Aune S 16

σκέπτομαι τους τύπους (αν ασχολούνται) που θα έχουν κουφαθεί βλέποντας ένα κάρο ψήφους από Ελλάδα για τον κινέζο...

Πάντως, ακόμη και αν προχωρήσει το massdrop, με μεταφορικά κλπ. (και με φόβο τελωνείου) μην περιμένετε κάποια φοβερή τιμή...θεωρώ πως αν υποβάλλετε ομαδική παραγγελία, 4-5 κομματιών στον έλληνα αντιπρόσωπο θα πετύχετε μετρητοίς μια ίσως καλύτερη τιμή, πχ. υποθέτω γύρω στα 650 ευρώ ...

Πάντως, ακόμη και αν προχωρήσει το massdrop, με μεταφορικά κλπ. (και με φόβο τελωνείου) μην περιμένετε κάποια φοβερή τιμή...θεωρώ πως αν υποβάλλετε ομαδική παραγγελία, 4-5 κομματιών στον έλληνα αντιπρόσωπο θα πετύχετε μετρητοίς μια ίσως καλύτερη τιμή, πχ. υποθέτω γύρω στα 650 ευρώ ...

Οτι λεει ο Robert με την Clara (κατι τέτοιο περιμένω και εγω..)

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις. Θα μπορούσε να γίνει κι αυτό.

Την έριξα κι εγώ που ούτε ρύζι δεν θέλω να βλέπω Κινέζικο.
Αμάρτησα για την κοινότητα.:flipout:

Ισχύει αυτό που λές.
Το δικό μου σκεπτικό ήταν μήπως πετύχουμε κάποια ακραία τιμή 3ου σταδίου.

Τα group buys από όσο έχω καταλάβει, έχουν 3 στάδια (κάθε στάδιο και τιμή), αναλόγως του πλήθους που θα μαζευτεί.
Στο 3ο στάδιο, με τις πολλές παραγγελίες, έχω δεί και έκπτωση 30% σε διάφορα προιόντα.

ΑΝ μας κάτσει η μπίλια, why not.
Ούτως ή άλλως δεν μας δεσμεύει τίποτα.

Αντωνιο το ψηφισα και εγω και ελπιζω να ταιριαζει με το τροφοδοτικο σου ....

Κι εγώ προτιμώ από τον αντιπρόσωπο αλλά έδωσα ψήφο. Μπορεί να κάτσει έτσι ή αλλιώς. Όπως και να 'χει μακάρι να μαζευτούν ψήφοι και να επωφεληθούν όσοι το πάρουν-με από έξω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παναγιώτη μετά από λίγες ημέρες συμβίωσης με το aune s16 πως έχει διαμορφωθεί η άποψή σου; Έχεις παρατηρήσει κάποια αλλαγή μετά το στρώσιμο;

Και ο Γάλλος (audiophonics.fr) και ο Πολωνός (audiomagic.pl) και ο Έλληνας (fiio.gr) το έχουν ΟΛΟΙ αυτή τη στιγμή γύρω στα 680 - 690 (τιμές Γάλλου + Πολωνού στην πόρτα και paypal fee included).

Σαφώς και συμφέρει η αγορά από τον Έλληνα αντιπρόσωπο!!

Θα μπορούσε να παίξει power buy για άνω των 10 κομματιών για 600 - 620 έκαστο...