Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

The Sphinx

Senior Member
17 June 2006
479
Φιλαράκια καλημέρα. Για πείτε κανα μαγαζί στο οποίο θα βρούμε την συγκεκριμένη καρτούλα. Από ένα μικρό ψάξιμο που έκανα στην Ελλάδα την βρήκα μόνο στο HACSHOP αλλά δεν την έχει ετοιμοπαράδοτη. Θυμάμαι ότι κάποια εποχή είχε τρέξει ένα power buy. Ισχύει ακόμη ?

Δεν εγινε κανενα power buy. Μονο μια "σφυγμομετρηση" για τις προθεσεις μας.
Δεν ξερω που μπορεις να την βρεις εδω. (Ελλαδα)

Από όσο έχω ψάξει στην Ελλάδα είναι λύσα (κοντά στα 200 EUR).
Σε ευρωπαικά e-shop παίζει στα 150 με 160 EUR.

Φιλαράκια καλημέρα. Για πείτε κανα μαγαζί στο οποίο θα βρούμε την συγκεκριμένη καρτούλα. Από ένα μικρό ψάξιμο που έκανα στην Ελλάδα την βρήκα μόνο στο HACSHOP αλλά δεν την έχει ετοιμοπαράδοτη. Θυμάμαι ότι κάποια εποχή είχε τρέξει ένα power buy. Ισχύει ακόμη ?
Η κάρτα υπάρχει .
Δεν εγινε κανενα power buy. Μονο μια "σφυγμομετρηση" για τις προθεσεις μας.
Δεν ξερω που μπορεις να την βρεις εδω. (Ελλαδα)
Εμ βέβαια αφού όλο γκρίνια στο thread και μετά ένας ένας την αγόρασε :p
Από όσο έχω ψάξει στην Ελλάδα είναι λύσα (κοντά στα 200 EUR).
Σε ευρωπαικά e-shop παίζει στα 150 με 160 EUR.
Από Αγγλία με τα μεταφορικά, ΦΠΑ, μετατροπή από Λίρες etc βγαίνει κοντά στα 190+.
Από διάφορα μη γνωστά Γερμανικά site βγαίνει ~180.
Με αυτά τα δεδομένα δεν νομίζω τα 200 από Ελλάδα να είναι παράλογα.

Απάντηση: Re: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Από Αγγλία με τα μεταφορικά, ΦΠΑ, μετατροπή από Λίρες etc βγαίνει κοντά στα 190+.
Από διάφορα μη γνωστά Γερμανικά site βγαίνει ~180.
Με αυτά τα δεδομένα δεν νομίζω τα 200 από Ελλάδα να είναι παράλογα.

Γιατί ρε φιλαράκ θα πρέπει η Ελλάντα να είναι πάντα λίγο πιο ακριβή από τις άλλες χώρες? :argue:

Γιατι το ελλάdα έχει 100 αγοραστές meridian και το gερμανικό e-shop 2000.

Απάντηση: Re: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Γιατι το ελλάdα έχει 100 αγοραστές meridian και το gερμανικό e-shop 2000.

Τότε πρέπει και το ελληνικό μαγκαζί να φτιάξει ένα site για να εκμεταλλευτεί επιτέλους την παγκόσμια αγορά και να μη κολλάει "εντός των τειχών".

Πχ η Κίνα είναι μια απειλή για τη χώρα μας αλλά ταυτόχρονα μια τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία.

Τελικά ρε παιδιά Ελλάδα μόνο στο HACSHOP θα την βρώ? Για πείτε και κανένα gurentee αγγλικό site.

Re: Απάντηση: Re: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Τότε πρέπει και το ελληνικό μαγκαζί να φτιάξει ένα site για να εκμεταλλευτεί επιτέλους την παγκόσμια αγορά και να μη κολλάει "εντός των τειχών".

Πχ η Κίνα είναι μια απειλή για τη χώρα μας αλλά ταυτόχρονα μια τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία.

