AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Επειδή το άλλο θέμα έχει να κάνει με τις ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το στήσιμο του περιπτέρου και η συμμετοχή μας στην CES
Ανοίγω νέο θέμα όπου καλείστε να καταθέσετε τις εντυπώσεις σας απ το περίπτερο μας αλλά και γενικότερα απ την έκθεση .

Εσύ παλι τί καίγεσαι ??

Αφού δεν κατέβηκες καν..:damnyou::argue::bigcry:
Ποίος το είπε ?

Δεν έχει σημασία Δημήτρη μου . Το πνεύμα μου θα είναι μαζί σας όλες αυτές τις μέρες . και ποιος ξέρει ίσος και αν ξεκλέψω λίγο χρόνο να κάνω κάνα ντου.

Αυτό με το.."πνεύμα" με αγρίεψε λίγο νυχτιάτικα !!

Αλλά όντως θα σε έχουμε μαζί μας νοητά.Μη σου πώ πως θα πλουτίσω την Cosmote με το να σε παίρνω και να σου δίνω κάθε τόσο αναφορά για τα δρώμενα...-bye-:operator::grinning-smiley-043

Πάντως α ότι καταλαβαίνω δημιουργήσαμε ένα πανικό στην έκθεση . Θα έχουν να λένε για τους τρελούς του AVCLUB. Τι διάολο 500+ μέλη είμαστε , φωτιά θα τους το βάλουμε . Και πούστε όποιος επισκέπτεται το περίπτερο είναι αγένεια να πάει με άδεια χέρια . Όλα τα εδέσματα καλοδεχούμενα και καλοφαγωτα .

Πάντως α ότι καταλαβαίνω δημιουργήσαμε ένα πανικό στην έκθεση . Θα έχουν να λένε για τους τρελούς του AVCLUB. Τι διάολο 500+ μέλη είμαστε , φωτιά θα τους το βάλουμε . Και πούστε όποιος επισκέπτεται το περίπτερο είναι αγένεια να πάει με άδεια χέρια . Όλα τα εδέσματα καλοδεχούμενα και καλοφαγωτα .

Οταν λες πουστε εννοεις κατι :chinscratch:?????????????
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ρε σεις, αφήστε τα σαπούνια και πείτε τίποτα για την έκθεση.....

Ο μόνος "οn topic" ήταν Ο Τάσος ....-bye-

Re: Απάντηση: AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ποίος το είπε ?

Δεν έχει σημασία Δημήτρη μου . Το πνεύμα μου θα είναι μαζί σας όλες αυτές τις μέρες . και ποιος ξέρει ίσος και αν ξεκλέψω λίγο χρόνο να κάνω κάνα ντου.

Να σε πω, μεσιέ συντονιστά!
Επειδή ξέρεις ότι ψοφάω για κάτι τέτοια, αν σχεδιάζεις ντου, τελεφούνκεν μι!

Πειτε καμια εντυπωση βρε παιδια!!! :smash:
Εχει πολλα πραγματα να δουμε???

Re: Απάντηση: AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Πειτε καμια εντυπωση βρε παιδια!!! :smash:
Εχει πολλα πραγματα να δουμε???

Εσένα θα σε πάω LG για καφεδάκι και.........:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Εσένα θα σε πάω LG για καφεδάκι και.........:flipout::flipout:

Αυτα πρεπει να τα λετε για να βαλουμε και τα αρωματικα μας, μην ερθουμε ετσι!!! :BDGBGDB55:

Μαγκες η έκθεση σαν περιεχόμενο είναι οτι χειρότερο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια... :damnyou::damnyou:

Με εξαιρεση τα περιπτερα της Samsung/Philips και τις κοπέλες της LG

Να πω την αμαρτία μου ο μονος λογος που θα προσπαθήσω να πεταχτώ αύριο (γιατί εχω κατι τρεχάματα με τη μικρή μας που αρρώστησε) είναι για να δώ και να γνωρίσω κανένα συμφορουμίτη -bye-