Audio Spectrum..Επιτέλους ιστοσελίδα

Το 90% ισως;

H έννοια "επιλέγω" καλύπτει και αυτή την περίπτωση!

Και φυσικά προτιμώ ένα κατασκευαστή που εκτίθεται δίνοντας τα στοιχεία παρά κάποιον που λέει ότι "επειδή οι άλλοι λένε ψέμματα εγώ κρατάω τα δικά μου κρυφά!".

Έπειτα με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να ανακοινώνει και τα υπόλοιπα χαραχτηριστικά! Δεν μπορεί το ψέμα, (των άλλων), να αφορά μόνο στην απόκλιση της απόκρισης συχνοτήτων! Πως λοιπόν ανακοινώνει τα υπόλοιπα και όχι αυτό; Δικαιούμαστε έτσι να υποθέτουμε ότι σε αυτό το θέμα υπάρχει πρόβλημα!

Νομίζω;

:smile:

Last edited:
Αν και αρχίσαμε να ξεφεύγουμε από το θέμα
δεν κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημα σου βρε hellenic vanagon..

Δεν αγοράζουμε ηχεία από το ίντερνετ ούτε από φυλλάδια..
Ακούμε, συγκρίνουμε και αποφασίζουμε.

Πέραν όμως της κριτικής για το site της AS, ο κος Πετρόπουλος
είναι ένας από τους πιό σοβαρούς Ελληνες κατασκευαστές
και πάντα πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία σου-μας
τηλεφωνικά και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για
δόλια και εσκεμμένη απόκριψη τεχνικών χαρακτηριστικών..

Ας μείνουμε στο θέμα του thred παρακαλώ..

Last edited:
Απάντηση: Re: Audio Spectrum..Επιτέλους ιστοσελίδα

ο κος Πετρόπουλος
είναι ένας από τους πιό σοβαρούς Ελληνες κατασκευαστές
και πάντα πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία σου-μας
τηλεφωνικά ...

Συμφωνώ απόλυτα περί του κ. Πετρόπουλου και η τηλεφωνική ενημέρωση μου δόθηκε όταν χρειάστηκε!

Αλλά όπως και να το κάνουμε,

scripta manent!

:smile:

Αυτό που βλέπω πάντως (έστω και από τις μέτριες φωτό) είναι ότι σε ότι αφορά το φινίρισμα η εταιρία έχει...εκτοξευθεί σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Ηχητικά όμως δεν έχω άποψη...

Όπως και να'χει είναι μια ελληνική εταιρία που έχει γράψει ιστορία στο χώρο και καλό θα είναι να τη στηρίξουμε όσο και όπως μπορούμε.

Πάντως αν είναι να κάνουν καλό site και να βάλουν και μια κάβα στην είσοδο του μαγαζιού για να εκτοξευτεί η τιμή τους καλύτερα έτσι όπως είναι τώρα ερασιτεχνική δουλειά...:AFADF0:

Η οποια κριτικη γινεται παντα καλοπροερετα πιστευω, τουλαχιστον απο ´μενα. Η audio spectrum εξαλλου εχει την ιστορια κ το κοινο της.

Μιλώντας για καλοπροαίρετη κριτική

Προσπάθησα να τους στείλω email σήμερα. Έλαβα αυτό ως απάντηση.
Το έλαβα δύο φορές, όσες φορές δλδ έστειλα το email.

failure notice
Sunday, August 22, 2010 12:47 AM
From:
This sender is DomainKeys verified
"[email protected]" <[email protected]>
Add sender to Contacts
To:

Hi. This is the qmail-send program at yahoo.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<[email protected]>:
Sorry, I couldn't find any host named audiospectrum.gr. (#5.1.2)

--- Below this line is a copy of the message.

Με bold η ουσία. ΔΕΝ υπάρχει host audiospectrum.gr !
Ας ελπίσουμε οτι είναι κάποιο μπέρδεμα που οφείλεται στα προβλήματα που (πάντα λογικά) υπάρχουν όταν ξεκινάς να κάνεις κάτι σωστό.

Σίμος

Δημήτρη

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Αυτό είναι το μήνυμα που έλαβα όταν έστειλα το email στην διεύθυνση που είπες.Προσπάθησα δύο φορές.

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

[email protected]
No Such User Here

Ελπίζω να ξέρεις/μπορείς/θέλεις να μεταφέρεις εκεί που πρέπει αυτό που βλέπεις εδώ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Σίμος

Χωρίς να θέλω να είμαι κακοπροαίρετος...

πριν από 8 μέρες ανέφερα οτι το email της Audiospectrum, αυτό που αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους δλδ, δεν είναι προσβάσιμο. To δεύτερο email που μου έδωσε ο Δημήτρης :a0210:, επίσης δεν ήταν προσβάσιμο.

Υποθέτοντας οτι είναι ακόμη αρχή κτλ δεν έδωσα συνέχεια. Αποφάσισα να στείλω το ερώτημά μου με φαξ. Αυτό έγινε πριν από 5-6 μέρες.

Στο φαξ που έστειλα ανέφερα, φυσικά, και το θέμα του email (οτι δλδ δεν είναι προσβάσιμο)

Σήμερα είναι νομίζω 8 μέρες, από τότε που το θέμα email αναφέρθηκε εδώ και ~5, από τοτε που τους το έθεσα υπ' όψην με φαξ.

Ούτε απάντηση πήρα στο φαξ/ερώτημα, ούτε το email τους "δουλεύει".
Ακόμη.

ΔΕΝ θέλω να πω/σχολιάσω/μεμψιμοιρώ, οπότε δεν σχολιάζω περαιτέρω.

Σίμος

Χωρίς να θέλω να είμαι κακοπροαίρετος...

πριν από 8 μέρες ανέφερα οτι το email της Audiospectrum, αυτό που αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους δλδ, δεν είναι προσβάσιμο. To δεύτερο email που μου έδωσε ο Δημήτρης :a0210:, επίσης δεν ήταν προσβάσιμο.

Υποθέτοντας οτι είναι ακόμη αρχή κτλ δεν έδωσα συνέχεια. Αποφάσισα να στείλω το ερώτημά μου με φαξ. Αυτό έγινε πριν από 5-6 μέρες.

Στο φαξ που έστειλα ανέφερα, φυσικά, και το θέμα του email (οτι δλδ δεν είναι προσβάσιμο)

Σήμερα είναι νομίζω 8 μέρες, από τότε που το θέμα email αναφέρθηκε εδώ και ~5, από τοτε που τους το έθεσα υπ' όψην με φαξ.

Ούτε απάντηση πήρα στο φαξ/ερώτημα, ούτε το email τους "δουλεύει".
Ακόμη.

ΔΕΝ θέλω να πω/σχολιάσω/μεμψιμοιρώ, οπότε δεν σχολιάζω περαιτέρω.

Σίμος

Μπορεί να ήταν κλειστά λόγω διακοπών..

Γιατί δεν δοκιμάζεις να τους καλέσεις στο τηλέφωνο?

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις:a0210:

Δεν το έβαλα εδώ ώστε να πάρω απάντηση στο ερώτημα που έκανα. Εδώ είναι το θέμα της ιστοσελίδας. Αυτό που εμφανώς υπονοώ είναι on topic.

Φυσικά και γνωρίζω το τηλέφωνο. (Αφού τους έστειλα φαξ).

Να είστε καλά
Σίμος