Aune S 16

Αναφέρονται στον δικό τους player:

http://en.auneaudio.com/index.php?s=Home/Article/detail/id/101.html

Το οποιο έχει συμφέρουσα τιμή ($250) και θα ήταν ενδιαφέρον αν είχε κάποιο λογικό τρόπο σύνδεσης με σκληρό δίσκο, πηγή, κάτι τέλος πάντων. Αλλά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διαβάσει κάρτα SD:bang:

Βασικά υπάρχουν κάποια "μυστήρια" players που όντως δίνουν DSD (DoP) μέσω coaxial. Δεν είναι όμως διαδεδομένα και ποτέ δεν είναι από τους "κλασικούς" κατασκευαστές.

Ένα από αυτά είναι το resonessencelabs concero το οποίο όμως δεν στριμάρει αρχεία από σκληρό ή server, είναι dac που ως πρόσθετο feature μετατρέπει το σήμα του USB σε spdif.

Χτες εκανα κατι προσπαθειες να κατεβασω το ap για το logiteck αλλα δεν τα καταφερα, ουτε καν μπορεσα να βρω που βρισκεται αυτο που γραφτηκε εδω μεσα. Μετα δοκιμαζα στο mede8er το καλωδιο coaxial και μου συνεβη το εξης παραξενο. Με το Med 450 εβλεπε οτι σημα του εβαζα (48, 96, 192) με τα med80 & 1000 εβλεπε μονο pcm 48. Εσκασα.
Εν τω μεταξυ δεν μου μοιαζει να ειναι θεμα ρυθμισεων ηχου γιατι ολα ειναι ρυθμισμενα το ιδιο και οι ρυθμισεις στον ηχο που μπορεις να κανεις ειναι πολυ λιγες, δεν εχει εκει τι μπορει να πειραξεις. Εχετε ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

Χτες εκανα κατι προσπαθειες να κατεβασω το ap για το logiteck αλλα δεν τα καταφερα, ουτε καν μπορεσα να βρω που βρισκεται αυτο που γραφτηκε εδω μεσα. Μετα δοκιμαζα στο mede8er το καλωδιο coaxial και μου συνεβη το εξης παραξενο. Με το Med 450 εβλεπε οτι σημα του εβαζα (48, 96, 192) με τα med80 & 1000 εβλεπε μονο pcm 48. Εσκασα.
Εν τω μεταξυ δεν μου μοιαζει να ειναι θεμα ρυθμισεων ηχου γιατι ολα ειναι ρυθμισμενα το ιδιο και οι ρυθμισεις στον ηχο που μπορεις να κανεις ειναι πολυ λιγες, δεν εχει εκει τι μπορει να πειραξεις. Εχετε ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

Μπαίνεις στο αρχικό μενού του touch ,επιλέγεις third party app,και εκεί βρίσκεις το EDO και το εγκαθιστάς
Αν πάλι δεν βρίσκεις άκρη στείλε μου π.μ για να μιλήσουμε τηλεφωνικά και να σου δώσω οδηγίες

Κατ αρχας να σ ευχαριστησω για την βοηθεια, πριν σου παρω τηλεφωνο, εχω κανει ολες τις αναβαθμησεις στο touch, αλλα αυτο που γραφεις στο αρχικο μενου επιλεγω το third party app απλα σ εμενα δεν το γραφει πουθενα. Κατι δεν γινεται σωστα

Re: Απάντηση: Aune S 16

Όσο αφορά τα Med8er, απ' ότι φαίνεται το 450 παίζει σωστά, αλλά τα 80 & 1000 τα κάνουν όλα resample στα 48KHz. Θα προτιμούσα το πρώτο για ακροάσεις..

Σχετικά με το app, δεν ξέρω.. Μήπως δεν έχεις περάσει στοιχεία username & pass του Mysquezebox.com στο Touch ενώ αυτό χρειάζεται;

Επειδη το logitech το εγκατεστησε φιλος γνωστης υπολογιστων δικτυων κλπ, πιθανον να χρειαζεται να τον ξαναφωναξω, γιατι μαλλον κι εγω κατι τετοιο υποψιαζομαι. Σε μια ακομη δοκιμη με το med 500 (απο λαθος δικο μου εγραψα 450) τωρα 192 τα κατεβαζει στα 92 χωρις να εχω πειραξει απολυτως τιποτα, μονο βαζω βγαζω το πλαυερς για δοκιμες. Εχω βγει εξω απο τα ρουχα μου.

