supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Πες τα χρυσοστομε,πριν τρελαθουμε τελειως.ένα σχόλιο, ίσως αιρετικό γιά πολλούς, μιά και οι περισσότεροι με θεωρούν κόκκινο πανι εδώ μέσα σχετικά με τις απόψεις μου.
Το sabre ess 9008 παλιότερα και 9018 είναι γενικά "άλλο" ζώο...
Δεν είναι τσιπ του σωρού.
Ξεχώρισε από την ημέρα 1 σε σχεδόν όποια του υλοποίηση, είτε αυτή ήταν diy είτε σοβαρή hiend και δεν συμμαζεύεται, από την mcintosh, wyred4sound, weiss, σε συσκευές multimedia, και πρόσφατα στα audiolab.
Ας μην σπεύδουν όψιμοι ακροατές να αποδώσουν τα εύσημα στις μαμά μάρκες, αυτά ανήκουν εδώ και καιρό στην ess που έφτιαξε ένα διαμάντι.
ένα σχόλιο, ίσως αιρετικό γιά πολλούς, μιά και οι περισσότεροι με θεωρούν κόκκινο πανι εδώ μέσα σχετικά με τις απόψεις μου.
Το sabre ess 9008 παλιότερα και 9018 είναι γενικά "άλλο" ζώο...
Δεν είναι τσιπ του σωρού.
Ξεχώρισε από την ημέρα 1 σε σχεδόν όποια του υλοποίηση, είτε αυτή ήταν diy είτε σοβαρή hiend και δεν συμμαζεύεται, από την mcintosh, wyred4sound, weiss, σε συσκευές multimedia, και πρόσφατα στα audiolab.
Ας μην σπεύδουν όψιμοι ακροατές να αποδώσουν τα εύσημα στις μαμά μάρκες, αυτά ανήκουν εδώ και καιρό στην ess που έφτιαξε ένα διαμάντι.
Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα σήμερα ένα CD player χωρίς ψηφιακές εισόδους, έχοντας τόσες ψηφιακές πηγές στη διάθεσή μας. πχ έχω σαν πηγές ένα PC, ένα Logitech Touch και ένα Media player. Δεν θα ήταν κρίμα όλα αυτά να μη μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πολύ καλύτερο DAC που διαθέτει το Audiolab 8200;
Επομένως, θεωρείς ότι αγοράζοντας ενα cdp διχως ψηφιακές εισόδους (π.χ. το musical fidelity m3cd) ειναι σχεδόν σα να πετάς λεφτά; Γιατί αν καταλαβαίνω καλά, αγοράζοντας ενα cdp, ειναι σα να αγοραζεις το dac του, αφου το υπολοιπο κομματι εχει πολυ μικρο κοστος.
Supersonic δεν ξέρεις τι σύστημα έχει ο καθένας όποτε δεν θα έπρεπε να εκνευρίζεσαι τόσο εύκολα έστω και με ανόητη ερώτηση. Πιστεύω ότι προστατεύεις κάποιον οταν σε ένα σύστημα 1000 εύρω του πεις πάρε vdac
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.