Audiophile Grade Ethernet Switch - Εντυπώσεις

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

analog-jimaras

Supreme Member
16 February 2012
3,136
Καλησπέρα σε ολους.
Αν και μονο για ενα απόγευμα εχω στο συστημα μου τα πρώτα κομμάτια που κατασκευαστηκαν.
Cutting edge tech
20260215_110419.jpg
20260216_204029.jpg
Παρεμβαλουμε λοιπον αυτο το swich ανάμεσα στο router και στο streamer μας και το αποτέλεσμα μαγικό.
Σε ολα τα συστήματα που το άκουσα το πολυ δυνατό του σημείο ειναι στο διαχωρισμό των οργάνων και την ακριβή τοποθέτηση τους στο χώρο. Ετσι και στο δικό μου συν μεγαλύτερο βάθος και πλάτος σκηνής. Η μεγάλη όμως έκπληξη με περίμενε στον αγαπημένο μου τομέα, στο internet radio. Κανένας απο τους φίλους δεν το προτιμά ή καλύτερα δεν το βάζει οταν κανουμε παρέα ακροασεις. Οι αγαπημένοι μου σταθμοί ακούγονται καταπληκτικά. Για να μη σας κουράζω θεωρώ θα κανει και το χειρότερο streamer να ακουστεί πολύ καλύτερα.
IMG-00a15efce91e1e67af592b5c0a1bf80e-V.jpg
Πολύ σύντομα θα γράψετε κι εσείς τα σχόλια σας.

Attachments

• IMG-00a15efce91e1e67af592b5c0a1bf80e-V.jpg
    IMG-00a15efce91e1e67af592b5c0a1bf80e-V.jpg
    185 KB · Views: 12
Το σουιτς εφτασε στα χερια μου χθες και μπηκε στο συστημα.
Εννοειται βεβαια οτι ακομα ειναι αστρωτο αλλα, τα δοντια του τα εδειξε με το καλημερα.
Το μηχανακι το γνωριζω απο καιρο γιατι το ακουω συνεχεια στο συστημα του Τζιμισκη.
Απλα, ηρθε ως επιβεβαιωση και στο δικο μου πλεον.
Ο ηχος καθαριζει σαν να φευγει ενα πεπλο, μια κουρτινα απο μπροστα.
Τα οργανα, οι φωνες, οι αντηχησεις του χωρου εγγραφης, ολα ακουγονται πιο ξεκαθαρα και πιο δυναμικα.
Αποκτουν εναν αερα γυρω τους.

Εδω, να ευχαριστησω τον Δημητρη Δημητρακουδη για το υπεροχο μηχανακι που οραματιστηκε κι εφτιαξε και μπορουμε και μεις
να απολαμβανουμε με ενα κλασμα της τιμης που θα ειχε αν ηταν εμπορικο προιον.
Κανονικα θα επρεπε να του καταβαλουμε πνευματικα δικαιωματα :D.

Επισης, και τον ετερο Δημητρη ευχαριστω για το τρεξιμο που εχει ριξει.

Να είσαι πάντα καλά, για το διαχωρισμό των οργάνων και την τοποθέτηση τους στο χώρο πια ειναι η διαφορά στο σύστημα σου?

Να είσαι πάντα καλά, για το διαχωρισμό των οργάνων και την τοποθέτηση τους στο χώρο πια ειναι η διαφορά στο σύστημα σου?
Ειναι πιο ολογραφικη η παρουσια τους και πιο ξεκαθαρη η θεση στο χωρο.
Για παραδειγμα μια κιθαρα ηλεκτρικη που ακουγοταν διπλα απο τη φωνη τωρα εχει παει ελαφρως πιο πισω.
Χανονται και τα ηχεια τελειως ως παρουσια στο χωρο.

Για παραδειγμα μια κιθαρα ηλεκτρικη που ακουγοταν διπλα απο τη φωνη τωρα εχει παει ελαφρως πιο πισω.
Ακριβώς συμφωνούμε απόλυτα.

Και τα μπάσα ;;;

Πες τι μας έλεγες για τα μπάσα χτες το βράδυ....
:p

Έτσι για μια πρώτη εικόνα του μεγεθους. Απλα το εχω συνδεσει, ναι, με όλες τις συσκευές πανω και μεταααα θα αρχίσω τις @λλ@ξοκωλιες κλπ, για να βεβαιωθώ οτι λειτουργει. Και λειτουργει. Είδα ενα lag στο φόρτωμα του netflix αλλα μπορεί να ειναι και τυχαίο.

1000018822.jpg1000018823.jpg

• Wow
Reactions: Jimbobassist
Έτσι για μια πρώτη εικόνα του μεγεθους. Απλα το εχω συνδεσει, ναι, με όλες τις συσκευές πανω και μεταααα θα αρχίσω τις @λλ@ξοκωλιες κλπ, για να βεβαιωθώ οτι λειτουργει. Και λειτουργει. Είδα ενα lag στο φόρτωμα του netflix αλλα μπορεί να ειναι και τυχαίο.

View attachment 266881View attachment 266882
Ευτυχως εμεινε μια θυρα ακομα για την τοστιερα!

• Haha
Reactions: Jimbobassist
Και τα μπάσα ;;;

Πες τι μας έλεγες για τα μπάσα χτες το βράδυ....
:p
Το μπασο εγινε πιο σφιχτο και περισσοτερο ελεγχομενο.
Σε καποια κομματια τρομαξα απο τρανταγμα στο δωματιο, δεν προηλθε βεβαια απο το σουιτς αλλα,
απο τα ''περιεργα'' μπασα που ειχε το καθε κομματι και τονιστηκαν επιπλεον χωρις να κανει ουρες
και μπουμαρισματα.

• Like
Reactions: vlad66