Aune S 16

Θανάση ,όντως στή δεύτερη ακρόαση η ψαλίδα έκλεισε ,αλλά όπως είδες καί τό αυτί του Σάββα ,έβγαλε τό ίδιο συμπέρασμα

Χωρίς να αμφιβάλλω για το αποτέλεσμα, εφόσον δεν ξέρω το συγκεκριμένο βουβάλι ούτε τις αναγκες του συστήματος... μια ερωτηση.

ισοστάθμιση κάνατε?

Πρόκειται περι ακρόασης-συγκρισης η μεζεδοκαταστασης -μπυροκατανυξης; Ερωτω γιατι συντομα θα βρεθώ προς αναζητηση ντακ και θα ηθελα να γνωριζω κατα ποσο αυτα που διαβαζω εχουν αξια η οχι, καθως τα γραπτα μένουν. Φιλικα ασφαλως παντα

Φιλε Πελοπιδα
Καφε ήπιαμε και κανα δυο κουλουράκια βουτηξαμε. Νηφαλιοι ειμασταν. Μη μας παίρνεις στα σοβαρά όμως. Αλλωστε κουφοι ειμαστε.... ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το βουβαλι του Τσακ μπορεί και να έπαιζε και καλύτερα κι από το δικο μου... :)

Επισης το βουβαλι του τσακ μπορεί να κόστιζε και σχεδόν διπλα σε υλικά μονο

Πρόκειται περι ακρόασης-συγκρισης η μεζεδοκαταστασης -μπυροκατανυξης; Ερωτω γιατι συντομα θα βρεθώ προς αναζητηση ντακ και θα ηθελα να γνωριζω κατα ποσο αυτα που διαβαζω εχουν αξια η οχι, καθως τα γραπτα μένουν. Φιλικα ασφαλως παντα
Μιλάμε για το "μεγαλο" βουβάλι με εξεζητημένα σταδια εξόδου, τροφοδοσία ψαγμενη και xmos στη usb.
Νομιζω πως όταν κανεις τις πράξεις θα δεις οτι το πλήρες πακέτο μαζί με το ρίσκο του diy και την "εργατοωρα" κατατάσσει τα δυο μηχανήματα σε διαφορετική κατηγορία.
Προσωπικά όπως ανεφερα το θεωρώ πολύ ισορροπημένο σαν πηγη-αγορα. My 2 cents
Οχι δεν φαγαμε δυστυχώς ουτε καταναλωσαμε αλκοόλ ναρκωτικά κλπ.

Re: Απάντηση: Aune S 16

Χωρίς να αμφιβάλλω για το αποτέλεσμα, εφόσον δεν ξέρω το συγκεκριμένο βουβάλι ούτε τις αναγκες του συστήματος... μια ερωτηση.

ισοστάθμιση κάνατε?
Προσπαθήσαμε γιατί ξέραμε οτι θα γκρινιαξεις και με το δίκιο σου. Δεν μπορω να πω οτι τα καταφέραμε όμως. Χρησιμοποιήσαμε σήμα 1khz αν θυμαμαι καλά με δυο dbμετρα σε κινητά. Οχι voltoμετρο.
Τελικά κατα γενική ομολογία το aune επαιζε πιο χαμηλά και το τσιμπησαμε κι άλλο προς τα πανω.
Πάντως στην άνεση της 3d σκηνής υπέρ του βουβαλιού η όποια παραπανω ενταση σε ενα απεριποιητο χωρο δε μπορεί να συνεισέφερε ιδιαίτερα.

Φιλε Πελοπιδα
Καφε ήπιαμε και κανα δυο κουλουράκια βουτηξαμε. Νηφαλιοι ειμασταν. Μη μας παίρνεις στα σοβαρά όμως. Αλλωστε κουφοι ειμαστε.... ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το βουβαλι του Τσακ μπορεί και να έπαιζε και καλύτερα κι από το δικο μου... :)
Θενκς υπερηχα! Κουφός ή όχι ,εχεις απο τις πιο εμπεριστατωμένες αποψεις εδω μεσα!

