως εχοντων των πραγματων θα εχω τα πολυαναμενομενα ηχεια μου! Αναμενεται για φωτογραφικο υλικο και και πρωτες εντυπωσεις αν και αστρωτα βεβαια....
Ουφ. Αντε να ερθει η ωρα....:2thumb22sup:

Τελικα επεσα θυμα των περιστασεων. Αδυνατη η αποστολη των ηχειων λογο διαδηλωσεων....
Ξανα στην αναμονη. Υπομονη.

Φίλε μου υπομονή,

εγώ περίμενα να παραχθούν τα ηχεία μου σε black ash στο εργοστάσιο στην Αγγλία......
και όταν επιτέλους ήρθαν, είχαν απεργία οι έλληνες μεταφορείς και οι βυτιοφόροι......
και την μέρα που έληξε η απεργία έφευγα για διακοπές 3 εβδομάδων και δεν τα παρέλαβα

οπότε έχω κάθε δικαίωμα να πω "σε νιώθω"

κι εγω ο ανετος ακομα περιμενω, εφυγε ταξιδι στη κινα ο δικος μου και μετα που γυρισε μπλεξαμε με τα περι αναβαθμισης!!!
πιστευω μεχρι πεμπτη αντε παρασκευη...
αυριο λοιπον η μεγαλη σου μερα φιλε panos...

Κι εγω περοπου τα ιδια. Τα παραγγειλα και μολις ηρθαν εφυγα εξωτερικο. γυρισα εχθες και σημερα ειχε πορειες... Δε πειραζει υπομονη.