Audio Spectrum Hermes V2 Αγορά Τελικού Ενισχτυή ???

Milosss1989

Established Member
26 November 2013
155
Piraeus Greece
Καλησπέρα σε όλους
Ξανα επιστρέφω στο θέμα καθώς σκεφτομαι οπως είχα πει την αγορα ενός καλού τελικού που να μην το μετανιώσω μετά για τους Ερμήδες ...
Στο ψαξιμο έχω βρει κάποιους και θελω γνωμες παρακαλω
..ααα να θυμίσω ο Primare spa 21 που ηδη έχω λέω να τον χρησιμοποιήσω σαν προενισχυτή
λοιπον αυτα που εχω δει ως τωρα ειναι
1. Primare A32
2.Parasounad a21
3.Bryston 4B SST2 αν και ακριβώς εκτος και αν τον βρω μεταχειρισμενο
4. Μετά έχω δει από λάμπατους κάποιους του tsakiridi αν και δεν είμαι πολύ εντυπωσισμενος θα έλεγα.
5.Anthem STATEMENT P2
6.Meridian G57
7. Ισως κάποιν ααντιστοιχο Musical Fidelity ??
8.VINCENT SP-994 SILVER

Ξερω οτι ειναι καλο ηχειο αλλα απαιτει όμως πολυ ρευμα ....
Ελπιζω με ψαξιμο αλλα και με τη βοηθεια σας να βρω κατι καλο και σε σχετικα "καλη τιμη" .... !!!!!
να θυμισω οτι ο χωρος μου ειναι αρκετα μεγαλος και απο μουσικη ακουω τα παντα λιγο απο ολα πλην hard rock
αν έχετε και αλλο στο νου σας παρακαλω δεχομαι συμβουλες δεν εχω εξαλλου και την τεραστια πειρα ακομα ειμαι νεος το χωρο
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Τον συγκεκριμένο Bryston τον έχω με ένα ζευγάρι Proac. Έχει ατελείωτα ρεύματα, δεν παραμορφώνει, δεν τσιρίζει, μπορεί να παίξει πολύ δυνατά και γενικά είναι διάφανος ως ακουστικό αποτέλεσμα. Πρόσεξε όμως, δεν είναι μουσικός.

Primare έχω τον μικρότερο και δεν ξέρω τι διαφορές έχει με τον μεγάλο.

Tsakiridi είχα τη σειρά Apollo πάλι με proac, B&W και Martin Logan. Είναι μουσικότεροι από τον Bryston με διαφορά στη μεσαία περιοχή. Δεν έχουν όμως τον έλεγχο στα άκρα του Bryston ειδικά στις υψηλές εντάσεις.

Tα Άρτεμις οσο τα είχα τα έπαιζα με τον parasound 1000a και τολμώ να πω οτι ταίριαζαν τέλεια.

Μερικές φορές βέβαια τον "γονάτιζαν" σε έντονο χαμηλό και πολύ υψηλές στάθμες.

Ξέρω ακόμα οτι ο Πετρόπουλος έπαιζε σαν αναφορά τον 3500a.

Να πάρεις κάτι με πολλά ρεύματα λοιπόν και αν έχεις τη δυνατότητα άκουσε τον στο σύστημα σου πριν αγοράσεις.

Από την εμπειρία πολύ φίλων μου, όσο πιο πολλά βατ και πιο καλά ρεύματα, τόσο το καλύτερο. Με τον Ερμή έμπλεξες, με την καλή έννοια.

Τον συγκεκριμένο Bryston τον έχω με ένα ζευγάρι Proac. Έχει ατελείωτα ρεύματα, δεν παραμορφώνει, δεν τσιρίζει, μπορεί να παίξει πολύ δυνατά και γενικά είναι διάφανος ως ακουστικό αποτέλεσμα. Πρόσεξε όμως, δεν είναι μουσικός.

Primare έχω τον μικρότερο και δεν ξέρω τι διαφορές έχει με τον μεγάλο.

Tsakiridi είχα τη σειρά Apollo πάλι με proac, B&W και Martin Logan. Είναι μουσικότεροι από τον Bryston με διαφορά στη μεσαία περιοχή. Δεν έχουν όμως τον έλεγχο στα άκρα του Bryston ειδικά στις υψηλές εντάσεις.
Τι εννοείται δεν είναι " μουσικός"? Για να καταλαβαίνουμε τις έννοιες οι όποιοι υποψήφιοι αγοραστές.

Ελπίζω να έχεις μεριμνήσει για μεγάλο χώρο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

sorry, τώρα είδα ότι έχεις μεγάλο χώρο!

Τι εννοείται δεν είναι " μουσικός"? Για να καταλαβαίνουμε τις έννοιες οι όποιοι υποψήφιοι αγοραστές.

Αν ακούσεις και τους 2 ενισχυτές που αναφέρει ο toliskot θα καταλάβεις, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσουμε κάτι εμείς.

Γνώμη μου είναι να πας σε τρανσιστοράτο ενισχυτή με άφθονα ρεύματα και ισχύ και όχι λάμπα.