Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Ξέρω και εγώ???
Η TV μπορεί να πάρει HD 7.1 σήμα απ' την ψηφιακή είσοδο και να το παίξει???
Μπορεί να βγάλει η TV HD 7.1 μέσω της ψηφιακής εξόδου στον ενισχυτή???
Υποθέτω πως η κάρτα μπορεί να βγάλει HD 7.1 μέσω ψηφιακής.

γιατι να δωσεις στην TV 7.1 και απο εκει στον ενισχυτη?
δωσε τον ηχο απο το pc με τις αναλογικες κατευθειαν στον ενισχυτη

Θέλω να δώσω ψηφιακά στην TV ώστε να μην χρειάζεται να ανοίγω τον ενισχυτή κάθε φορά που ανοίγω το PC απλώς για να έχω ήχο.

Ξέρω και εγώ???
Η TV μπορεί να πάρει HD 7.1 σήμα απ' την ψηφιακή είσοδο και να το παίξει???

Όχι

Μπορεί να βγάλει η TV HD 7.1 μέσω της ψηφιακής εξόδου στον ενισχυτή???

Όχι

Υποθέτω πως η κάρτα μπορεί να βγάλει HD 7.1 μέσω ψηφιακής.

Ούτε.

Επειδή μάλλον σου έκανα την καρδιά περιβόλι, για να σου εξηγήσω και τι μπορείς να κάνεις.

Την TV την συνδέεις ψηφιακά με το PC (αρκεί βέβαια να έχει την σχετική είσοδο - οι καλές έχουν) αλλά της δίνεις δικάναλο σήμα, γιατί μόνο αυτό θα αναγνωρίσει.

Το PC το συνδέεις αναλογικά και με τον ενισχυτή με 4 καλώδια mini jack σε RCA (γνωστά και σαν καρφί-σε-rca) και έχεις καθαρίσει.

μπερδευτηκα ρε ΜΑΝΟ και εψαχνα να δω τι εισοδους εχει η pfl9732 επειδη υπεθεσα οτι το ειχες ψαξει

Όχι

Επειδή μάλλον σου έκανα την καρδιά περιβόλι, για να σου εξηγήσω και τι μπορείς να κάνεις.

Την TV την συνδέεις ψηφιακά με το PC (αρκεί βέβαια να έχει την σχετική είσοδο - οι καλές έχουν) αλλά της δίνεις δικάναλο σήμα, γιατί μόνο αυτό θα αναγνωρίσει.

+111

Δλδ ακόμη και HD 7.1 μέσω HDMI να της δώσω, δεν θα το παίζει???
Τι εννοείς τι εισόδους έχει??? Αφού είπα. Ψηφιακή είσοδο και έξοδο.

καταρχας πως να το παιξει αφου η TV εχει μονο 2 ηχεια

οτι σου λεει ο Μητσος πιο πανω γινεται!

Τι σημασία έχουν τα ηχεία??? Και η 9900 20+ ηχεία έχει. Και στο PC αν του βάλω να παίξει 5.1, θα το παίξει με τα 2 ηχεία που έχω.

Τα έχετε δοκιμάσει αυτά που λέτε ή τα λέτε έτσι με βάση την λογική???

Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι τη στιγμή που η τηλεόραση δεν έχει "τι να το κάνει" το σήμα 7.1, γιατί να φροντίσει να μπορεί να το δεχτεί;

Τη στιγμή βέβαια που όλα τα DVD players / PCs μπορούν και κάνουν μια χαρά downmix 7.1 -> stereo, γιατί να μπλέξουμε και την τηλεόραση;

Ξαναλέω για να το ξεκαθαρίσουμε, ότι ο μόνος τρόπος που υπάρχει σε consumer electronics για να περάσει ψηφιακά ο ήχος HD 7,1 είναι μέσω HDMI 1.3.

Κάτι σίγουρο ξέρει κανείς???

Αφού έχω δει M/B που βγάζει μέσω ψηφιακής HD 7.1.

Απάντηση: Re: Auzen X-Meridian 7.1 Sound Card- Από πού ?

Τι σημασία έχουν τα ηχεία??? Και η 9900 20+ ηχεία έχει. Και στο PC αν του βάλω να παίξει 5.1, θα το παίξει με τα 2 ηχεία που έχω.

Τα έχετε δοκιμάσει αυτά που λέτε ή τα λέτε έτσι με βάση την λογική???

Εσύ δηλαδή θές να παίξεις 7.1 από 2 ηχεία; :eek: Αυτό ρωτάς τόση ώρα;

Θέλω η TV να παίρνει το 7.1 και μετά να το βγάζει στον ενισχυτή, ώστε να μην χρειάζεται να ανοίγω τον ραδιοενισχυτή όταν ανοίγω το PC. Μισό να βρω και το M/B στο οποίο το είχα δει. Πάντως το HDMI υποστηρίζει 7.1. Οπότε γιατί να μην το υποστηρίζει και η TV. Η TV που έχω πάντως υποστηρίζει μια χαρά 5.1. Και έχει 2 ηχεία.

@MANOS:

Λοιπόν, να σου πω πάλι τα δεδομένα γιατί μάλλον έχεις σκαλώσει κάπου.

1) Το PC δεν μπορεί να δώσει ψηφιακά HD 7,1 αυτή τη στιγμή με κανέναν τρόπο.
2) Οι τηλεοράσεις δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ψηφιακό bitstream HD 7,1 (DD+, DTS-HD, κτλ.) από οποιαδήποτε είσοδο.

Οπότε, τι ψάχνεις;