Audiophile Club of Athens (ACA)

Status
Not open for further replies.
oλοι παντως βλεπω με την καλη κουβεντα ετοιμη στο στομα...γιατι ετσι βρε παιδια???:music-smiley-005:

Συγχαρητηρια Μιχαλη, μπραβο για τη μεγαλη προσπαθεια, υπεροχη δουλεια κ εις ανωτερα!!! Μπραβο!

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Thanks παιχταρά μου!!! Άντε και μέλος σύντομα! :)

Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ή ένα πολύ ακριβό σύστημα ή ότι άλλο φαντάζεστε για να γίνει κάποιος μέλος παρά αγάπη για τη μουσική και τα μηχανήματα αναπαραγωγής τους και κυρίως ΗΘΟΣ. Αρκεί να έρθει σε κάποια meeting για να γνωριστούμε!

Last edited:
oλοι παντως βλεπω με την καλη κουβεντα ετοιμη στο στομα...γιατι ετσι βρε παιδια???:music-smiley-005:

Συγχαρητηρια Μιχαλη, μπραβο για τη μεγαλη προσπαθεια, υπεροχη δουλεια κ εις ανωτερα!!! Μπραβο!

Το εχουμε αυτο σαν λαος βρε Γιαννη! Η κακια και το κακο κουτσομπολιο ειναι στο αιμα μας ρε αδερφε. Τελος παντων, καλη επιτυχια Μιχαλη και καλα hits...

Thanks παιχταρά μου!!! Άντε και μέλος σύντομα! :)

Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ή ένα πολύ ακριβό σύστημα ή ότι άλλο φαντάζεστε για να γίνει κάποιος μέλος παρά αγάπη για τη μουσική και τα μηχανήματα αναπαραγωγής τους και κυρίως ΗΘΟΣ. Αρκεί να έρθει σε κάποια meeting για να γνωριστούμε!

Η ποιο ωραια σελιδα ειναι αυτη με τις παρουσιασεις συστηματων.Εκει τα βλεπεις ολα,υπεροχα συστηματα,ναναι καλα οι ανθρωποι να τα χαιρονται.Αλλα μωρε αδερφε μου οταν εισαι κιτς φαινεται και στο ηχοσυστημα.

Θα προτιμούσα να μείνουμε στη πρόσκληση που απηύθυνα, αλλά και στο σχολιασμό της σελίδας αν θέλετε, και όχι του γενικότερου προσωπικού γούστου των μελών, πόσο μάλλον όταν τσουβαλιάζονται και δεν έχουν και τη δυνατότητα να απαντήσουν! Συμφωνείς φαντάζομαι ότι είναι λίγο unfair! Anyway πάμε παρακάτω...

Το εχουμε αυτο σαν λαος βρε Γιαννη! Η κακια και το κακο κουτσομπολιο ειναι στο αιμα μας ρε αδερφε. Τελος παντων, καλη επιτυχια Μιχαλη και καλα hits...

Κακώς συνεχίζεται και η κριτική και η άγρα μελών, παίδες...

Κανονικά η δεύτερη ανακοίνωση για το νέο site, θα έπρεπε να μου αποσταλεί
με πμ για να αναρτηθεί στις Ανακοινώσεις....

Κακώς συνεχίζεται και η κριτική και η άγρα μελών, παίδες...

Κανονικά η δεύτερη ανακοίνωση για το νέο site, θα έπρεπε να μου αποσταλεί
με πμ για να αναρτηθεί στις Ανακοινώσεις....
Συγνωμη κυριοι,αλλα πολυ ευεξαπτοι και ευαισθητοι εγιναν μερικοι.Οταν εκθετεις τον προσωπικο σου χωρο με οτι αυτος συμπεριλαμβανει σε κοινη θεα,χωρις να σε εχει αναγκασει κανενας,πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχθεις την οποιαδηποτε κριτικη.Kαι μιας και ηχος δεν βγαινει απο τις φωτογραφιες για να κανουμε κριτικη του συστηματος,νομιζω εχουμε το δικαιωμα να κρινουμε εικαστικα το αποτελεσμα,εκτος αν απαγορευεται και αυτο.Οταν βεβαια εσεις σχολιαζετε περιπαιχτικα φωτογραφιες μηχανηματων μονο και μονο απο την εμφανιση τους αυτο επιτρεπεται,δεν ειναι κουτσομπολιο.

Αρκετά.

Το θέμα δεν θα εξελιχτεί σε καυγά.

@quader, δύο μέρες εκτός, για flame...Το νήμα κλειδώνεται και παρακαλούνται
τα μέλη του Aca που θέλουν να αναρτήσουν ανακοινώσεις για θέματα του χώρου τους, στο μέλλον να μου αποστέλλουν pm με το κείμενο και τις - αν υπάρχουν- φωτογραφίες.

Status
Not open for further replies.