Για τα 600 του το αουνι ειναι vfm.
Μην ξεχναμε οθονες συνδεσεις δειγματοληψιες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Aune S 16

Προσπαθήσαμε γιατί ξέραμε οτι θα γκρινιαξεις και με το δίκιο σου. Δεν μπορω να πω οτι τα καταφέραμε όμως. Χρησιμοποιήσαμε σήμα 1khz αν θυμαμαι καλά με δυο dbμετρα σε κινητά. Οχι voltoμετρο.
Τελικά κατα γενική ομολογία το aune επαιζε πιο χαμηλά και το τσιμπησαμε κι άλλο προς τα πανω.
Πάντως στην άνεση της 3d σκηνής υπέρ του βουβαλιού η όποια παραπανω ενταση σε ενα απεριποιητο χωρο δε μπορεί να συνεισέφερε ιδιαίτερα.

Την αλλη φορά να κάνετε με μέτρηση V στα ηχεία, θα έρθετε ακόμα καλύτερα.

Εννοείται πως δεν αμφισβητώ τα αποτελέσματα, μπορεί να είναι και έτσι.
Και στο δικό μου σύστημα με άλλο ενισχυτή, το μάμπο έπαιξε σε κάποια σημεία καλύτερα απο το αούνι.
Οι ιδιετερότητες κάθε συστήματος πάιζουν και αυτές το ρόλο τους.

Επίσης να το αφήσετε να παίζει για κανα μισάωρο το αούν. Βάση της συμβίωσης μαζί του, αποδίδει αισθητά καλύτερα μετά το ~μισάωρο.

Και στο δικό μου σύστημα με άλλο ενισχυτή, το μάμπο έπαιξε σε κάποια σημεία καλύτερα απο το αούνι.

Με ποιο ενισχυτή;Δεν μου τα είπες...

Με ποιο ενισχυτή;Δεν μου τα είπες...

στα είπα...

Αλλά βγαίνει λα´θος εικόνα αν δεν ρωτήσεις ποιο σύστημα έπαιζε αισθητά καλύτερα.
Με τον άλλον ενισχυτή και το μάμπο ή με τον D και το αούνι?

Βασικό αυτό.

στα είπα...

Αλλά βγαίνει λα´θος εικόνα αν δεν ρωτήσεις ποιο σύστημα έπαιζε αισθητά καλύτερα.
Με τον άλλον ενισχυτή και το μάμπο ή με τον D και το αούνι?

Βασικό αυτό.

Καλά,μην περιμένεις και μυαλό τώρα που σφίξαν οι ζέστες.
Ποιο,λέγε.
Αναλυτικά παρακαλώ.

Το βρήκα ντε,οκ.
Καλά,εκεί μιλάγαμε για διαφορετικής νοοτροπίας μηχανάκι όμως,μάλλον συγκρατημένο αρκετά στα ψηλά.
Λογικό να ακουστεί καλύτερα από τον D που είναι ουδέτερος και δεν χαρίζει και τόσο.
Κι εδώ που τα λέμε τα σαυροειδή το θέλουν λίγο το χαλινάρι τους ψηλά.

Όχι :-)

Το κάθε μηχανάκι ματσάρει διαφορετικά, δεν μπορούμε να πούμε γιατί θα βγει λάθος συμπέρασμα.
(Αν και νομίζω ότι στο έχω πει ρε Θάνο!)

Απάντηση: Re: Aune S 16

Ωραία θα μας πείτε τώρα για ποιο λέτε;

με τον audia flight 3 επαιξε κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτερα,αλλα οι αλλοι δυο δεν το παραδεχονταν.
Τωρα σιγα-σιγα θ'αρχισουν να το ''ξερνανε'' :earmuffs:
Δηλαδη ο συνδιασμος audia με μαμπο και τα toy,ηταν σαφως καλυτερος απ'το συνδιασμο,densen-aune-toy.
Το μονο υπερ που ειχε ο δευτερος,κατα τη γνωμη μου παντα,ηταν το βαθυτερο χαμηλο που εντυπωσιαζε,αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν απ'την ηχογραφηση ή απ'το ''φουσκωμα'' του ντακ.
Ο audia με το aune ηταν μια απογοητευση,μολις μπηκε ο ντενσεν το συστημα ζωντανεψε και οταν μπηκε ο συνδιασμος οντια-μαμπο,περιεργως ολα ηταν καλυτερα εκτος απ'το χαμηλο,οπως προειπα.

Καλησπέρα σας,
χθες διαβάζοντας το νήμα άρχισα να ψάχνω για το dac, και σήμερα το πήρα από το ebay σχεδόν 370 ευρώ. Ένας πωλητής το έχει τόσο φθηνά. Ελπίζω να είναι αυθεντικό..!