Οχι ρε συ. Δεν αποκαλυψες και το μυστικο της Εκτης αισθησης πια....
Επειδή όμως το θέμα με το Avatar είναι το 3D, να πω ότι με εντυπωσίασε μεν, παρατήρησα όμως και κάποιες "ελλείψεις". Το βασικότερο μείον στο 3D που εγώ τουλάχιστον διέκρινα είναι η εστίαση. Στο δικό μου μυαλό, 3D απεικόνιση σημαίνει ότι θα επιτρέπεται στον θεατή να εστιάσει σε όποιο σημείο αυτός θέλει, και μάλιστα το βάθος πεδίου θα πρέπει να είναι πεπερασμένο. Δηλαδή θα απεικονίζονται τα πάντα νέτ, και το φλου θα προκύπτει από το φακό του ματιού του θεατή. Αντίθετα, εγώ αυτό που είδα είναι να επιλέγει ο σκηνοθέτης τι θα είναι νετ και τι φλου, και αυτό έρχεται σε αντίθεση με την έννοια των τριών διαστάσεων.
Το ότι η (αμερικάνικη) τηλεόραση έχει ανέβει, είναι γεγονός. Αλλά πότε δηλαδή είχαμε καλύτερα σενάρια και τώρα δεν έχουμε;
τους φαγαμε τους 300 , παμε για most viewed τωρα ,
ειπαμε!!Το θεωρώ σίγουρο!
Στο κύκλο μου δεν το έχει δεί ακόμα κανείς, αλλά την άλλη εβδομάδα θα πάμε όλοι!!!
Όλοι συμφωνούμε (για γνωστούς και φίλους μιλάω) ότι και η χειρότερη χαζοπατάτα να ήταν θα τη βλέπαμε 3D.
Σκοπεύω για odeon συγγρού τι λέτε? Σε ποιά αίθουσα?
![]()
Μπορείτε όλοι να ηρεμήσετε. Σήμερα στις 7 θα το δει ο Kosh και στις 8 εγώ. Οπότε αύριο το αργότερο θα ξέρετε εάν η ταινία αξίζει ή όχι πραγματικά.:drummer:![]()
![]()
![]()
ειπαμε!!
village max φαληρου!!
![]()
αβλεπι,η 6 και η 7 ειναι.
Ψάχνω να βρω από τώρα λύσεις ώστε να μπορέσω να το δω σε 3D μόλις βγει το Blu-Ray.
Υπάρχει περίπτωση να βγει 3D σε Blu-Ray;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.