Sorry για τα spoilers. Ναθ, αν το θεωρείς σκόπιμο, κάνε edit το κείμενό μου.
Χωρις το 3D δεν θα εκανα τον κοπο να το δω/ξαναδω σινεμα
Καμία διαφωνία (ισα ίσα που το λέγαμε και με τον Δημήτρη ''Και λίγες ίντσες παραπάνω (στο σινεμά χθες!) δεν θα μας χάλαγαν''.Για να μην δουλευομαστε μεταξυ μας, καλο το Home Cinema στις πολλες ιντσες, αλλα δεν συγκρινεται με καλη ψηφιακη προβολη στο cinema ειδικα για ταινιες οπως το Avatar, 300 και Star Trek που προανεφερες..
Οπως λεει και ο Τασος, Size Does Matter...![]()
Sorry για τα spoilers. Ναθ, αν το θεωρείς σκόπιμο, κάνε edit το κείμενό μου. Αν και, όπως εξήγησα, το μεγαλύτερο πρόβλημα του συγκεκριμένου σεναρίου είναι ότι δεν έχει τίποτα που να μην το περιμένεις.
Από την άλλη, υπήρχε τρόπος να γίνω ακόμα πιο αναλυτικός, με μόλις τέσσερις λέξεις:.Χορεύοντας με τους λύκους
@Pstelios: Φίλε μου, πιάνεσαι από λέξεις και μου βάζεις λόγια. Τίποτα δεν αποκάλεσα ανόητο ή αμερικανιά. Δεν μίλησα μεμονωμένα για το τέχνασμα του από μηχανής θεού (αν και θα ήταν καλό να ψάξεις με ποιο τρόπο το χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι). Μίλησα για ένα ολόκληρο σχήμα που περιγράφει μία μεγάλη σειρά ταινιών δράσης. Ε, εγώ περίμενα περισσότερα από αυτό.
Καμία διαφωνία (ισα ίσα που το λέγαμε και με τον Δημήτρη ''Και λίγες ίντσες παραπάνω (στο σινεμά χθες!) δεν θα μας χάλαγαν''.
Απο εκεί και πέρα όμως μην λέμε τα ίδια και τα ίδια: Μετράει η ταινία σαν ταινία. Εμένα ούτε οι 300, ούτε το Star Trek θα με εκαναν να κάτσω να τα ξαναδώ (ούτε σπίτι - ούτε στο σινεμα).
To Αvatar όμως κάποια στιγμή θα το ξεναέβλεπα ευχαριστως σε 3D σινεμα.
Λάθος κάνεις, πιάνομαι από λέξεις για να σε πειράξω (βλέπε :BDGBGDB55: στο τέλος)![]()
Δεν μπορουμε σαν Avclub να κλεισουμε μια αιθουσα και να την δουμε (ή να την ξαναδουμε) ολοι μαζι?
Λεω γω τωρα...
Μια χαρά κατάλαβα, εσύ δεν προσεξες τι είπα αρχικά:Δεν καταλαβες: Δεν μιλαω για επαναληψη προβολης μιας τετοιας ταινιας, αλλα για την πρωτη προβολη
Εξ ου και δεν ασχοληθηκα καν να παω πχ στο Star Trek ή στο 300 (παραδείγματα που ανέφερες) - σε αντίθεση με το Avatar.Χωρις το 3D δεν θα εκανα τον κοπο να το δω/ξαναδω σινεμα
Δεν μπορουμε σαν Avclub να κλεισουμε μια αιθουσα και να την δουμε (ή να την ξαναδουμε) ολοι μαζι?
Λεω γω τωρα...
Εγώ είμαι μέσα και με παραπάνω τιμή από τα 12 ευρώ αν είναι να την δούμε όλοι μαζί παρέα.
Μια χαρά κατάλαβα, εσύ δεν προσεξες τι είπα αρχικά:
Εξ ου και δεν ασχοληθηκα καν να παω πχ στο Star Trek ή στο 300 (παραδείγματα που ανέφερες) - σε αντίθεση με το Avatar.
U 2 (non 3D) Εμπενίζερ Κούλης
ΥΓ Ειλικρινά τώρα, δεν νομίζεις ότι είναι δίκαιο να μας κόψουν ένα μισθό για το θέαμα που προσφέρουμε στο forum;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.