Ενα απο τα πισω ηχεια, το "πίσω δεξια" το συνεδεσα μεσω μπριζας (προεγκατεστημενης απο τον ηλεκτρολογο προ αμνημονευτων χρονων). Μια ειχε βαλει μονο (αγνωστο γιατι) εννοω μια πισω απο τον ενισχυτη που "εβλεπε" μια πισω απο τον καναπε.
Οταν ετρεξα το audyssey, μου βρηκε μια αναποδη πολικοτητα στο κεντρικο ηχειο (χρησιμοποιησα λευκο καλωδιο ηχειων για να μην φαινεται πολυ απο εκει που το περνουσα και ΙΣΩΣ να μπερδευτηκαν οι ακρες).....μεχρι εδω καλα.....αλλαζω την πολικοτητα, παταω να ξανακανει τεστ και ξαφνικα μου "βρισκει λαθος" και στην πολικοτητα του πισω δεξια που ηταν στην μπριζα (ενω πριν δεν την ειδε), ενω σε αυτο που διορθωσα την συνδεση, ολα οκ.
Αλλαζω την πολικοτητα (απο την μπριζα διπλα στο πισω ηχειο) ηχειο...ολα οκ.
Τρεχει το υπολοιπο τεστ....ολα οκ...κανει τις ρυθμισεις αυτοματα....ολα καλα.....αλλωστε το ετρεξα δοκιμαστικα διοτι θα αλλαξω λιγο την θεση των ηχειων.
Μετα απο κανα διωρο, λεω "ας το ξανατρεξω" το προγραμμα.
Μου ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΙ λαθος, στο "πισω δεξια ηχειο" που ειναι συνδεδεμενο στο μπριζακι.....την αλλαζω ΠΑΛΙ οπως την ειχα ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ δηλαδη...ολα οκ.
Αρα ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ για ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, το Aydyssey δεν γουσταρε την συνδεση που ειχα κανει στο πισω ηχειο (στην μπριζα) και μου την εβγαλε λαθος....με αναγκασε να την κανω αναποδα και μετα μου ειπε οτι η αρχικη συνδεση ηταν σωστη....και τωρα εξακολουθει να μου λεει οτι ηταν σωστη.
Τι στο καλο εγινε?