Aune S 16

Το χειρότερο είναι όταν συνειδητοποιείς πόσα λεφτά έχεις δώσει γι αυτό το ψώνιο...

Δεν θα τα πάρουμε μαζί μας αδελφέ...Αλλά δεν θα στερηθούμε κιόλας τα βασικά για να πάρουμε ένα μηχάνημα.

Εχοντας εξαιρετική εμπειρία από το 4399, όταν είδα το συγκεκριμένο DAC λίγους μήνες αφού κατέθεσα τον οβολο μου για αμφιβολου ποιότητας diy dac σε σχέση με τα λεφτά που έδωσα, ομολογω ότι μου έπεσαν τα σάλια και σκέφτηκα οικονομικές πατέντες για να το αποκτήσω.

Στη συνέχεια αναλογιζομενος τη μετριότητα του συστήματος μου και πχ πόσο μεγαλύτερο όφελος θα είχα από αλλα ηχεία, φροντισμενο χώρο κλπ, έκανα μια παύση.

Τέλος έκατσα και σκέφτηκα το πόση μουσική πρέπει να προλάβω να ακούσω στη ζωή μου και... ξεκίνησα να την ακούω!

Μπααα, δεν λεει...Αφ' ενος δεν υπαρχει καλος ενισχυτης (παλαιος πολυκαναλος Harman Kardon + Audio Spectrum s37goldiii, etc), συν παιδομαζωμα, και..
..δεν ειναι αμαρτια να καθεσαι μεσα κι εξω να κυκλοφορει ζωντανη η...κολαση;

Re: Απάντηση: Aune S 16

Θα επικαλεστώ ανωτέρα βία και θα τον κρατήσω. Ρε συ δε θυμάμαι που το έβαλα... Κάπου εκεί κοντά στα υπόλοιπα, αλλά δε το βρίσκω. Χαχαχαχα.

Οπότε Πέτρο μετά βλέπω να πηγαίνει για υπομίσθωση το μηχανάκι καθώς είμαστε και από Θεσαλλλλλλονίκη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φοβάμαι ότι δεν θα παίξει καλύτερα από το Marantz SACD SA7001 που έχω και θα ξενερώσω άσχημα.

[/COLOR]Φοβάμαι ότι δεν θα παίξει καλύτερα από το Marantz SACD SA7001 που έχω και θα ξενερώσω άσχημα.

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά θα παίξει καλύτερα, με σαφή διαφορά σε θέματα διαύγειας/καθαρότητος, εικόνας και ανάλυσης ...