petronik
Μέλος Σωματείου
Θανάση ,όντως στή δεύτερη ακρόαση η ψαλίδα έκλεισε ,αλλά όπως είδες καί τό αυτί του Σάββα ,έβγαλε τό ίδιο συμπέρασμα
Μιλάμε για το "μεγαλο" βουβάλι με εξεζητημένα σταδια εξόδου, τροφοδοσία ψαγμενη και xmos στη usb.Πρόκειται περι ακρόασης-συγκρισης η μεζεδοκαταστασης -μπυροκατανυξης; Ερωτω γιατι συντομα θα βρεθώ προς αναζητηση ντακ και θα ηθελα να γνωριζω κατα ποσο αυτα που διαβαζω εχουν αξια η οχι, καθως τα γραπτα μένουν. Φιλικα ασφαλως παντα
Προσπαθήσαμε γιατί ξέραμε οτι θα γκρινιαξεις και με το δίκιο σου. Δεν μπορω να πω οτι τα καταφέραμε όμως. Χρησιμοποιήσαμε σήμα 1khz αν θυμαμαι καλά με δυο dbμετρα σε κινητά. Οχι voltoμετρο.Χωρίς να αμφιβάλλω για το αποτέλεσμα, εφόσον δεν ξέρω το συγκεκριμένο βουβάλι ούτε τις αναγκες του συστήματος... μια ερωτηση.
ισοστάθμιση κάνατε?
Θενκς υπερηχα! Κουφός ή όχι ,εχεις απο τις πιο εμπεριστατωμένες αποψεις εδω μεσα!Φιλε Πελοπιδα
Καφε ήπιαμε και κανα δυο κουλουράκια βουτηξαμε. Νηφαλιοι ειμασταν. Μη μας παίρνεις στα σοβαρά όμως. Αλλωστε κουφοι ειμαστε....
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Το βουβαλι του Τσακ μπορεί και να έπαιζε και καλύτερα κι από το δικο μου...![]()
Προσπαθήσαμε γιατί ξέραμε οτι θα γκρινιαξεις και με το δίκιο σου. Δεν μπορω να πω οτι τα καταφέραμε όμως. Χρησιμοποιήσαμε σήμα 1khz αν θυμαμαι καλά με δυο dbμετρα σε κινητά. Οχι voltoμετρο.
Τελικά κατα γενική ομολογία το aune επαιζε πιο χαμηλά και το τσιμπησαμε κι άλλο προς τα πανω.
Πάντως στην άνεση της 3d σκηνής υπέρ του βουβαλιού η όποια παραπανω ενταση σε ενα απεριποιητο χωρο δε μπορεί να συνεισέφερε ιδιαίτερα.
Και στο δικό μου σύστημα με άλλο ενισχυτή, το μάμπο έπαιξε σε κάποια σημεία καλύτερα απο το αούνι.
Με ποιο ενισχυτή;Δεν μου τα είπες...
στα είπα...
Αλλά βγαίνει λα´θος εικόνα αν δεν ρωτήσεις ποιο σύστημα έπαιζε αισθητά καλύτερα.
Με τον άλλον ενισχυτή και το μάμπο ή με τον D και το αούνι?
Βασικό αυτό.
Ωραία θα μας πείτε τώρα για ποιο λέτε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.