Λογικα θα εχει multichannel stereo. Επισης μπορεις να ενεργοποιησεις το "κακο" dsp που φερνει τους ηχους σε ιδια ενταση. Η να τα ξεκρεμασεις και να τα βαλεις front για κανενα δεκαπενθημερο πανω στα πενταρια και να παιζεις μουσικη με αυτα. Η να τα αφησεις οπως ειναι και να τελειωνεις![]()
Όπως είπε ο Θανάσης multi channel stereo και από το μενού του ypao κάνε disable όλα τα υπόλοιπα (προσωρινά)
Καλύτερα μην πειράξεις τα db. Για μένα αντί για το 7ch. stereo να προτιμήσεις το party mode.
το μονο που δεν εχω βρει,ειναι να βλεπω π.χ av1 και να ακουω audio 2,κατι που με βολευει πολυ.
γενικα το μηχανακι ειναι εργαλειο και εκτος απο το πρωτο ζητουμενο του καλου ηχου,μου εχει λυσει τα χερια..
Σωστή δεν είναι καμία, και του ΥΡΑΟ υποκειμενικές είναι ως ένα σημείο, οπότε ό,τι σου κάθεται καλύτερα στ αυτί. Εγώ προσωπικά στο Audyssey το έχω στο flat, όχι ότι έχει να επέμβω αλλά ας πούμε ότι προτιμώ τις εργοστασιακές ρυθμίσεις των δημιουργών, κάτι παραπάνω ξέρουν αυτοί.
Εγώ προσωπικά στο Audyssey το έχω στο flat, όχι ότι έχει να επέμβω αλλά ας πούμε ότι προτιμώ τις εργοστασιακές ρυθμίσεις των δημιουργών, κάτι παραπάνω ξέρουν αυτοί.
Τι επιλογές σου δίνει εκτός από το flat; To reference είναι το σωστό στους σύγχρονους με Audyssey (δηλαδή στο πεδίο των αντηχήσεων).
το αντιστοιχο στους yamaha..?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.