Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Χρήστο ευχαριστώ πολύ.Τελικά αποφάσισα κι εγώ να ακολουθήσω τον σίγουρο δρόμο του Συριου. Αύριο ,μεθαύριο θα παραλάβω οπότε θα ακολουθήσουν και οι εντυπώσεις.

Re: Απάντηση: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Χρήστο ευχαριστώ πολύ.Τελικά αποφάσισα κι εγώ να ακολουθήσω τον σίγουρο δρόμο του Συριου. Αύριο ,μεθαύριο θα παραλάβω οπότε θα ακολουθήσουν και οι εντυπώσεις.

Και πολυ καλα θα κανεις.

Μαλλον θα καταληξει η κουβεντα να σχολιαζουμε το Ελληνικο εμποριο, οποτε το αφηνω.

Αν θελετε το συζηταμε αλλου...

Από βδομάδα θα την έχω κι εγώ στα χέρια μου. Ευχαριστώ τον Σύριο για την άμεση ανταπόκριση. Θα σας ενημερώσω όταν την πάρω. :SFGSFGSF:

Η κάρτα είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!! Νομίζω ότι άλλαξα εξοπλισμό! Μέρα με την νύχτα με την onboard. Πρόλαβα να ακούσω και λίγο μουσική (mp3) και ενθουσιάστηκα!

Αυτά για πρώτη εντύπωση. Πάω να δω ταινία σαν άνθρωπος :grinning-smiley-043

Η κάρτα είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!! Νομίζω ότι άλλαξα εξοπλισμό! Μέρα με την νύχτα με την onboard. Πρόλαβα να ακούσω και λίγο μουσική (mp3) και ενθουσιάστηκα!
Όχι ρε γμτ, έπρεπε να τη χρεώσω παραπάνω :p

Εδωσα 100 πρίν 4-5 μήνες για τήν x-fi,η διαφορά που άκουσα απο τις αναλογικές εξόδους σε σχέση με το pioneer 575 τεράστια.
Λές και γκρεμήστικαν οι τοίχοι του δωματίου.
Αν είναι τόσο καλύτερη απο τήν x-fi δέν παν στήν ευχή τα 200 !!!!!!

Για 100 προφανώς λες για την Extereme Music η οποία είναι χειρότερη της Elite Pro η οποία είναι χειρότερη της Meridian....

Αυτά για πρώτη εντύπωση. Πάω να δω ταινία σαν άνθρωπος :grinning-smiley-043

Μεγιές Νεκτάριε-bye-

Διαβάζοντας το συγκριμένο thread και με δεδομένη τη προσπάθεια μου για καλύτερο αναλογικό ήχο από ένα HTPC, αγόρασα τη κάρτα και χθες την εγκατέστησα. Οι εντυπώσεις μου είναι ίδιες: Η κάρτα είναι απίστευτη, χαμηλά, όγκος, σώματα, εικόνα, μουσικότητα. Επίσης προχώρησα και στην αναλογική αναβάθμιση που προτείνει η auzentech με τα OPAMPS της Burr Brown OPA2134PA. Ο ήχος είναι ακόμα καλύτερος.

http://www.auzentech.com/site/support/FAQ.php#upgrade

Έχω όμως το εξής πρόβλημα: Η κάρτα μετά από περίπου 1-2 λεπτά playback, κολλάει. Σταματάει να παίζει. Ποτέ παγώνει το PC πότε όχι. Όταν δεν έχει κολλήσει το PC, το παράθυρο διαχείρισης της κάρτας δεν ανταποκρίνεται σε καμιά εντολή. Εγκατέστησα/επανεγκατέστησα drivers. Κατέβασα και τους τελευταίους, άλλαξα PCI slots, δοκίμασα σύνδεση μόνο stereo ... Τίποτα. Μετά από λίγο κολλάει. Επίσης, αυτό ισχύει είτε με τα original OPAMPS, είτε με αυτά της Burr Brown.

Ποια είναι η γνώμη σας: μπορώ να κάνω κάτι ή …

Κολλάει ότι και να παίζει ή μόνο πχ με ένα πρόγραμμα.

Καταρχήν, σε κάθε περίπτωση, αναβάθμισε το BIOS της μητρικής στο τελευταίο.

SPCAV, Δοκίμασα CD WAV, CD MP3 και AAC (internet streaming) με foobar2000. Επίσης είχα την αίσθηση ότι κάποιες στιγμές παραμόρφωνε (μικροφωνιζε). Μέχρι τώρα είχα μια Audigy 2ZS χωρίς κανένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή οποιουδήποτε τύπου AV αρχείου και με οποιαδήποτε εφαρμογή. To MB είναι ASUS P4P800 με Intel 865 chipset (Αυτό που μου προτείνεις μου ακούγεται λογικό αν και το ΜΒ είναι δύο χρονών). Ευχαριστώ, Θα το δοκιμάσω

Το προβλημα παραμενει και μετα την αναβαθμιση του BIOS ...
εκει που παιζει απλα σταματει, και απο τη στιγμη που σταματει μετα δεν αναπαραγει ηχο μεσα απο καμια εφαρμογή

Χμμμμ περίεργο....

Ίσως η κάρτα έχει πρόβλημα....Αλλά πάλι δεν μου πολυκάνει καθώς λογικά θα το έκανε αμέσως και όχι μετά από μερικά λεπτά.

Θα δοκιμάζα και με μια καθαρή εγκατάσταση ή σε μία αλλη μητρική πριν την στείλω για RMA.