Τεσπα, πιστευω οτι με τον χρονο θα βρω τις λυσεις (πριν παω σε κανα ψυχιατρο!). Ο λογος που θα ηθελα ενα απο τα 800 και 1000 ειναι οτι παρουσιαζουν με καλυτερο τροπο τους φακελους. Δηλαδη πανε απο αριστερα προς τα δεξια και σε καθε φακελο φαινεται αμεσως η φωτο του καλλιτεχνη. Στα προηγουμενα μοντελα πανε απο πανω προς τα κατω και θα πρεπει να πατησεις τον ιδιο τον φακελο για να δεις την φωτογραφια.

Τωρα θα παω να δοκιμασω και το med400 να δω σε τι αναλυση θα παιξει τα αρχεια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το μικρο (400) δεν εχει coax, οποτε συνεχισα τις δοκιμες μηπως μπορεσει και ξαναπαιξει 24/192, αλλα τζιφος μαξιμουμ εως 24/96. Επομενως η τελευταιες ελπιδες ειναι να λειτουργησει το logitech σωστα και να τελειωσουν τα βασανα.

Για το med500 αναφερομαι. Επαιζε κανονικα 24/192 και τωρα κατι εγινε και παιζει εως 24/96. Εχει κανονικα coax.

Τελικα εβγαλα ολα τα καλωδια τα ξανασυνδεσα και με coax τελικα ολα καλα.
Πετρο αυριο θα επικοινωνησω μαζι σου σχετικα με το logitech & usb συνδεση. Σ ευχαριστω εκ των προτερων.

Τελικα εβγαλα ολα τα καλωδια τα ξανασυνδεσα και με coax τελικα ολα καλα.
Πετρο αυριο θα επικοινωνησω μαζι σου σχετικα με το logitech & usb συνδεση. Σ ευχαριστω εκ των προτερων.

Θα περιμένω

Μολις απεκτησα κ γω αυτο το μηχανηματακι. Εχω 3 ερωτησεις.
Η πρωτη ερωτηση που εχω ειναι ποια εισοδο να προτιμησω για το cd player μου. Tην coax ή την toslink?
Η δευτερη ειναι ποιο απο ολα τα φιλτρα δεν ειναι "φιλτρο". Απενεργοποιουνται;
Και η τριτη ειναι αν υπαρχουν καποια optimum settings του audirvana για αυτο τo dac. Εχω μονο mp3 και flac.

Δεν παίζει χωρίς φίλτρο! Γι αρχή άσε το default. Μια χαρά είναι. Εγώ μετα από πειράματα τελικά κατέληξα σε αυτό.

Μολις απεκτησα κ γω αυτο το μηχανηματακι. Εχω 3 ερωτησεις.
Η πρωτη ερωτηση που εχω ειναι ποια εισοδο να προτιμησω για το cd player μου. Tην coax ή την toslink?
Η δευτερη ειναι ποιο απο ολα τα φιλτρα δεν ειναι "φιλτρο". Απενεργοποιουνται;
Και η τριτη ειναι αν υπαρχουν καποια optimum settings του audirvana για αυτο τo dac. Εχω μονο mp3 και flac.
1) την coax
2) δεν το έχω οπότε δεν έχω άποψη αλλά μάλλον πρέπει να πειραματιστείς και πολύ πιθανό να υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά σε bit perfect αναπαραγωγή σε σχέση με upsampling. Οπότε αν αποφασίσεις να κάνεις upsampling ίσως να χρειαστεί να ξαναπειραματιστείς!
3) δεν νομίζω πως υπάρχουν optimum ρυμίσεις για κάποιο DAC σε σχέση με ένα συγκεκριμένο sw. Έχει να κάνει μάλλον με όλο το σύστημα εννοώ computer/sw/dac.
Αρα που πάμε πάλι;; Στον πειραματισμόοο... χαχα!! Θα έλεγα για να μην μπερδευτείς άπειρα στην αρχή παίξε bit perfect και πειραματίσου με τα φίλτρα του DAC. Μετά όταν αποκτήσεις άποψη για το πως παίζει το όλο σεταπ δοκίμασε και κάποιες πιο εξτριμ μεθόδος pcm upsampling/dsd upsampling κλπ
Επίσης διαφορές υπάρχουν και στην χρήση ή μη του direct mode, integer mode (1 ή 2).

open season με μια έκπληξη!

Φρέσκο.
Με τον Mανόλη (Lemon) για φραπέ και παγωτό και όχι μόνον,,, στου Σέρκου (Venar).

IMG_20160904_200905(0.25).jpg

IMG_20160904_200830(0.25).jpg

τι να συνέβη άραγες?
:ears: