Aune S 16

Απάντηση: Re: Aune S 16

Άψογος.. Αν και ακόμα δεν σε βλέπω στα βαθιά (άυλα) νερά..

Στην επάνω-επάνω βλέπω και παίζει 24/352.8 και στο aune καρφωμένο USB.
Μάλλον την έχει κάνει την βουτιά...

HbEtjuN.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

6Yku82H.jpg

pXFlPYa.jpg

Ωραία πράγματα! Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτείς να κάνεις μιά παρουσίαση;

Re: Απάντηση: Re: Aune S 16

Στην επάνω-επάνω βλέπω και παίζει 24/352.8 και στο aune καρφωμένο USB.
Μάλλον την έχει κάνει την βουτιά...

Το 24/352.8 είναι απλά ένας αριθμός. Απο πού το ταίζει δεν βλέπω και τα γαλλικά μου έχουν σκουριάσει τελευταία..

Ξέρω ότι θα φανεί περίεργο σε πολλούς αλλά μόλις έλαβα επίσημη απάντηση από τον Γάλλο:

Hello,

We ship in Greece of course. For the Aune S16 with shipping and vat, the
price for Greece is 595,20 . The delivery is on 7 days max except if
there is custom controls.

I stay at your disposal.

Best regards

--------------------
DOLLIN Christophe
Support Client
http://audiophonics.fr

Αυτό μόνο ένα πράγμα θα μπορούσε να σημαίνει. Ότι έχει απόθεμα...

Πολυ ενδιαφέρον, λεει οτι πουλάει χαμηλότερα απο το ιδιο το εργοστάσιο, το Amazon και τον Ελληνα αντιπρόσωπο. Επίσημη τιμη 700$=647 ευρω (σημερινή ισοτιμία) χωρις να ειναι μεσα τα μεταφορικά και απο Αμερικη-Ασια οι όποιοι δασμοί.

Το μονο που μου κανει κάπως περίεργη εντύπωση είναι οτι λεει οτι θα στο εχει σε μια εβδομάδα max ενώ στο site του λεει disponibility 15-25 μέρες. Η τιμη του πάντως ειναι εξαιρετική!

edit Αποθεμα και στο site του delay 15-25 ημερες αντι για άμεση παράδοση ?? Κάποιο λακο εχει η φαβα

Πάνο, μάλλον το έχει στοκ! Δεν εξηγείται αλλιώς...

Αλλά θα μπορούσα να το "μεταφράσω" και ως εξής:

"Εγώ θα στο παραγγείλω σε αυτή τη τιμή, θα έρθει σε τόσο διάστημα με courier αλλά αν υπάρξει πρόβλημα τελωνείου - που θα υπάρξει - θα πρέπει να το καλύψετε εσείς"

???

Με την ισοτιμια 0.72 (ανοιξη του 14) ή εστω 0.74 (καλοκαιρι) τα 700$= 505-520 ευρω. Οποτε λογικά πράγματα. Με την τωρινή...

Εγώ από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό επηρρεάζει τις τιμές της Aune και δεν επηρρεάζει τις τιμές όλων των υπόλοιπων προιόντων του ανταγωνισμού που από πλευράς κομματιών, κατασκευάζονται κατά 95% επίσης στην Κίνα.

Φυσικά και τις επηρεάζει. Τις τελευταιες ημερες εχουν βγαλει δελτια τυπου πολλοι Ελληνες εισαγωγεις σαν και αυτο
Due to the declining value of the Euro, there will be some adjustments in product pricing next week !
Current price-lists are valid until Friday 20/3 and while stock lasts !!!

Μεγάλη μπουκιά φάε. Μεγάλη κουβέντα μην πεις λέει μια σοφή παροιμία.

Μεγάλη μπουκιά φάε. Μεγάλη κουβέντα μην πεις λέει μια σοφή παροιμία.

Δλδ δεν πιστεύεις οτι η Asahi Kasei δεν εμαθε (βελτιωσε) σε ολα τα χρονια αναμεσα στην εξελιξη της 3ης και της 4ης γενιας DS DAC? Περαν των καλυτερων τεχνικων προδιαγραφων (που ειναι μετρησιμες κια σαφεις) εγω περιμένω να εχει βελτιώσει και τον χαρακτήρα των τσιπ. Δεν θα κυκλοφορούσε κατι με χειρότερο ηχο.