Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    12
Λοιπόν για την ταινία….ενταξει είναι ουσιαστικά ένα animation. Σαν υπόθεση δεν είναι κάτι τρομερό και δεν είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί….αλλα η θέαση της ταινίας σε συνδυασμό με imax και 3d απογειώνουν την όλη εμπειρία και θεωρώ ότι είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει ποτέ σε σινεμά….φανταστικη παραγωγή και υπήρχαν σημεία στην ταινία που απλά χάζευα την 3d εικόνα και ταξίδευα….μαγεια!!!

Κάντε στον εαυτό σας την χάρη να πάτε στο IMAX με 3D γυαλιά…δεν θα χάσετε….στο σπίτι ή σε μια άλλη αίθουσα ίσως βαριόμουν λιγάκι και λόγο της μεγάλης διάρκειας της ταινίας….

Σαν ταινία της βάζω ένα 7-7,5 αλλα σαν πακέτο με imax και 3d ένα στρογγυλό δεκάρι!!!

Y.Γ. Η δεκατετράχρονη κόρη μου το λάτρεψε και ούρλιαζε σαν τρελή όταν τελείωσε!!! Φυσικά θα πάμε να το ξαναδούμε στην IMAX!
πρεπει να εχουμε γυαλια μαζι μας, δε δινουν στο σινεμα;

Στην IMAX 3D....

Επαιξαν το αποκλειστικο - σε IMAX- τρειλερ της Οδυσσειας διαρκειας 6 λεπτων ?

πρεπει να εχουμε γυαλια μαζι μας, δε δινουν στο σινεμα;

Εννοειται αμα φορας γυαλια για μακρυα τα χρειαζεσαι ;) :p

Επαιξαν το αποκλειστικο - σε IMAX- τρειλερ της Οδυσσειας διαρκειας 6 λεπτων ?
Οχι ήταν της Feelgood η προβολή μόνο για καλεσμένους με προσκλήσεις οπότε δεν έπαιξε τίποτα πριν, κατευθίαν η ταινία.

ρε τρελαμενε εχεις παει ποτε σε 3d αιθουσα και δεν σου εδωσαν γυαλια ?

Σε τρολαρω :cool:
Αυτο ξερω και γω και γι αυτο ρωταω, τι εννοει ο φιλος πιο πανω.
Οπως το γραφει, φαινεται να εννοει οτι, δεν δινουν γυαλια και πρεπει να παρουμε δικα μας.

3ωρο οπτικό χάρμα οφθαλμών! Ενδιαφέρουσα πλοκή βάζοντας εναν ακόμη "κακο" στην εξίσωση ενώ φυσικά, η ιστορία δε τελειώνει, απλα μια μάχη ακόμα.
Ωραίο το 3d στην IMAX, απλα πρέπει να κάτσεις σωστά (οσο γινεται κεντρο κι απο την μέση και πίσω). Ο ήχος προσεγμένος και το epic soundrack on spot. 8.5/10

Αν θέλετε το πιστεύετε αλλά αυτή τη περίοδο στη ζωή μου δεν έχω ελεύθερο χρόνο για να παρακολουθήσω μια ταινία τριών ωρών και είκοσι λεπτών. Οσοι την είδατε πιστεύετε ότι η τόσο μεγάλη διάρκεια της ταινίας ήταν απαραίτητη για την αφήγηση της συγκεκριμένης ιστορίας ;