Re: Απάντηση: Audiophile Linux (dual boot with win8.1)
Νεώτερα απ' το μέτωπο....
Όλα εγκαταστάθηκαν σωστά.
Στο Jack έβαλα ακριβώς τις ρυθμίσεις της παρακάτω εικόνας (εκτός απ' το πεδίο "Interface" που το άφησα default γιατί ήθελα να κάνω δοκιμές αρχικά με την onboard κάρτα ήχου του λαπτοπ)
Εδώ είναι οι πλήρεις ρυθμίσεις για jack και audacious.
.
.
.
View attachment 99378
Στην συνέχεια, αν έχω καταλάβει σωστά, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι πρώτα να ανοιξουμε το Jack, να το ξεκινήσουμε (να πατήσουμε δλδ το play) και μετά ανοίγουμε audacious για να παίξουμε μουσική. Ναι;
Τα έκανα αυτά, ακούω μουσική απ' το audacious αλλά μου κάνει συνέχεια μικρά "σπασίματα". Δεν σταματάει δλδ εντελώς η ροή του τραγουδιού, αλλά ακούγουνται συνέχεια "κλικς" και "σπασιματάκια".
Αυτά μου τα κάνει με όλους τους τύπους αρχείων (μικρά mp3, νορμαλ flac, hi-rez flac), και επίσης μου τα κάνει και στο περιβάλλον του Mint και στο fluxbox.
Να σημειώσω ότι γενικά η περιήγησή μου στο Mint "ζορίζεται", υπάρχει καθυστέρηση σε ό,τι κι αν κάνω (περιήγηση με τον firefox, άνοιγμα του software manager κτλ)
Καποια ιδέα κάποιος;;
-----------------------------------------
Και κάτι "κουλό" που μου συμβαίνει:
όταν
μπουτάρω κανονικά
στα Windows ενώ υπάρχει
καρφωμένο στην usb το στικάκι με τα Linux, δεν παίρνω ήχο στα ακουστικά!
Αν βγάλω τα ακουστικά από το βύσμα, όλοι οι ήχοι (συστηματος και μουσικης) ακούγονται μια χαρά από τα ηχειάκια του λαπτοπ, με το που συνδέσω τα ακουστικά...νέκρα!
Όταν μπουτάρω πάλι στα Windows χωρίς το στικάκι επάνω, όλα δουλευουν ρολόι.