Audio Physic Scorpio Γνώμες

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Συμφωνω με το συνονοματο(panosadgr) πιο πανω.Πηγαινε και ακουσε συνδυασμους...
Ετσι θα βγαλεις και ασφαλες συμπερασμα. Ακροαση με εναν ενισχυτη δε λεει τιποτα. Ακου και αλλους να δεις και τι δεσιμο κανει το ηχειο με το καθε μηχανημα. Ειναι σιγουρο οτι θα υπαρχουν διαφορες. Μετα εσυ διαλεγεις αυτο που σ'αρεσει πιο πολυ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Ετσι θα βγαλεις και ασφαλες συμπερασμα. Ακροαση με εναν ενισχυτη δε λεει τιποτα. Ακου και αλλους να δεις και τι δεσιμο κανει το ηχειο με το καθε μηχανημα. Ειναι σιγουρο οτι θα υπαρχουν διαφορες. Μετα εσυ διαλεγεις αυτο που σ'αρεσει πιο πολυ.

Thanks. Καληνυχτα. Πάω τώρα να "ακουσω" symphonic dreams...

Symphonic line rg10 mk4, rg10 mk4 reference, hi-society new integrated, kraftquelle 1, με ολους αυτους θα παιξει αριστα. Και εγω προσωπικα προτιμω τα physic πρωτα με symphonic και burmester και μετα με οτι αλλο, τουλαχιστον απο τις δικες μου εταιριες. Σαφως θα υπαρχουν και αλλοι συνδυασμοι αλλα λεω για αυτα που ειμαι σιγουρος.

Παντως ο naim 250 αδικηθηκε απο το unity σαν πηγη και προ καθως δεν υπηρχε το υποβαθρο για να αποδωσει τα μεγιστα ουτε απο τροφοδοσια ουτε απο τμημα cd, ουτε απο προενισχυτη, χωρις αυτο να σημαινει οτι το unity δεν ειναι καλο σε αυτα που προσφερει. Υπαρχουν παρολαυατα πολλοι που ακουν physic με naim. Εχω φιλο που εχει τα virgo με supernait-hicap και παιζει απιστευτα...

Αν θελετε να πω και εγω την γνωμη μου,που πιστευω οτι ειναι αντικειμενικη επειδη ανηκω στην σχολη των ηλεκτροστατικων και μπορω να κρινω ισως με πιο καθαρο αυτι,τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι απλως υπεροχα.Τα ακουσα με unison pre και τελικο,αλλα η εκπληξη ηταν ο vinsent sv-238,o οποιος τα πηρε και τα σηκωσε στην κυριολεξια.Απιστευτο διδυμο.

Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Αν θελετε να πω και εγω την γνωμη μου,που πιστευω οτι ειναι αντικειμενικη επειδη ανηκω στην σχολη των ηλεκτροστατικων και μπορω να κρινω ισως με πιο καθαρο αυτι,τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι απλως υπεροχα.Τα ακουσα με unison pre και τελικο,αλλα η εκπληξη ηταν ο vinsent sv-238,o οποιος τα πηρε και τα σηκωσε στην κυριολεξια.Απιστευτο διδυμο.

Ωχ παλι για ακροαση θα παω στον ορφεα.

Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Ωχ παλι για ακροαση θα παω στον ορφεα.
Ζηλευω! Αρε αυτο το νημα εχει αναψει φωτιες! Δεν εχω ακουσει παντως naim να παιζει με audio physic. Και δε θυμαμαι ποτε ηταν και η τελευταια φορα που ειχα ακουσει naim οποτε δεν εχω γνωμη...

γεια σας

ακούω και εγώ από Audio physic, αλλά τα εισαγωγικά Spark 4. Πρόσφατα άλλαξα τον υβριδικό Unico με τον Audia Flight 3 (Dual mono, δυνατότητα χρήσης σαν προ ή τελικός, 130 W, 4Ω, 400VA, hi-current power supply (72000µF). Μπορώ να πώ ότι η βελτίωση σε ανάλυση, οδήγηση, σκιαγράφηση μουσικών, ήταν πολύ μεγάλη. Σαφώς καλύτερος συνδυασμός ενισχυτή-ηχείου. Πιθανά παρόμοια συνέργεια να υπάρξει και για τα Scorpio με κάποιον Audia flight

Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

γεια σας

ακούω και εγώ από Audio physic, αλλά τα εισαγωγικά Spark 4. Πρόσφατα άλλαξα τον υβριδικό Unico με τον Audia Flight 3 (Dual mono, δυνατότητα χρήσης σαν προ ή τελικός, 130 W, 4Ω, 400VA, hi-current power supply (72000µF). Μπορώ να πώ ότι η βελτίωση σε ανάλυση, οδήγηση, σκιαγράφηση μουσικών, ήταν πολύ μεγάλη. Σαφώς καλύτερος συνδυασμός ενισχυτή-ηχείου. Πιθανά παρόμοια συνέργεια να υπάρξει και για τα Scorpio με κάποιον Audia flight

Γειά σου ρε γιατρέεεεεεεε

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Audio Physic Scorpio Γνώμες

γεια σας

Γειά σου ρε γιατρέεεεεεεε

Σε αυτο το νημα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=73602 ανεβαζουμε, οσοι εχουμε ηχεια Audio Physic τα συστηματα μας με φωτο και λιγα σχολια. Ειναι πολυ ενδιαφερον το συστημα σου και αν δεν εχεις αντιρηση θα ηταν πολυ ωραιο να το παρουσιασεις κι εσυ. Μου αρεσε ο συνδιασμος Audia Flight με Audio Physic σαν ιδεα παρολο που δεν εχω ακουσει το συνδιασμο ποτε.:2thumb22sup:

Last edited by a moderator:
Με συγχωρείς για το of topic. Απλά χαιρέτισα τον φίλο μου το γιατρό. Επι τη ευκαιρία και εγώ με Scorpio II και ASR ακούω. Εκπληκτικός συνδυασμός.

Re: Απάντηση: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Με συγχωρείς για το of topic. Απλά χαιρέτισα τον φίλο μου το γιατρό. Επι τη ευκαιρία και εγώ με Scorpio II και ASR ακούω. Εκπληκτικός συνδυασμός.

Αυτο κι αν παιζει καλα ε Κωστα?

Πωπω!!! Φιλε με εκαψες............. Αχ! αυτος ο ASR...

Εννοειται οτι περιμενουμε και παρουσιαση στη ''γωνια'' Audio Physic με πολλες φωτο!http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=73602
:SFGSFGSF::2thumb22sup:

ASR?

A.P. Scorpio II?

Innovation?

ελπίζω να βγαζεις φωτογραφίες τωρα ...

Last edited:
Φίλε tkostas ελπίζω να μην μας κρτήσεις πολύ εν αναμονή της παρουσίασης με φωτό της συστηματάρας σου :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0, ήδη γλυστράμε στα σάλια μας..... :tongue: