Audiophile USB cables

Είναι διαφορετική η λειτουργία ενός εκτυπωτή από ενός DAC... βλέπω άρνηση της αλήθειας... δεν πειράζει εγώ είπα αυτά που είπα, και έχω διαβάσει και έχω μάθει αυτά που χρειαζόμουν...,περαιτέρω δικά σας λεφτά είναι, δικά σας ηχοσυστήματα, δικά σας γούστα ρε αδερφέ,... κάντε ότι σας φωτίσει η Παναγία μεγάλη η χάρη της! -bye-

Ναι και εγώ αυτό κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου , ότι ειναι αλλά 0 και 1 όταν πανε κατα εκτυπωτη μερεα και αλλα όταν πανε στο ντακ και κουβαλάνε την Ella Fitzgerald
:guitarist:

Re: Απάντηση: Audiophile USB cables

Καλό είναι να το ψάχνουμε αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας και γράφουμε π.χ. ότι τα αρχεία που είναι στο root directory ακούγονται καλύτερα από τα ίδια στο /mnt/data.

Ενα τελευταίο off topic ,
Πιστέψτε με το ανακάλυψα πριν πολλα χρονια
Την διαφορα που κάνει ενα καθαρό σεταπ του λειτουργικου με φορματ (ισχύει και στα windows και στα Mac ) δεν θα την κάνει τίποτα άλλο
Κάθε φορά που αντιλαμβάνομαι ηχητικά ότι κάτι δεν παει καλα χαλάλιζω απο τον χρόνο που δεν έχω 1 ώρα και ολα έρχονται όπως πρέπει
Με κομπιούτερ που μπαίνει στο Ίντερνετ και τρέχει antivirus και την μάνα του και τον πατέρα του και ssd να βάλεις μαπα θα ακούσεις

Σε αυτό προσυπογράφω.
Κλιν φορμάτ και μόνο τα περί όντιο απαραίτητα σοφτγουερ.
Ούτε ίντερνετ ούτε τίποτα άλλο.
Ντεντικειτεντ εντελώς.

Ναι και εγώ αυτό κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου , ότι ειναι αλλά 0 και 1 όταν πανε κατα εκτυπωτη μερεα και αλλα όταν πανε στο ντακ και κουβαλάνε την Ella Fitzgerald
:guitarist:

Έχεις πολύ πλάκα τελικά :ernaehrung004:

κάτσε ρε συνονόματε , το καλώδιο στον εκτυπωτή που έχω στον ίδιο χώρο δεν τρώει παρεμβολές ?
θα εκτυπώσω καλύτερα με ένα ακριβότερο ?

Ο εκτυπωτής δεν έχει πάνω του ολοκληρωμένο DAC και αναλογικά στάδια τα οποία συνδέονται πάνω στην (πενταβρόμικη) γείωση του PC..

Δεν είναι τα data που αλλάζουν. Είναι η μεταφορά λιγότερης "βρόμας".

Το περιοδικο μια χαρα κανει την δουλεια του για να ταχει καλα με ολους οπως ολα του ειδους πανω κατω,εμεις τι χαφτουμε ειναι το θεμα.

Απάντηση: Re: Audiophile USB cables

Το περιοδικο μια χαρα κανει την δουλεια του για να ταχει καλα με ολους οπως ολα του ειδους πανω κατω,εμεις τι χαφτουμε ειναι το θεμα.

Δε νομιζω οτι αυτη ειναι η εννοια της σωστής δημοσιογραφίας

Αν ήταν ετσι μια τράπεζα θα έπρεπε νασσυνδέει τους υπολογιστές της με καλωδια των 1000 ευρώ το μετρο.
Αλλα η βιομηχανία δεν είναι χαζη να μην τα προσφέρει οσο υπάρχουν κοροιδα.

Εχει πλάκα πάντως , δεχόμαστε ότι τα καλώδια usb εφόσον φέρουν ανάλογη πιστοποίηση και λειτουργούν άψογα στον πριντερ μας και κοστίζουν 1 ευρώ ταυτόχρονα κατέχουμε η και επικροτουμε την αγορά καλωδίων δεκαπλασιας η και εικοσαπλασιας τιμής 10-20 ευρώ δηλαδή απο εταιρίες πχ crystal audio και belkin

:worshippy:

σοφή κουβέντα αλλά ποιος την καταλαβαίνει.....

συμφωνώ απολύτως

Που βρίσκεις την "σοφία" σε αυτή την κουβέντα αγαπητέ? αφού είπαμε ότι τα φτηνά καλώδια πολλές φορές δεν ακολουθούν το πρωτόκολλο αφενώς, και από την άλλη τα φτηνά καλώδια δεν σχεδιάστηκαν/κατασκευάστηκαν για να λειτουργούν με audio DAC.

Εκτός βέβαια προς χάριν κουβεντούλας και καφέ να συζητάμε και για USB...

Αντε βρε... γατακια! Ζηλευετε το καλωδιο μου που κερδισε eisa awards και καλες κριτικες απο τον τυπο!

Αντε Δημητρη βαλε το usb στο βουβαλι να σου δωσω το καλωδιο να μου πεις. Μετα κραζεις οσο θελεις :)

Ευτυχώς δεν χρειάζομαι usb ώστε να πρέπει να μπαίνω στο λουκι κι αυτής της χαζομάρας

Αν ήταν ετσι μια τράπεζα θα έπρεπε νασσυνδέει τους υπολογιστές της με καλωδια των 1000 ευρώ το μετρο.
Αλλα η βιομηχανία δεν είναι χαζη να μην τα προσφέρει οσο υπάρχουν κοροιδα.

Λες να ακουγοταν καλλιτερα <ο ηχος του χρηματος> ;

Ξέρεις πόσο κοστίζει καλώδιο ρεύματος για server της IBM και πόσο περιμένεις να σου το στείλουν; :p
Οι τράπεζες είναι οι πρώτες που τα παραγγέλνουν...

Για τα USB καλώδια και τις (όποιες) διαφορές μπορεί να ακούει κανείς φταίει καθαρά το πρωτόκολλο επικοινωνίας.
Μην ξεχνάτε ότι χρόνια τώρα μεταφέρονται αρχεία bit perfect από την άλλη άκρη του πλανήτη μέσω modem και καλωδίων ποιότητας... τηλεφωνικών καλωδίων.
Ένα bit λάθος και θα έκανε το αρχείο corrupted.
Απλά, συμφέρει.

Αντε βρε... γατακια! Ζηλευετε το καλωδιο μου που κερδισε eisa awards και καλες κριτικες απο τον τυπο!

Αντε Δημητρη βαλε το usb στο βουβαλι να σου δωσω το καλωδιο να μου πεις. Μετα κραζεις οσο θελεις :)

Προσεξε μην σου ερθει κανενα squeezebox και πεταξεις usb κλπ

Εκτός βέβαια προς χάριν κουβεντούλας και καφέ να συζητάμε και για USB...

Μαλλον αυτο παιζει, ταχουμε πει ολα και επαναλαμβανομαστε πλεον σαπουνοπερα εγινε,οποιος θελει ας αγορασει και παπαδες,πορτοφολι κανενος δεν ειμαστε.

Ξέρεις πόσο κοστίζει καλώδιο ρεύματος για server της IBM και πόσο περιμένεις να σου το στείλουν; :p
Οι τράπεζες είναι οι πρώτες που τα παραγγέλνουν...

Για τα USB καλώδια και τις (όποιες) διαφορές μπορεί να ακούει κανείς φταίει καθαρά το πρωτόκολλο επικοινωνίας.
Μην ξεχνάτε ότι χρόνια τώρα μεταφέρονται αρχεία bit perfect από την άλλη άκρη του πλανήτη μέσω modem και καλωδίων ποιότητας... τηλεφωνικών καλωδίων.
Ένα bit λάθος και θα έκανε το αρχείο corrupted.
Απλά, συμφέρει.

Μια και λέμε ακριβώς τα ίδια μην μπερδεύεις τα πράγματα με την τροφοδοσία.
Αλλο πράγμα τα δεδομένα και όπως και να χει μεταφέρονται στην ακρη του κόσμου χρόνια τώρα.
Όποιος γουστάρει να ξοδέψει ας ξοδέψει και ας νομίσει ότι θα ακούσει χερουβειμ.
Άλλωστε τα λεφτά για ξόδεμα φτιάχτηκαν.
Για κάποιους άλλους πχ σαν εμάς ισχύει το : δώσαμε δώσαμε. ..

o λόγος που μπήκε η σφήνα είναι για να καταλάβουμε πόσο ηλίθιοι ειναι οι Ευρωπαίοι. Το θέμα usb καλώδιο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα (μην πω τρίτη),το βασικό πλέον θέμα είναι γιατί είναι τόσο ηλίθιοι όλοι αυτοί και πετάνε τα ευρώ τους σε usb καλώδια με σκούρα χρωματάκια?