Aune S 16

Απάντηση: Re: Aune S 16

Αν δεν..., τοτε βλεπω να το παιρνει καποιος απο αυτους που συναινεσαν (!!!!!!!) κι εγω να ξαναπαιρνω το πρωτο μου ντακακι: dac magic!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τσιμπησε ο πρωτος!

Άμα δε σου κάνει evam ξέρεις τι πόρτα να χτυπήσεις και ξέρεις και τι διαφορά θα πάρεις :)

Ξερω*
Θα ηταν καλη παντως μια συγκριτικη ακροαση των δυο, τι λες;

Σπυρο μερσι, αλλα ας το δουμε πρωτα!

*τρια:AFADF0::flipout:

Έχοντας διαβάσει τα καλύτερα στο φόρουμ τόσο για το aune s16 όσο και για το ifi micro idsd αναρωτιέμαι . Υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία και από τα 2 να μας κάνει μια μικρή σύγκριση. Η έστω καθαρά προσωπική άποψη έχοντας το ένα στα 500 ευρώ και το άλλο στα 650 εσείς ποιο θα παίρνατε?

Έχω ακούσει και τα δύο, πλην όχι ταυτόχρονα σε συγκριτικό μεταξύ τους και επρόκειτο και για διαφορετικά συστήματα ... ωστόσο, άκουσα και τα δύο με τα ακουστικά μου (hifiman he 500) ...σαν ενισχυτής ακουστικών υπερτερεί το aune, αλλά ίσως η διαφορά δεν φαίνεται με ''ευκολώτερα' ακουστικά ...

Σαν ντακ, νομίζω ότι το aune είναι καλύτερο και περισσότερο future-proof ..

Πάντως και το ifi είναι καλή περίπτωση, αν κάποιος δεν θέλει να φύγει από το πεντακοσάρικο, ενώ μπορεί να θεωρηθεί -λόγω μεγέθους και βάρους- και ότι υπερτερεί σε φορητότητα, αν κάποιος νοιάζεται για κάτι τέτοιο ...

Άντε παλι :)
Βρε τι να το κάνω το usb to i2s αφού κοιταζω προϊόντα έτοιμα που τη σχετική πλακέτα την εμπεριέχουν;

Έχοντας διαβάσει τα καλύτερα στο φόρουμ τόσο για το aune s16 όσο και για το ifi micro idsd αναρωτιέμαι . Υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία και από τα 2 να μας κάνει μια μικρή σύγκριση. Η έστω καθαρά προσωπική άποψη έχοντας το ένα στα 500 ευρώ και το άλλο στα 650 εσείς ποιο θα παίρνατε?

Έχω ακούσει και τα δύο (το ifi micro με το iusb τροφοδοτικό), με αναφορά σε συγκεκριμένο dac, αλλά σε διαφορετικά συστήματα.
Το aune ξεκάθαρα καλύτερο.