Το Aune είναι ένα μουσικό player/transport άυλων μέσων με ενσωματωμένο DAC..., εκτός αυτού δεν έχει καμιά ομοιότητα με το Logitech... μάλιστα είναι πολύ πιο πλησίον σε ένα CD player παρά σε οτιδήποτε άλλο (με την διαφορά ότι παίζει αντί από CD/SACD παίζει από στικάκια και σκληρούς ΧΩΡΙΣ δίκτυο και υποστηρίζει υλικό υψηλής ανάλυσης).
Τα ίδια (και παραπάνω) κάνει και το Touch. Δηλαδή παίζει από στικάκια και σκληρούς χωρίς δίκτυο και υποστηρίζει υλικό υψηλής ανάλυσης. Απλά κάνει και πολλά περισσότερα, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα του ήχου.
Παρά το γεγονός ότι λες ότι δεν θες να θάψεις κανένα προϊόν (και σε πιστεύω ειλικρινά) το κάνεις χωρίς να το θέλεις... εφόσον δεν το έχεις ακούσει, δεν το έχεις χειριστεί, και δεν έχεις ζήσει μαζί του ούτε ένα λεπτό...
Δεν έχω λόγο να το θάψω. Αντίθετα, θα ήθελα να βρισκόμουν προ μιας ανακάλυψης, για να το πάρω άμεσα, έστω και σε σύστημα με ακουστικά.
Εξάλλου δεν μπορώ να το θάψω, αφού δεν έχω ζήσει μαζί του. Τους προβληματισμούς μου παραθέτω, τι παραπάνω έχει να προσφέρει το Aune από τον ανταγωνισμό. Εσύ ως χρήστης έχεις τον πρώτο και τελευταίο λόγο, ως προς το πόσο εύχρηστο/ποιοτικό είναι. Μακάρι να υπάρξει και δεύτερος που θα πειστεί να το αγοράσει, να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη.
και μάλιστα χωρίς να έχεις κάνει τα παραπάνω, λες ότι είναι δύσχρηστο... αυτό δεν προκύπτει πουθενά... τουλάχιστον ΔΕΝ είναι πιο δύσχρηστο από ένα CD player... ούτε δικτυώνεται (όπως τα CD)...δηλαδή κατά τα λεγόμενα σου να πετάξουμε και τα CD να πάρουμε Logitech...
Media player που δε σου επιτρέπει πλοήγηση στη μουσική σου βιβλιοθήκη ενώ παίζει ένα κομμάτι, καθίσταται αμέσως δύσχρηστο, για να μην πω απορριπτέο. Πόσω μάλλον που η πλοήγηση είναι σειριακή.
Οπότε να το δεχτούμε ως player (με τη δυσχρηστία ενός cd player), μόνο που παίζει άυλα.
Από την άλλη σας συνεπαίρνει η φορουμίτιδα να εκφέρετε γνώμες χωρίς προσωπικές εμπειρίες...
Προβληματισμούς παραθέτουμε για την ευχρηστία του Aune, πάντα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Δεν είναι "φορουμίτιδα" η ανταλλαγή απόψεων και κρίσεων μεταξύ κατόχων ή και μη κατόχων μιας συγκεκριμένης συσκευής. Πάντα βέβαια πιο μεγάλη βαρύτητα έχει ο λόγος κάποιου που είναι ήδη κάτοχος και χρήστης μιας συσκευής.
εγώ διαφωνώ με πολλά που έχετε πει στην ενότητα με το Logitech... αλλά λόγω έλλειψης προσωπικής εμπειρίας και σεβασμού δεν έχω μπει στο thread να λέω την "άποψη" μου... και εδώ που τα λέμε το έχετε παρατραβήξει, για ένα τίμιο προϊόν που με τον ενθουσιασμό σας το έχετε κάνει σχεδόν την πανάκεια...παίκτη άυλων μέσων...
Κακώς δεν έχεις γράψει την άποψή σου στο αντίστοιχο νήμα. Τώρα όμως που το κάνεις και λες ότι το έχουμε παρατραβήξει, να σου απαντήσω ότι το Touch είναι πολύ παραπάνω από τίμιο παίκτη άυλων μέσων. θα έλεγα ότι είναι ερωτεύσιμη σαν συσκευή. Γι' αυτό και δεν έχει υπάρξει κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει και να μην το αγαπήσει.
Κάτι άλλο που πρέπει να έχετε υπόψιν είναι ο διαφορετικός τρόπος που το κάθε αυτί και ο κάθε εγκέφαλος αντιλαμβάνεται ή δεν αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα, αλλά ταυτόχρονα και η εμπειρία και η εκπαίδευση επάνω στο αντικείμενο.
Σαφώς. Κάποιοι έχουν περισσότερες, άλλοι λιγότερες γνώσεις/εμπειρίες.
Εκατοντάδες γραμμές στα thread περί των τυφλών ακροάσεων (χωρίς ουσία και πάλι κατά την άποψη μου)..., όπως και τα αποτελέσματα των αποδεικνύουν κατά την άποψη μου ότι ο καθένας ακούει ΟΧΙ ΜΟΝΟ όπως του λέει το αυτί του και ο εγκέφαλός του αλλά (τις περισσότερες φορές) ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...
Οι συγκριτικές ακροάσεις μόνο καλό έχουν να κάνουν στους παρευρισκόμενους. Και κάποιοι βρίσκουν ενδιαφέροντα και τα αντίστοιχα νήματα ως απλοί αναγνώστες.
Προτείνω μια άνω τελεία εδώ ως προς τις συγκρίσεις (σύγκριση σημαίνει ξέρεις και το ένα και το άλλο), αφήστε με να πω αυτά που θέλω διότι αν συνεχιστεί αυτό που γίνετε, θα σταματήσω...εκτός και αν θέλετε να σταματήσω... θα το κάνω πραγματικά ευχαρίστως...
Αν σε έθιξα ή αν αισθάνεσαι ότι σου έκλεψα τον χώρο από το νήμα της παρουσίασης του Aune, επειδή υπήρξε αντιπαραβολή με το αντίστοιχης τιμής Touch, να σου ζητήσω συγνώμη.
Με χαρά θα συμμεριστούμε τον ενθουσιασμό σου για το Aune, διαβάζοντας κι άλλα πράγματα που έχεις να γράψεις γι' αυτό.
Και όταν έχουν γίνει οι πραγματικές συγκρίσεις να αποφασίσετε τι ταιριάζει καλύτερα στα γούστα και στα αυτιά του καθενός.
Ο καθένας κρίνει ποια συσκευή του ταιριάζει. Και κάθε συσκευή έχει την τύχη που της αξίζει.