Audiophile Grade Ethernet Switch - Εντυπώσεις

Μιλάς με εμένα που ξέρεις ότι ποτέ δεν επηρεάζομαι από το φαινόμενο placebo. Το αντίθετο, δεν δυσκολεύομαι να εκφραστώ αρνητικά για οτιδήποτε οι περισσότεροι θεωρούν καλό.
Οι διαφορές επίσης πρέπει και να "ζυγίζονται". Value for money.. Μερικές φορές δεν αξίζει η συγκεκριμένη "επένδυση".
Το value for money αξιολογείται διαφορετικά από ακροατή σε ακροατή γι αυτό έχει αξία μόνο για τον εκάστοτε κάτοχο.Ειναι η αποκλειστική αλήθεια του.

• Like
Reactions: economides
Το value for money αξιολογείται διαφορετικά από ακροατή σε ακροατή γι αυτό έχει αξία μόνο για τον εκάστοτε κάτοχο.Ειναι η αποκλειστική αλήθεια του.
Ότι πει η "παντόφλα", αν υπάρχει. :D

• Haha
Reactions: Θρησκος
Ήρθε και το δικό μου! Και ναι. Όντως κάνει διαφορά.View attachment 269750

3mm η ασημένια πρόσοψη...

Που πήγαν άραγε οι παχουλές των 10mm ;;;

Κάνε μου μια χάρη.. αν έχεις έναν μαγνήτη βάλτον πάνω στο καπάκι να δούμε αν είναι σιδερένιο...

3mm η ασημένια πρόσοψη...

Που πήγαν άραγε οι παχουλές των 10mm ;;;

Κάνε μου μια χάρη.. αν έχεις έναν μαγνήτη βάλτον πάνω στο καπάκι να δούμε αν είναι σιδερένιο...
Δε χρειάζεται μαγνήτη, σιδερένιο είναι.

• Like
Reactions: petronik and vlad66
Λοιπόν λίγο καθυστερημένα και μετα απο μια μικρή περιπετειούλα να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου. Ναι κάνει σαφή ακουστική βελτίωιση ακόμη και στο μεγάλο συστημα στα Linkwitz, αλλά και στο 9.4.4 immersive σύστημα με τον Arcam AV40. Το πρώτο και πιο αξιοσημείωτο είναι το μαυρο background με αποτέλεσμα πολύ πιο εύληπτες οι φωνές αλλά και οι μικροδιαφορές, τα τσαλιμάκια. Ο ηχος έγινε πιο λαμπερός-φωτεινός (όχι σκληρός) πράγμα στο πολυκάναλο το είχα προσεγγίσει σχεδόν πειράντας την target curve και με το switch ήρθε στο στόχο που ήθελα (τώρα θέλω να το πετύχω και με τις άλλες εισόδους). Στο immersive που υπάρχει ηχητικό treatment σε μικρότερο βαθμό, αλλά στο σαλόνι και στο γραφείου είναι ουσιαστικη η αναβάθμιση. Επίσης πλέον χρειάζομαι περισσότερη ένταση και με βάζει για τα καλά στην μαγεία του ήχου και όλα αυτά από το tidal και με καλώδια ethernet 20m no name. Μπράβο στους συντελεστές!!!.