Audiophile Linux (dual boot with win8.1)

:SFGSFGSF::ernaehrung004::BDGBGDB55:
Βεβαίως και θα παίξει και στο μικρό,στο χέρι του είναι;
Τώρα που του πήρες τον αέρα,φάτο ζωντανό!
Καλές ακροάσεις!

:SFGSFGSF::ernaehrung004::BDGBGDB55:
Βεβαίως και θα παίξει και στο μικρό,στο χέρι του είναι;
Τώρα που του πήρες τον αέρα,φάτο ζωντανό!
Καλές ακροάσεις!

Δυστυχώς τό ''κατάπιε'' ζωντανό το παλαιολιθικό,το Dell με τα 512ΜΒ μνήμη,κρασάρει συνέχεια και δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση.
Επίσης σαν να μην σηκώνει και το cm6331a απο την usb 1.1,καθόλου.
Έφαγα κάνα δύωρο αλλά μάταιος κόπος,δεν πειράζει όμως όπως έχω ξαναπεί,γιατί ήταν η αφορμή να τριφτώ λίγο με το linux.
Θα παραγγείλω απο ebay 1GB μνήμη,που είναι φθηνή,και θα δούμε μήπως αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.
Πρός το παρόν το χαίρομαι με το Toshiba και ακούω πολύ όμορφα την μουσικούλα μου απο το mambo!!!!

Μα δεν χρειάζεσαι καινούργια εγκατάσταση,το στικάκι που εφτιαξες κοτσάρισε το στο παλιο λαπ και δοκίμασε από αυτό.
Η εγκατάσταση σου είναι έτοιμη πια,είναι στο στικάκι,μπορείς να την χρησιμοποιείς από οποιονδήποτε υπολογιστή μπορεί να την ξεκινήσει.

So f$£%n jealous ! ! ! !
Πές μας πώς ακούγεται... ο Σωκράτης σκίζει τα ιμάτιά του...

Απάντηση: Re: Audiophile Linux (dual boot with win8.1)

So f$£%n jealous ! ! ! !

Ασε τις ζήλιες εσύ,κοίτα πόσος είναι ο κόσμος.

PaleBlueDot.jpg

(από 3.7 δις μίλια απόσταση)

Κάποιος θα βρεθεί να σε βολέψει,αλίμονο.

Μα δεν χρειάζεσαι καινούργια εγκατάσταση,το στικάκι που εφτιαξες κοτσάρισε το στο παλιο λαπ και δοκίμασε από αυτό.
Η εγκατάσταση σου είναι έτοιμη πια,είναι στο στικάκι,μπορείς να την χρησιμοποιείς από οποιονδήποτε υπολογιστή μπορεί να την ξεκινήσει.

Εντάξει αυτό εννοούσα και το είπα ''χοντροκομένα'',δεν μπορεί να το τρέξει με τίποτα,κολλάει συνεχώς.

So f$£%n jealous ! ! ! !

Φίλε Gojakla όντως παίζει πολύ καλά,το άτιμο,αν και περισσότερο ακούω εκτός fluxbox γιατί όταν ακούω μουσικούλα στο σαλόνι θέλω να σερφάρω και λίγο.
Άκουσα και λίγο απο fluxbox και παίζει πάρα πολύ καλά,βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη για σίγουρα συμπεράσματα,αλλά θα συνεχίσω τις ακροάσεις και θα προσπαθήσω να κάνω και κάνα συγκριτικό με foobar και Jriver.
Με το Mac τι έγινε τελικά τα παράτησες,δεν γίνεται με τίποτα;

Δεν βρήκα άκρη... Δυστυχώς...
Θα περιμένω τον... Άι Βασίλη όμως στην Αττική Οδό φέτος!!!! :music-smiley-005:

Αν ορίσεις ένα sample rate στο JACK μετά τα παίζει όλα με αυτή; ή την αλλάζει ανάλογα με το track;

Ανάλογα με το κομμάτι. Φαίνεται στο κάτω μέρος του audacious που ακολουθεί αν δεν κάνω λάθος.

Σωκράτη να σου δώσω εγώ στικ :-);;;;
Θες να μου στείλεις με πμ την διεύθυνση σου να στο στείλω κάποια στιγμή;;
8gb ναι;;
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Σωκράτη να σου δώσω εγώ στικ :-);;;;
Θες να μου στείλεις με πμ την διεύθυνση σου να στο στείλω κάποια στιγμή;;
8gb ναι;;
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Μιχάλη χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε,
επειδή ο Σωκράτης πέφτει λίγο μακριά,μπορώ να σου δανείσω το δικό μου στικάκι για να το δοκιμάσεις η αν γίνεται να σου φτιάξω ένα.
Στείλε πμ αν θές.

Re: Απάντηση: Re: Audiophile Linux (dual boot with win8.1)

επειδή ο Σωκράτης πέφτει λίγο μακριά,μπορώ να σου δανείσω το δικό μου στικάκι για να το δοκιμάσεις η αν γίνεται να σου φτιάξω ένα.
Στείλε πμ αν θές.

Ναι αν είναι εύκολο θα το ήθελα.
Θα στείλω να το κανονίσουμε...
Ευχαριστώ πολύ!!

Στείλε πμ αν θές.

Ειδικά αυτές τις μέρες ο Σωκρατης ειναι πολύ μακριά κι εκτός έδρας.
Άμα την επιστροφή,οποίος θέλει και με μεγάλη χαρα!
Καλή χρόνια και καλές μουσικές σε όλους.