- 19 June 2006
- 15,781
Προέρχομαι από 15 απροβλημάτιστα χρόνια και 280k km με την Corolla Sedan του 92... Σχεδόν όλα στην Αθήνα, με 2k-3k τον χρόνο σε ταξίδια... Το μόνο που μου ζήτησε από μόνο του ήταν 2 φορές μπαταρία και 1 τρίψιμο οι επαφές της μίζας... Ηρθε ο καιρός να το παραχωρήσω στο έτερο ήμισυ και με την προοπτική να αρχίσουν και τα παιδιά μου κάποια στιγμή να μαθαίνουν σιγά-σιγά να οδηγούν... Γιά μένα τώρα υπάρχει το δίλλημα... Corolla ή Avensis ? Η Corolla μεγάλωσε κι ακρίβυνε, το Avensis πάει σιγά σιγά γιά αλλαγή μοντέλου, στα λεφτά η διαφορά είναι μικρή.. Οι συνθήκες θα παραμείνουν οι ίδιες (Αθήνα με κανα-δυό ταξιδάκια τον χρόνο στην Ξάνθη... Κάτι Χαλκίδες και Ναύπλια δεν πιάνονται "εκτός έδρας")
Εχει κανείς σας προσωπική εμπειρία κι από τα δύο (αν και η Corolla είναι πολύ καινούργια ακόμα) Τι γνώμη έχετε? Υπάρχει και το Auris, αλλά σκέφτομαι οτι ίσως μου λήψει το πορτμπαγκάζ...
Εχει κανείς σας προσωπική εμπειρία κι από τα δύο (αν και η Corolla είναι πολύ καινούργια ακόμα) Τι γνώμη έχετε? Υπάρχει και το Auris, αλλά σκέφτομαι οτι ίσως μου λήψει το πορτμπαγκάζ...