Aune S 16

Τότε μάλλον το δεύτερο κομμάτι που βλέπεις στο tracking είναι το δικό μου.
Τρίτη με Τετάρτη, σωστά?
Άντε με το καλό να τα δεχτούμε.

Σωστά! 'Εχει φτάσει στην έδρα, αλλά πέσαμε σε ΣΚ.
Μάλλον Τετάρτη θα το έχουμε.
Όποιος παραλάβει πρώτος κερνάει ;-)

Τι...δρομολογιο κι αυτο! Χονγκ Κονγκ- Λειψια-Κολονια (Γερμανια)- Βιττορια Ισπανιας (!!!) - Σοφια σε ΔΥΟ μερες!
Να δω Σοφια - Λαρισα με dhl/ΕΛΤΑ πόσο θα κανει..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αλλον εσυ πρωτος γιατι Παρασκευη 15/5 εχουμε αργια λογω πολιουχου Αγ. Αχιλιου, οποτε απο Δευτερα 18/5 θα το εχω.
Αντε να δω πως θα το περασω απο το οικιακο... Τελωνειο!!!

Re: Απάντηση: Aune S 16

Τι...δρομολογιο κι αυτο! Χονγκ Κονγκ- Λειψια-Κολονια (Γερμανια)- Βιττορια Ισπανιας (!!!) - Σοφια σε ΔΥΟ μερες!
Να δω Σοφια - Λαρισα με dhl/ΕΛΤΑ πόσο θα κανει..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αλλον εσυ πρωτος γιατι Παρασκευη 15/5 εχουμε αργια λογω πολιουχου Αγ. Αχιλιου, οποτε απο Δευτερα 18/5 θα το εχω.
Αντε να δω πως θα το περασω απο το οικιακο... Τελωνειο!!!

Πατριώτη θελω να το ακούσω και εγώ!!!

Βεβαιως Ευαγγελε, μα στο δικο σου συστημα ή του κουμπαρου σου, του Δρ Τζιοβανι Κ.!

Με το καλό παίδες!

Υπόψιν 2 πραγματακια, θελει λιγο στρώσιμο και τα φίλτρα αλλάζουν αρκετα τον ήχο.

Απάντηση: Re: Aune S 16

Dalanik, εφυγε σημερα και πιθανη παραλαβη την Τεταρτη!

Ξέρω βρε την ίδια πληροφόρηση έχουμε.
Ο Βαγγέλης είναι σφαίρα και πολύ Κ Υ Ρ Ι Ο Σ!
Σε κάθε φάση ενημερώνει ο άνθρωπος. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις και μπράβο του.
Μπορεί αυτά να φαίνονται κοινά και αυτονόητα, αλλα έχουν δει τα μάτια μας κυρίως, απο ξένους, πολλά και διάφορα!
Να τα λέμε λοιπόν.

Με το καλό παίδες!

Υπόψιν 2 πραγματακια, θελει λιγο στρώσιμο και τα φίλτρα αλλάζουν αρκετα τον ήχο.

Ευχαριστούμε! Καλως το δέχτηκες και συ το μεγάλο.
Κάποτε σου είπα ότι είναι άδικο να συγκρίνεις το πολλών χιλιάδων αναλογικό σου με φτηνό ψηφιακό...
Απ'ότι καταλαβαίνω μέσα έπεσα. χεχε

Επι του θέματος μιας και το δοκίμασα πρώτα, για στρώσιμο και τα φίλτρα κάτι θα ξέρεις αφού το είχες/έχεις, αλλα ο Βαγγέλης να ξέρει και κάτι άλλο.
Θέλει προθέρμανση και μάλιστα σχετικά σοβαρή. Κανά μισάωρο ίσως. Οπότε θα μένει αναμμένο.

Για τον εδω αντιπροσωπο εχω να πω τα καλυτερα. Και στην δικη μου παραγγελία ηταν άψογος, άφθονες ενημερώσεις και στην ώρα του.

Ζέσταμα θέλουν ολα τα ντακ, απο το πιο μικρο μεχρι το μεγαλύτερο.

Το δικο μου Aune ειναι στου Chris1967, αυτες τις ημέρες ετσι και αλλιώς θα λείπω Μόναχο για την έκθεση. Λογικά μολις βρει χρόνο θα γράψει και αυτος 2 λόγια

Nαι σαφώς. Αλλά αυτό που άκουσα εγώ απο το ζέσταμα ήταν σχετικά μεγάλο ως διαφορά (σε σχέση με το mambo και ότι άλλο είχα κατα καιρούς βέβαια)

YΓ Περιμένουμε με αγωνία αναλυτική σύγκριση rockna - αναλογικού. ΜΕ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΗ! :-)
Εγώ λέω χωρίς να ακούσω και ανεξαρτήτως γούστου, ότι άνοιξαν τα αυτιά σου από τα δυναμικά :-)

Περι στρωσιματος: το να μενει αναμμενο μονο, χωρις δηλ να "παιζει" θεωρειτε στρωσιμο; Μαλλον ναι υποθετω, αρα αν κατα την απουσια μας ( 3ημερη) το αφησουμε ανοιχτο, λετε να ωφελησει ή κινδυνευουμε απο...τσουρουφλισμα;

Εγώ θα το βάλω να παίζει, χωρίς ενισχυτή. Το να έρθουν τα υλικά με ρεύμα και θερμοκρασίες δεν μου λέει και πολλά.
Το περισσότερο που έχω ακούσει είναι 1-2%.

Να δουλέψει το ΑΚ πρέπει. Εκεί γίνεται μεταμόρφωση.

Βαγγέλη βάλε μια λουπα με 10-20 κομματια μουσικής διαφόρων ειδών και αστο να παίζει. Επειδή το στάδιο εξόδου του DAC και το κύκλωμα ενίσχυσης ακουστικων ειναι ανεξάρτητα αν εχεις ακουστικά βάλε τα και αυτα σε μια μεση στάθμη και ασε το Aune να παίζει ασταμάτητα.

Επι...3,5ήμερο να παιζουν (ανευ ενισχυτου) ντακ και μηντια πλευερ/ σκληρος (ή στικ usb); Δεν θα αναψουν;

Γιατί ανευ ενισχυτου;
Χωρίς φορτίο στην εξοδο δεν εχεις και ρεύμα σε αυτήν. Οχι οτι με ακουστικά δε στρωνεις ενα τμήμα του κοινο και με τα ηχεια αλλά μισή δουλεια είναι :)