Επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν υπαρχει εδω ( η meridian ) . Εξω ειναι γεματος ο τοπος....
Αυτο ειναι ενα πολυ καλο ερωτημα...
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν υπαρχει εδω ( η meridian ) . Εξω ειναι γεματος ο τοπος....
Αυτο ειναι ενα πολυ καλο ερωτημα...
Τελικά ρε παιδιά Ελλάδα μόνο στο HACSHOP θα την βρώ? Για πείτε και κανένα gurentee αγγλικό site.
Όχι πως η κάρτα δεν υπάρχει, απλώς δεν υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες.
Δεν καταλαβαίνω πάντως τι σας κάνει εντύπωση.
Όταν:
- Όλος ο κόσμος ξέρει και αγοράζει μόνο Creative
- Όταν η Ελλάδα είναι μία περιορισμένη αγορά
Και
- Όταν σε ένα forum όπως αυτό ανοίγουμε θέμα για να κανονίσουμε ομαδική αγορά και πρακτικά κανένας δεν ενδιαφέρεται
Ποιος θα τολμήσει να τη φέρει (σε μεγάλες ποσότητες);
Όπως έχουμε ξαναπεί και φαίνεται και από τα link του Χρήστου στην υπόλοιπη Ευρώπη παίζει (με μετατροπές λιρών, ΦΠΑ, μεταφορικά) 180-200.Εγω θα συμφωνησω με τον Havoc, οτι ειναι πολυ ακριβη (200 ευρω) για τον λογο οτι η αξια της συγκεκριμενης καρτας ειναι περι τα 125 ευρω. (εξω)
Δλδ ο λόγος για αγορές online + από ʽέξωʼ είναι ότιΣυριε, ειναι ακριβως ολοι οι λογοι που περιγραφεις αυτοι που μας κανουν ολους -σχεδον- να ψωνιζουμε on line και το πληστον απο "εξω"....![]()
Ντινε, ξεχασες το shipping στην Ελλαδα! Επισης, αμα σου χαλασει η καρτουλα θα την στειλεις στα States για service?
Όπως έχουμε ξαναπεί και φαίνεται και από τα link του Χρήστου στην υπόλοιπη Ευρώπη παίζει (με μετατροπές λιρών, ΦΠΑ, μεταφορικά) 180-200.
Αν ʽέξωʼ εννοείς την Αμερική, ξέρεις ότι δεν έχει νόημα η σύγκριση (με εκεί πάντα υπάρχουν σημαντικές διαφορές για πολλούς λόγους).
Επίσης για Αμερική μην ξεχνάμε και τελωνεία + όσα είπε ο Τάκης.
Δλδ ο λόγος για αγορές online + από ʽέξωʼ είναι ότι
- Όταν σε ένα forum όπως αυτό ανοίγουμε θέμα για να κανονίσουμε ομαδική αγορά και πρακτικά κανένας δεν ενδιαφέρεται
Αυτό μου θυμίζει την ʽκότα και το αυγόʼ….
Παντως Ναθαναηλ, αν ακολουθουσα την παραπανω συμβουλη σου σημερα θα ημουν χαμενος..
Αυτο διοτι μια καρτα με πολυ καλο αναλογικο σταδιο δεν ειναι μονο για ασυμπιεστο πολυκαναλο προγραμμα, αλλα και για CD, FLAC, Monkeys audio, mp3 και γενικοτερα καθε ειδους ηχο μιας που μπορει να αντικαταστησει τον προ μας. Επιπλεον ΔΕΝ χρειαζεται να υποστηριζει HDMI αφου το ζητουμενο στον ηχο ειναι η καλυτερη δυνατη αποκωδικοποιηση και αναπαραγωγη καθε ειδους ηχητικου προγραμματος. Τι να το κανεις λοιπον το HDMI 1.3? Να στειλεις την αποκωδικοποιηση σε εναν προενισχυτη που πιθανον να ειναι χειροτερος απο την καρτα ηχου σου? Αλλα και καλυτερος να ειναι, σιγουρα το κοστος θα ειναι πολλαπλασιο.
Αρα, αν το σκεφτεις, τα 200 ευρω μαλλον ειναι λιγα, σε αντιθεση με την καρτουλα που εκ πρωτης οψεως φαινεται να προσφερει πολλα..
Καλα τωρα θα το κανουμε εδω μεσα ΤΕΞΑΣ οπως το κανουνε στην Χαι Εντ :ADFADF1: :ernaehrung004:
Μην τρελλαθουμε τωρα οτι ξαφνικα ειδαμε τον ηχο αναφορας με την καρτα μονο......Αμα θελετε να κανουμε σοβαρη δουλεια και εχετε ορεξη να βγαλουμε συμπερασματα για τα οποια εκτος απο σιγουροι θα ειμαστε και περηφανοι να μαζευτουμε μαζι με καποιους ηχοψυχακηδες.....να κανουμε και καμμια μετρηση και να δοκιμασουμε και αλλες καρτουλες οπως επισης και καμμια εξωτερικη που τοσο πολυ τις σνομπαρουμε......
γιατι αμα πεις σε καποιον οτι στο "βρωμικο" περιβαλλον του εσωτερικου ενος HTPC εχεις βαλει καρτα απο την οποια ακους και γαμ......τους ηχους θα σε παρει με τις ντοματες..........
Και το ξαναλεω η συμβουλη μου δεν ειναι για αυτους (σαν εσενα Τακη ) που τα σκας για την πρωτη γραμμη hardware με οποιο κοστος αλλα για αυτους που εχει νοημα το value for money.
Ευτυχως που φροντιζουν γι αυτο οι φιλοι μου!:furious3::furious3::furious3:To θεμα που πρεπει να ταλανιζει καποιους απο εσας ειναι κανα μπατσελορ. Αφηστε τις καρτες και το Τεξας απο Σεπτεμβρη!
Εχε χαρη που εισαι κλινηρης αλλιως θα σε τραβουσα ως εδω με το ζορι να την ακουσεις με τα αυτια σου Απιστε Θωμα!
(γραφω τωρα και ακουω παραλληλα Χαρουλα Αλεξιου-High End ακουσμα
)![]()
Ευτυχως που φροντιζουν γι αυτο οι φιλοι μου!:furious3::furious3::furious3:
Ευτυχως που φροντιζουν γι αυτο οι φιλοι μου!:furious3::furious3::furious3:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.