Την ειδα εχθες στο odeon cosmopolis 3D. Απιστευτη ταινια σε ολα της. Δεν ειμαι και πολυ κουλτουριαρης οποτε τετοιου ειδους ταινιες τις γουσταρω αλλα αυτη ξεφυγε τελειως. Προτεινεται ανεπυφυλακτα ακομη και για τους μη φανατικους του ειδους.

27 μυρια στη μεταμεσονυχτια της Παρασκευης
73 μυρια το τριημερο
σε λιγοτερες αιθουσες απο αλλα blockbuster
με τις ΙΜΑΧ και 3d αιθουσες sold out απο πριν την πρεμιερα
με την Ανατολικη Ακτη μεσα στα χιονια (απο -27% εως -85% η πτωση των αιθουσων)

225 μυρια παγκοσμιως το 3ημερο , χωρις τις αγορες της Ιαπωνιας , Ιταλιας , Κινας

Τα βγαλε τα εξοδα

http://www.boxofficemojo.com/news/?id=2632&p=.htm

α και απο οτι διαβαζω τα εισιτηρια που εδινε εφημεριδα δεν ισxυαν για το avatar :D :D :D :D

Last edited:
Star Trek, Avatar και 300 είναι στο μηνυματικό μας πόντιουμ; Ολίγον καταθλιπτικό ακούγεται, αλλά εξηγείται εύκολα, δεδομένου ότι είμαστε στην κατηγορία Κινηματογράφου και τα 3 αυτά είναι κλασσικά παραδείγματα ταινιών που βγάζουν τους παραδοσιακούς DVDάκηδες και torrentάκηδες απ' τα σπίτια τους.

Τώρα, περί της κλασσικής συνταγής: Ε, ναι, υπάρχουν και καλύτερες ή, έστω, καλύτερα εφαρμοσμένες. Θα μπορούσε, π.χ. η τελική μάχη να έχει κάποιο στοιχειώδες στρατηγικό εύρημα. Θα μπορούσε το τελικό twist να οδηγούσε σε συνεργασία των δύο πλευρών αντί για ολική εξολόθρευση. Θα μπορούσε κάποιος άλλος χαρακτήρας (π.χ. η Grace) να ήταν αυτός που τελικά έκανε τη διαφορά. Τέλος, θα μπορούσε, να μην έχει καν καλό τελος, μπας και λάβει κανείς το %&^!# το οικολογικό μήνυμα, γιατί στην Κοπεγχάγη μια φορά δεν έφτασε.

Άντε τώρα, με ωθείτε σε λογύδριο κατηγορίας. Η ταινία ήταν άκρως συμπαθητική. Απλώς, σεναρακά μπορούσε παραπάνω.

Μολις ξεπεραστηκε το Star Trek

Δεν θα περάσει έτσι αυτό, ετοιμαζω ρελάνς μηνυμάτων που θα αφορά το ενδεδειγμένο μήκος της φούστας της Ουχούρα!!!!:flipout::flipout::flipout:

Δεν θα περάσει έτσι αυτό, ετοιμαζω ρελάνς μηνυμάτων που θα αφορά το ενδεδειγμένο μήκος της φούστας της Ουχούρα!!!!:flipout::flipout::flipout:

Να αφησεις τα χτυπηματα κατω απο την "μεση" εσυ :grinning-smiley-043

Μεθαυριο εκλεισα και εγω στην αιθουσα των μεγαλων του avclub ριβιουερς:D

Star Trek, Avatar και 300 είναι στο μηνυματικό μας πόντιουμ; Ολίγον καταθλιπτικό ακούγεται, αλλά εξηγείται εύκολα, δεδομένου ότι είμαστε στην κατηγορία Κινηματογράφου και τα 3 αυτά είναι κλασσικά παραδείγματα ταινιών που βγάζουν τους παραδοσιακούς DVDάκηδες και torrentάκηδες απ' τα σπίτια τους.

