Ωραία....αγοράζεις ένα κορυφαίο ηχείο με μετρήσεις φοβερές...έλα όμως που το βάζεις στο σαλόνι σου με τα μηχανήματά σου κ όπως παίζει δεν σου αρέσει....τι κάνεις ;;
Πάντως όσο και να ψάχνω λεπτομερείς μετρήσεις δεν βρήκα στο Internet για τα Audio Spectrum...
Στην Άρτεμις π.χ. έχει...
Frequency Response: 30 Hz-25KHz
Στην ATC το ζευγαράκι των ονείρων μου έχει...
Frequency Response (±2dB) : 60Hz-17kHz
Σύμφωνα με αυτά που υπάρχουν στο internet λοιπόν λέω να ξεχάσω αυτά
![]()
και να αγοράσω ένα ζευγάρι Άρτεμις...![]()
Ενώ Αρτεμις, Ορφέας και Ερμής είναι εξαιτερικά εύκολα ηχεία!
Οχι ότι δεν θα παίξουν καλύτερα αν πάρουν πολύ ρεύμα, αλλά από την άλλη δεν θα αρνηθούν να παίξουν ακόμα και με έναν μικρό λαμπάτο ενισχυτή με λίγα watts.
αιντε ντε καλοκαίριασε ...Bill, δεν αντιλεγω και για μενα ξου ξου, απλα διαβαζω πραγματα εδω μεσα και θα τα χασω τα καυμενα τα μαλλακια μου. Και σε ρωταω ρε κολλητε, κριμα δεν ειναι ? 44 χρονια να στεκουν μια χαρα , και να μου πεσουμε μ αυτα που διαβαζω τις τελευταιες δυο βδομαδες ?
ΥΓ Χαθηκαμε . Εκεινα τα ουισκια που λεγαμε θ χουν γινει 12αρια![]()
αιντε ντε καλοκαίριασε ...
Ωραία...και ;;;Συνειδητοποιείς διαζευκτικά δύο πράγματα. Ή ο χώρος ή/και το υπόλοιπο σύστημά σου έχουν προβλήματα, ή αυτό που σου αρέσει είναι λάθος.
Ωραία...και ;;;
Αφού έχω τα ηχεία με τις φοβερές μετρήσεις.....:BDGBGDB55:
Τι κάνουμε όμως σε τέτοιες περιπτώσεις....;
Γιατί ως γνωστόν, κατά 99% ακούμε σε μια εταιρεία κάτι, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το σπίτι μας....
Η ουσία όμως είναι ότι τα AS δίνουν και άριστες μετρήσεις πάντα
Αυτοι κανουν ηχεια που σου ζητανε πανω απο ενα πεντοχιλιαρο και πρεπει μετα να το κρυψεις καπου για να μην φαινεται. Απλα απαραδεκτοι.
Ενώ τα AS πωλούνται φθηνά με τα τσίπικα μεγάφωνα και τις καμπίνες της πλάκας;
Τα ΑΤC αντίθετα,έχουν δικές τους μονάδες που καμιά σχέση δεν έχουν με τα μεγαφωνάκια των AS και θεωρούνται απο τις καλύτερες στον κόσμο-ειδικά των μεσαίων.Ακόμα κι οι καμπίνες τους άν και δεν είναι όμορφες,ωστόσο είναι πολύ πιό καλοφτιαγμένες,με καλύτερα φινιρίσματα και σαφώς πιό στιβαρές.
Μη λέμε ότι θέμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.