Aune S 16

Πέρα απο το τσιπ παίζει ρόλο και η υλοποίηση . Με γνώμονα τις τιμές , οι 2 συσκεύες έχουν διαφορά σχεδόν 1000 . Θα το έβρισκα εξαιρετικά ενδιαφέρον αν το aune έπαιζε καλύτερα , καθώς συνήθως σε αυτά τα εύρη τιμών (600-1500 ) οι διαφορές έιναι ακουστές υπέρ του ακριβότερου όπως πχ στην χθεσινή ακρόαση με το pioneer.

Το εχει σε στοκ αλλα στο site θελει 15-25 μερες για να το στειλει! Θεος ο Γαλλος

Το email θεωρώ προσωπικά "πιο αξιόπιστο" από το περιεχόμενο ιστοσελίδας που μπορεί να μην έχει ανανεωθεί ακόμη για τους χ, ψ λόγους...

Mellodos οι τιμές δεν προκύπτουν απόλυτα από το κόστος των υλικών, το κόστος ανάπτυξης και γενικότερα το πραγματικό κόστος ενός προιόντος. Νομίζω πως στη συγκεκριμένη αγορά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στον καθορισμό της τιμής του προιόντος το marketing, το τι χρεώνει ο γείτονας - ανταγωνιστής κ.ο.κ.
Εδώ ευελπιστούμε ότι πρόκειται για μια κινέζικη μικρή εταιρία που έχει πλάτες την κινέζικη κοινότητα diy για την ανάπτυξη που βγάζει το συγκεκριμένο προιόν ως την προς το παρόν ναυαρχίδα της σκοπεύοντας σε πιο ορθολογική χρέωση με κέρδος επί του πραγματικού κόστους.

Δλδ δεν πιστεύεις οτι η Asahi Kasei δεν εμαθε (βελτιωσε) σε ολα τα χρονια αναμεσα στην εξελιξη της 3ης και της 4ης γενιας DS DAC? Περαν των καλυτερων τεχνικων προδιαγραφων (που ειναι μετρησιμες κια σαφεις) εγω περιμένω να εχει βελτιώσει και τον χαρακτήρα των τσιπ. Δεν θα κυκλοφορούσε κατι με χειρότερο ηχο.

Απλά μια παροιμία είπα. Παλιά και δοκιμασμένη. Δεν αμφισφητισα τίποτα το συγκεκριμένο.

To αφήνω στην κρίση σας.... :)

Hello,

Sorry but there was an order with the last S16 before you ordered. There
is now an arrival in 25 days.

I stay at your disposal

Regards

--------------------
DOLLIN Christophe
Support Client
http://audiophonics.fr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βγαίνουν πολλά στη φόρα με τα σωστά email...

αυτοί οι γάλλοι είναι κουτοπόνηροι.
Βασικά ένα: κλέβουν στο ζύγι.
Πχ μπορεί να ψωνίσεις με προσπάθεια μέχρι τα 1000 γραμμάρια υλικά για να μην πάς στην επόμενη βαθμίδα χρέωσης, βάσει των γραμμαρίων που αναγράφονται, να τα αθροίσεις πχ στα 920 και να πεις είμαι ΟΚ. Και μετά να παραλάβεις και να σου λέει βάρος 1030. Και ζυγισμένα να είναι κάτω από κιλό.
Είναι....φατσούλες.

Εγώ περιμένω να το πάρει ο Παναγιώτης στα χέρια του του οποίου την άποψη εμπιστεύομαι και είμαι περίεργος να διαβάσω..

Πέρα απο το τσιπ παίζει ρόλο και η υλοποίηση . Με γνώμονα τις τιμές , οι 2 συσκεύες έχουν διαφορά σχεδόν 1000 . Θα το έβρισκα εξαιρετικά ενδιαφέρον αν το aune έπαιζε καλύτερα , καθώς συνήθως σε αυτά τα εύρη τιμών (600-1500 ) οι διαφορές έιναι ακουστές υπέρ του ακριβότερου όπως πχ στην χθεσινή ακρόαση με το pioneer.

+1

Όπως και να έχει εννοείται οτι θα σκίζει σε σχέση με το standalone Cdplayer* της Sony όσο καλό και να ήταν στην εποχή του, απο εκεί και πέρα η "νεκροψία" θα δείξει μόλις το παραλάβει ο Δόκτωρ που είναι και απαιτητικός και έχει και βαρβάτο σημείο αναφοράς..

*Γιαυττό και ρώτησα αρχκά τι λέει σαν τράνσπορτ..

Έτσι κιαλλιώς εθιμοτυπικά είναι πιά χρήσιμο για εμάς που κάπως έχουμε συνηθίσει να τα βάζουμε κάπου για να παίζουν κάτι καθόλου πιά απαραίτητο.

Είσαι τυχερός που έχεις τέτοιο κομάτι που είναι απο τα πιό σοβαρά τράνσπορτ που εμφανιστήκαν ποτέ γιαυτό και η περιέργεια (πέρασε και απο τα δικά μου χέρια ένα κάποτε..)

δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Μια χαρά είναι.
Εδώ και αρκετό καιρό έχω απελευθερωθεί από "παικτικές" προκαταλήψεις. -bye-