Τώρα, περί της κλασσικής συνταγής: Ε, ναι, υπάρχουν και καλύτερες ή, έστω, καλύτερα εφαρμοσμένες. Θα μπορούσε, π.χ. η τελική μάχη να έχει κάποιο στοιχειώδες στρατηγικό εύρημα. Θα μπορούσε το τελικό twist να οδηγούσε σε συνεργασία των δύο πλευρών αντί για ολική εξολόθρευση. Θα μπορούσε κάποιος άλλος χαρακτήρας (π.χ. η Grace) να ήταν αυτός που τελικά έκανε τη διαφορά. Τέλος, θα μπορούσε, να μην έχει καν καλό τελος, μπας και λάβει κανείς το %&^!# το οικολογικό μήνυμα, γιατί στην Κοπεγχάγη μια φορά δεν έφτασε.

Άντε τώρα, με ωθείτε σε λογύδριο κατηγορίας. Η ταινία ήταν άκρως συμπαθητική. Απλώς, σεναρακά μπορούσε παραπάνω.

Ρε συ Λευτέρη, δεν ανεβάζεις και το σενάριο να μην έχουμε απορία για αυτά που άφησες?
Εντάξει ρε παιδιά το καταλάβαμε, από σενάριο δεν είναι κάτι σοβαρό. Αλλά μην το σκοτώνουμε κιόλας. Άστε να περάσει λίγος καιρός και μετά συζητάμε το αδιάφορο σενάριο.

Re: Απάντηση: Avatar

Άντε τώρα, με ωθείτε σε λογύδριο κατηγορίας. Η ταινία ήταν άκρως συμπαθητική. Απλώς, σεναρακά μπορούσε παραπάνω.[/QUOTE]

Αρα μπορούμε άφοβα να βρίσουμε τους αρχαίους ημών θεατράνθρωπους και αυτό το ηλίθιο σεναριακό τρικ του από μηχανής θεού γιατί οι άμυαλοι και Αμερικανάκια δεν έβρισκαν ένα πιο πρωτότυπο τέλος :BDGBGDB55:

Λοιπον οσοι δεν κρατιεστε και μιας και ακομα υπαρχουν παρα πολλοι που δεν εχουν δει ακομα την ταινια σας θυμιζω την δυνατοτητα της κονσολας μας να κρυβει κειμενα σαν σποιλερς.

Ειναι στο advanced mode το δεξι κιτρινο τριγωνακι με ενα s μεσα.

Μην αποκαλυπτουμε το σεναριο οσο και αν αυτο δεν της αρεσκειας μας .

Re: Απάντηση: Avatar

Εμενα μονο το Avatar με εβγαλε απο το σπιτι μου (λόγω 3D) και δεν το μετανοιωσα φυσικά.

Τα αλλα 2 θα τα είχα μετανοιωσει σίγουρα (καλα για το 300 δεν το συζηταμε).

BTW Το πήρατε χαμπάρι ότι η πρωταγωνίστρια του Avatar είναι ίδια με αυτή του Star Trek, ε;

EDIT LOL @ sync Δημήτρη! :)

To ειδα κι εγω χτες (3D) στο Κοσμόπολις στο Μαρούσι. Καταπληκτική ταινία αλλά κατα τη γνώμη μου όλα τα λεφτά ειναι το 3D.
Οσοι θα πάνε να τη δουν εκει , να προτιμήσουν την Αθουσα 11. Φοβερή!

Sorry για τα spoilers. Ναθ, αν το θεωρείς σκόπιμο, κάνε edit το κείμενό μου. Αν και, όπως εξήγησα, το μεγαλύτερο πρόβλημα του συγκεκριμένου σεναρίου είναι ότι δεν έχει τίποτα που να μην το περιμένεις.

Από την άλλη, υπήρχε τρόπος να γίνω ακόμα πιο αναλυτικός, με μόλις τέσσερις λέξεις:
Χορεύοντας με τους λύκους
.

@Pstelios: Φίλε μου, πιάνεσαι από λέξεις και μου βάζεις λόγια. Τίποτα δεν αποκάλεσα ανόητο ή αμερικανιά. Δεν μίλησα μεμονωμένα για το τέχνασμα του από μηχανής θεού (αν και θα ήταν καλό να ψάξεις με ποιο τρόπο το χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι). Μίλησα για ένα ολόκληρο σχήμα που περιγράφει μία μεγάλη σειρά ταινιών δράσης. Ε, εγώ περίμενα περισσότερα από αυτό.