Αναφέρονται στον δικό τους player:
http://en.auneaudio.com/index.php?s=Home/Article/detail/id/101.html
Βασικά υπάρχουν κάποια "μυστήρια" players που όντως δίνουν DSD (DoP) μέσω coaxial. Δεν είναι όμως διαδεδομένα και ποτέ δεν είναι από τους "κλασικούς" κατασκευαστές.
Χτες εκανα κατι προσπαθειες να κατεβασω το ap για το logiteck αλλα δεν τα καταφερα, ουτε καν μπορεσα να βρω που βρισκεται αυτο που γραφτηκε εδω μεσα. Μετα δοκιμαζα στο mede8er το καλωδιο coaxial και μου συνεβη το εξης παραξενο. Με το Med 450 εβλεπε οτι σημα του εβαζα (48, 96, 192) με τα med80 & 1000 εβλεπε μονο pcm 48. Εσκασα.
Εν τω μεταξυ δεν μου μοιαζει να ειναι θεμα ρυθμισεων ηχου γιατι ολα ειναι ρυθμισμενα το ιδιο και οι ρυθμισεις στον ηχο που μπορεις να κανεις ειναι πολυ λιγες, δεν εχει εκει τι μπορει να πειραξεις. Εχετε ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
Χτες εκανα κατι προσπαθειες να κατεβασω το ap για το logiteck αλλα δεν τα καταφερα, ουτε καν μπορεσα να βρω που βρισκεται αυτο που γραφτηκε εδω μεσα. Μετα δοκιμαζα στο mede8er το καλωδιο coaxial και μου συνεβη το εξης παραξενο. Με το Med 450 εβλεπε οτι σημα του εβαζα (48, 96, 192) με τα med80 & 1000 εβλεπε μονο pcm 48. Εσκασα.
Εν τω μεταξυ δεν μου μοιαζει να ειναι θεμα ρυθμισεων ηχου γιατι ολα ειναι ρυθμισμενα το ιδιο και οι ρυθμισεις στον ηχο που μπορεις να κανεις ειναι πολυ λιγες, δεν εχει εκει τι μπορει να πειραξεις. Εχετε ιδεα τι μπορει να συμβαινει?
Για το med500 αναφερομαι. Επαιζε κανονικα 24/192 και τωρα κατι εγινε και παιζει εως 24/96. Εχει κανονικα coax.
Τελικα εβγαλα ολα τα καλωδια τα ξανασυνδεσα και με coax τελικα ολα καλα.
Πετρο αυριο θα επικοινωνησω μαζι σου σχετικα με το logitech & usb συνδεση. Σ ευχαριστω εκ των προτερων.
1) την coaxΜολις απεκτησα κ γω αυτο το μηχανηματακι. Εχω 3 ερωτησεις.
Η πρωτη ερωτηση που εχω ειναι ποια εισοδο να προτιμησω για το cd player μου. Tην coax ή την toslink?
Η δευτερη ειναι ποιο απο ολα τα φιλτρα δεν ειναι "φιλτρο". Απενεργοποιουνται;
Και η τριτη ειναι αν υπαρχουν καποια optimum settings του audirvana για αυτο τo dac. Εχω μονο mp3 και flac.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.