Audiophile Club of Athens (ACA)

Status
Not open for further replies.
Ενα μεγαλο Μπραβο και απο εμενα για την αγαπη και την προσπαθεια που δειχνετε σε αυτο το χομπι.
Καλη αρχη.

Re: Απάντηση: Re: Audiophile Club of Athens (ACA)

Αμ τι νόμισες !!! Αφησε παρακαταθήκη ο τέως .....:flipout:

Κάτι μου λέει ότι ο ακατονόμαστος σας κάνει βουντού να σας καούν τα μεγάφωνα,να μην μπορείτε να πουλήσετε τα μηχανήματα σας για να πάρετε άλλα και να καταντήσετε όλοι να ακούτε από ένα φτηνιάρικο TIVOLI :flipout::flipout::flipout:

Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη. Περιμένουμε τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας για το site και ελπίζουμε (σε αντίθεση με το παρελθόν) να συζητάμε μαζί όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το χόμπι μας. (Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας ξεφορτωθείτε από εδώ , άδικα ελπίζετε... :D)

Μετά από ενάμιση χρόνο στο ACA αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι η δύναμή του είναι οι άνθρωποί του. Ανθρωποι μουσικόφιλοι με πολλές γνώσεις μουσικής και μεγάλες δισκοθήκες οι περισσότεροι, ανοιχτόμυαλοι (όσο και αν φαίνεται παράξενο δεν είναι βινυλιομανείς - αν και λόγω ηλικίας οι περισσότεροι έχουν και βινυλιακό σύστημα παράλληλα με το cd και οι πιό νέοι :operator: και pc based transports) Οι μηνιαίες συναντήσεις είναι πηγή ξεκούρασης, γνώσης και διασκέδασης και δεν έχουν σχέση με παρουσιάσεις μηχανημάτων αλλά κυρίως με τον άνθρωπο πίσω από τα μηχανήματα, την πορεία του στο χόμπι και κυρίως τις μουσικές που αγαπά.

Δυστυχώς υπάρχει ένα παρελθόν που μας έχει στιγματίσει, αλλά όπως νομίζω βλέπετε και από τους ACAδες που συμμετέχουν στο AVCLUB δέν είμαστε όλοι σαν τον Πρώην... -bye-

καλοριζικοι,βλεπω αστοχες τις σπόντες στον πρωην καθώς οι περισσότεροι ειχαν καβαλήσει το καλάμι στο πρωην ACA.Οπως και στο καινουριο.

Καλή επιτυχία και απο εμένα και εύχομαι μια καλή αρχή μακριά απο τα λάθη του παρελθόντος.

Απάντηση: Re: Audiophile Club of Athens (ACA)

καλοριζικοι,βλεπω αστοχες τις σπόντες στον πρωην καθώς οι περισσότεροι ειχαν καβαλήσει το καλάμι στο πρωην ACA.Οπως και στο καινουριο.

Αγαπητέ petkef, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τρανή απόδειξη το γεγονός ότι από την αποχώρηση του τέως προέδρου και μετά δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό όταν όλοι ξέρουμε πως ήταν η κατάσταση πριν.

Αλλά τέλος πάντων, σήμερα είναι μία ευχάριστη μέρα για εμάς και δεν θα ήθελα να προβώ σε κάποια αντιπαράθεση!

Περικλή thanks φίλε, πέρνα να πεις ένα γεια! ;)

Status
Not open for further replies.