LOL καλό. το άλλο με την αννούλα το έχεις ακούσει; με 20% φπα και όλα τα άλλα που μας εξασφαλίζει το χρυσό κράτος μας κάνε εσύ επιχείρηση παγκόσμιας εμβέλιας. Εδώ κρατάνε βιβλία εξωτερικό πολλοί και εσύ λές για επιχείρηση Ελλάδα; :smash: :smash: :award:

Λοιπον, την παραγγειλα απο τον Συριο (spcav), βρεθηκε ευτυχως γρηγορα κομματι, κοστισε 200 Ευρω και απο τις πρωτες ακροασεις εχω να πω οτι ειναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η!
Ειχα διαβασει εγκωμιαστικα review, αλλα θεωρουσα οτι ειναι υπερβολες..
Μαλλον λιγα ελεγαν! Εβαλα το Phantom of the Opera σε LPCM και μονο που δεν δακρυσα! :D Μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε την διαφορα!
Δοκιμασα επισης Dreamgirls σε DD+ και ειδα ολοκληρο το Blood Diamond σε LPCM 5.1
Μου εκανε εντυπωση το ποσο σφιχτος ηταν ο ηχος και ποση λεπτομερεια ειχε, χωρις παραμορφωσεις, ακομα και σε μεγαλες εντασεις.
Δεν ειμαι σε καμια περιπτωση audiophile ουτε εχω συστημα ηχου των χιλιαδων ευρω, οποτε τα λεγομενα μου να τα λαβετε υποψην με επιφυλαξη. Ειχα ομως πολυ καλη καρτα ηχου πριν και παρολα αυτα εντοπισα σημαντικες διαφορες, κατι που με εξεπληξε.
Θα οργανωσω δοκιμαστικη ακροαση παρεα με μερικα "χρυσα αυτια" του κλαμπ για να δουμε αν οντως ετσι ειναι τα πραγματα, και θα επανελθω...

Re: Απάντηση: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Δοκιμασα επισης Dreamgirls σε DD+ και ειδα ολοκληρο το Blood Diamond σε LPCM 5.1
ΟΤ

Το 1ο τείνει να γίνει audio ref (παρά το μη απωλεστικό φορμα).

Το 2ο το είδα κι εγώ χθες. Καταπληκτική εικόνα, καλός ήχος και σαν ταινία συμπαθέστατη (αλλά όχι τίποτα τρομερό όπως είχα διαβάσει). Είχε και καταπληκτική φωτογραφία.

/ΟΤ

Last edited:
Re: Απάντηση: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Επίτηδες το κάνετε; :argue:
Ρε Μπάμπη είναι η αλήθεια ότι έπεσες σε άσχημο timing...

Την περιμέναμε τόσο καιρό, την αφήσαμε και λίγο μετά τελικά ήρθε (ε κάποια στιγμή θα ερχόταν).

Αν πάντως ο Ντίνος εξακολουθεί να θέλει την XFi ίσως σας βολέψει και τους 2 να τους δώσεις την δικιά σου.

Αν όχι, να δούμε τι να κάνουμε (ξέρω είναι κρίμα ρε γμτ).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Μηπως θελεις να σε "φτιαξω"
(να προσπαθησω τουλαχιστον)
-bye-

Γιά κάνε μιά προσπάθεια..... Ποτέ δεν ξέρεις... Ίσως κάτι να βγεί... -bye-

Ρε Μπάμπη είναι η αλήθεια ότι έπεσες σε άσχημο timing...

Την περιμέναμε τόσο καιρό, την αφήσαμε και λίγο μετά τελικά ήρθε (ε κάποια στιγμή θα ερχόταν).

Αν πάντως ο Ντίνος εξακολουθεί να θέλει την XFi ίσως σας βολέψει και τους 2 να τους δώσεις την δικιά σου.

Αν όχι, να δούμε τι να κάνουμε (ξέρω είναι κρίμα ρε γμτ).

Για να δούμε... για να δούμε.... -bye-

Παναγιωτη, επειδη ακριβως η προηγουμενη καρτα που ειχα 3 μηνες ηταν πολυ καλη (Audiotrak Prodigy Hifi) , γιαυτο εντυπωσιαστηκα τοσο απο την Meridien! Τα ιδια θα σου πει και ο Συριος σε σχεση με την Xifi pro που ειχε!