http://www.auzentech.com/site/download/updates.phpΣτα Vista παίζει?
Δεν τα βλέπω στα υποστηριζόμενα λειτουργικά...
Και ξέρουμε ότι το υποσύστημα ήχου έχει πλέον αλλάξει ριζικά..
Αλήθεια θεωρείς τα 200 Ευρώ τόσο σημαντικό ποσό για μία, όπως όλοι ομολογούν, τόσο μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα ήχου;
Σε forum ήχου και εικόνας είμαστε.
Και εδώ, για να πω πολύ απλουστευμένα, η πλειοψηφία μάλλον δίνει πολύ περισσότερα χρήματα για πολύ μικρότερες διαφορές στην ποιότητα.
Και δλδ αν μεθαύριο κάνει και αποκωδικοποίηση των νέων φορμα ήχου η κάρτα και όχι η CPU όπως τώρα, τι θα αλλάξει;
Αν πάλι η επόμενη έχει HDMI 1.3 καλώς να έρθει. Αλλά τότε μήπως θα πρέπει να σκάσουμε για νέο ενισχυτή με 1.3; Και πόση διαφορά θα έχει στην ποιότητα; Άσε που τότε θα πεταχτούν οι επόμενοι και θα λένε ‛Σιγά μην τα σκάσω για νέο ενισχυτή’.
Μήπως κάπου έχουμε αρχίσει να γινόμαστε ‛φθηνοί στα λάχανα και ακριβοί στα παραπούλια’ που λέει και η παροιμία; (αν όντως είναι έτσι και δεν την σκότωσα)
Ή μήπως έχουμε αρχίσει να εθιζόμαστε στα τζάμπα (βλ. πχ Internet + Movies + Music κλπ).
Προσωπικά και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, αυτή η γκρίνια / άρνηση να την πω (με το ότι καινούργιο παρουσιάζεται με ατάκες του στυλ ‛καλά όταν πέσει στα 0,02 μπορεί να το αγοράσουμε’ προσωπικά μου φαίνεται υποκριτική, εξυπναδίστικη και τελικά απλώς κουραστική.
αμα δεν εχετε καρτα και σας τρωει το αυτι σας παρτε την.
Αμα εχετε καρτα παντως μεινετε οπως ειστε απλα εκμεταλευτειτε τα αναλογικα της σταδια .....
Για μενα ειναι κριμα να δωσεις τωρα 200 ευρουδακια για μια καρτα μονο για ποιοτικα αναλογικα σταδια (ειδικα οταν ακομα ποσοι ασχολουνται αποκλειστικα με ασυμπιεστο ηχο ? ) και να μην περιμενεις λιγο αμα ειστε τοσο περιεργοι να παρετε την καινουργια καρτα της εταιρειας που θα ενσωματωσει σοβαρα καλουδια ....οπως αποκωδικοποιηση των νεων φορμα ηχου που στην συγκεκριμενη δεν υπαρχουν και ισως HDMI 1.3 ......
Αν ειναι να την παρετε παρτε την μια φορα.....σε λιγους μηνες.....
Η καρτα αυτη ειναι κορυφαια αλλα λιγη για αυτα που ερχονται.
ηρεμα παιδες!:smile:
και οι δυο αποψεις που ακουστηκαν ειναι απολυτως σωστες για διαφορετικους λογους η καθε μια!
ενδιαμεση δεν νομιζω να υπαρχει!
καθενας διαλεγει και παιρνει!στο κατω κατω το χομπι μας κανουμε!!
Λοιπον, την παραγγειλα απο τον Συριο (spcav), βρεθηκε ευτυχως γρηγορα κομματι, κοστισε 200 Ευρω και απο τις πρωτες ακροασεις εχω να πω οτι ειναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η!
Ειχα διαβασει εγκωμιαστικα review, αλλα θεωρουσα οτι ειναι υπερβολες..
Μαλλον λιγα ελεγαν! Εβαλα το Phantom of the Opera σε LPCM και μονο που δεν δακρυσα!Μεχρι και η γυναικα μου καταλαβε την διαφορα!
Δοκιμασα επισης Dreamgirls σε DD+ και ειδα ολοκληρο το Blood Diamond σε LPCM 5.1
Μου εκανε εντυπωση το ποσο σφιχτος ηταν ο ηχος και ποση λεπτομερεια ειχε, χωρις παραμορφωσεις, ακομα και σε μεγαλες εντασεις.
Δεν ειμαι σε καμια περιπτωση audiophile ουτε εχω συστημα ηχου των χιλιαδων ευρω, οποτε τα λεγομενα μου να τα λαβετε υποψην με επιφυλαξη. Ειχα ομως πολυ καλη καρτα ηχου πριν και παρολα αυτα εντοπισα σημαντικες διαφορες, κατι που με εξεπληξε.
Θα οργανωσω δοκιμαστικη ακροαση παρεα με μερικα "χρυσα αυτια" του κλαμπ για να δουμε αν οντως ετσι ειναι τα πραγματα, και θα επανελθω...
Δημητρη ντοντ γουορι, ολοι εδω μεσα ειμαστε φιλαρακια που κανουμε παρεα και στην πραγματικη ζωη!
Το οτι μπορει να διαφωνουμε σε καποια θεματα και το εκφραζουμε δημοσια εδω μεσα, ειναι δειγμα υγειας για το avclub αφου ειναι αφορμη για ενδιαφερουσες κουβεντες οπως αυτη!
Τάκη το σεταρισμά της είναι δύσκολο ? Αποφάσισα να την πάρω κι εγώ από τον Σύριο για να μου φύγει η περιέργεια το κατά ποσο θα παίξει καλύτερα από την on board κάρτα της μητρικής σε ένα πολύ καλό set ηχείων σαν αυτό της Dali. Ιδωμεν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.