Καλησπέρα σε όλους
Ξανα επιστρέφω στο θέμα καθώς σκεφτομαι οπως είχα πει την αγορα ενός καλού τελικού που να μην το μετανιώσω μετά για τους Ερμήδες ...
Στο ψαξιμο έχω βρει κάποιους και θελω γνωμες παρακαλω
..ααα να θυμίσω ο Primare spa 21 που ηδη έχω λέω να τον χρησιμοποιήσω σαν προενισχυτή
λοιπον αυτα που εχω δει ως τωρα ειναι
1. Primare A32
2.Parasounad a21
3.Bryston 4B SST2 αν και ακριβώς εκτος και αν τον βρω μεταχειρισμενο
4. Μετά έχω δει από λάμπατους κάποιους του tsakiridi αν και δεν είμαι πολύ εντυπωσισμενος θα έλεγα.
5.Anthem STATEMENT P2
6.Meridian G57
7. Ισως κάποιν ααντιστοιχο Musical Fidelity ??
8.VINCENT SP-994 SILVER
Ξερω οτι ειναι καλο ηχειο αλλα απαιτει όμως πολυ ρευμα ....
Ελπιζω με ψαξιμο αλλα και με τη βοηθεια σας να βρω κατι καλο και σε σχετικα "καλη τιμη" .... !!!!!
να θυμισω οτι ο χωρος μου ειναι αρκετα μεγαλος και απο μουσικη ακουω τα παντα λιγο απο ολα πλην hard rock
αν έχετε και αλλο στο νου σας παρακαλω δεχομαι συμβουλες δεν εχω εξαλλου και την τεραστια πειρα ακομα ειμαι νεος το χωρο
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Ξανα επιστρέφω στο θέμα καθώς σκεφτομαι οπως είχα πει την αγορα ενός καλού τελικού που να μην το μετανιώσω μετά για τους Ερμήδες ...
Στο ψαξιμο έχω βρει κάποιους και θελω γνωμες παρακαλω
..ααα να θυμίσω ο Primare spa 21 που ηδη έχω λέω να τον χρησιμοποιήσω σαν προενισχυτή
λοιπον αυτα που εχω δει ως τωρα ειναι
1. Primare A32
2.Parasounad a21
3.Bryston 4B SST2 αν και ακριβώς εκτος και αν τον βρω μεταχειρισμενο
4. Μετά έχω δει από λάμπατους κάποιους του tsakiridi αν και δεν είμαι πολύ εντυπωσισμενος θα έλεγα.
5.Anthem STATEMENT P2
6.Meridian G57
7. Ισως κάποιν ααντιστοιχο Musical Fidelity ??
8.VINCENT SP-994 SILVER
Ξερω οτι ειναι καλο ηχειο αλλα απαιτει όμως πολυ ρευμα ....
Ελπιζω με ψαξιμο αλλα και με τη βοηθεια σας να βρω κατι καλο και σε σχετικα "καλη τιμη" .... !!!!!
να θυμισω οτι ο χωρος μου ειναι αρκετα μεγαλος και απο μουσικη ακουω τα παντα λιγο απο ολα πλην hard rock
αν έχετε και αλλο στο νου σας παρακαλω δεχομαι συμβουλες δεν εχω εξαλλου και την τεραστια πειρα ακομα ειμαι νεος το χωρο
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων