AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Μπραβο στο AVClub :SFGSFGSF:
Χαρηκα που γνωρισα τον Νικο και τον Κωστα :aktion033:
(VLT 10 Rulezzz) :award:

Ενα μεγαλο Μπραβο σε ολους οσους ασχοληθηκαν και συντελεσαν στην εκθεση αυτη.
Δεν ειναι τυχαιο να πω οτι ειχαμε την μεγαλυτερη προσελευση κοσμου απο ολα σχεδον τα υπολοιπα περιπτερα της εκθεσης
και οπως με ενημερωσαν το Σαβ. ηταν μια απο τις καλυτερες μερες. Μπραβο και παλι
Περασα υπεροχα ,γνωρισα απο κοντα κοσμο που δεν γνωριζα παρα μονο δια της γραφης
και ελπιζω να σας ξαναδω συντομα στην επομενη σε λιγες μερες.

Ενταξει καλη ηταν. Με μονη προυποθεση, ρε παιδια που ηταν η Pioneer και η Sony? Απο καλες εντιπωσεις τα κοριτσια της LG και ο Burmester 909 !!!!! πραγματικο θηριο.

Κατ´αρχήν μπράβο κι από εμένα στο Avclub, σήμερα πήγα στην έκθεση και το AvClub έδινε μια χαρούμενη και ζεστή νότα, να είστε καλά παιδιά.

Για την έκθεση γενικά αν και η πρώτη που έχω επισκευθεί με το εν λόγω θέμα, μου άρεσε αρκετά. Θα ήθελα μάλλον να δω περισσότερα happenings και εταιρίες στο θέμα hi-end καθώς και περίπτερο με dreambox δορυφορικούς δέκτες.

Καλα αν σας πω τι μου ειπαν στον περιπτερο της Lg θα καταλαβεται μετην μια το επιπεδο της εκθεσης.
Μετα βιας (μαλλον ειπε ναι γιατι ντραπηκε) ηξεραν το μοντελο του εγγραφεα που εχω!!!!

Ολα τα λεφτα το περιπτερο του AVclub.
Κοσμος ζεστασια και κουβεντα με χαμογελο.
Ακομα μια φορα διαπιστωσαμε με το αγαπητο Μανωλακο ποσο υπουλο και εξω απο καθε προσπαθεια επικοινωνιας ειναι το ξεφτιλισμενο το ..πληκτρολογιο!!!

Αντε και εις ανωτερα!!!

…πάει τελείωσε και αυτή η έκθεση και τη μας έμεινε ? H τηλεοράσεις? Τα ηχοσυστηματα ? Τα προβολικά ?...μπαααα το περίπτερο του AVClub.gr το πιο ζεστό και πολυσύχναστο σημείο αναφοράς της Έκθεσης, ένα μπράβο για μια φορά ακόμα για όλους τους φίλους που μόχθησαν για το στήσιμο (και το ξεστησιμο βέβαια ;) ) και φυσικά σε όλους τους φίλους (γνωστούς και αγνώστους) που πέρασαν για ένα (η περισσότερους ;) ) καφέ και χαλαρή συζήτηση -bye-

Το Σάββατο ήμουν κ εγώ εκεί !
Η έκθεση ? Πολύ μέτρια. Λίγα περίπτερα, λίγες εταιρείες με πολλές ελλείψεις σε μεγάλα ονόματα, λίγος κόσμος από ότι είδα το σάββατο το μεσημέρι...
Όλα τα λεφτά το τελευταίο περίπτερο της έκθεσης...ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ !!! :award:

Όλοι σταματούσαν εκεί ! :music-smiley-005:

Όλοι ρωτούσαν, χάζευαν κτλ κτλ κτλ... :worshippy:

Την Κυριακη το απογευμα πηγα και εγω τελικα στην εκθεση (many thanks στο AVCLUB για την προσκληση) και απογοητευτηκα με τα περιπτερα και τους συμμετεχοντες (και τους μη συμμετεχοντες) Λιγα πραγματα με ενδιαφερον - καθε περισυ και καλυτερα. Η επομενη εκθεση του 2008 θα γινει σε καφετερια :flipout:

Ολα τα λεφτα ηταν το περιπτερο μας. Δυστυχως καθησα πολυ λιγο (γνωρισα μονο τον GeonX) γιατι δεν ηθελα να χασω το τζαμπολ στο ΟΑΚΑ (βαζελος γαρ - :firstprize: V-Span)

Πολλα μπραβο σε ολους που εβαλαν το μερακι τους για αυτη την πραγματοποιηση.
Προβλεπω αυξηση των μελων στο επομενο διαστημα της ταξης του 2000%.

Ηδη για να διαβασω τα unread posts θελω κανα 3-ωρο και να φανταστεις οτι κανω login 2 φορες την ημερα.
:fahne90::ernaehrung004::ernaehrung004:

Να ρωτησω κατι ??

Ποια μοντελα ενισχυτων της sunfire επιαζαν μεσα στο σκοτεινο δωματιο με τα Klipsch (THX2) στο περιπτερο του Λαϊου ?????

Απάντηση: Re: AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Να ρωτησω κατι ??

Ποια μοντελα ενισχυτων της sunfire επιαζαν μεσα στο σκοτεινο δωματιο με τα Klipsch (THX2) στο περιπτερο του Λαϊου ?????

Ντινο, δεν θυμαμαι ποιο ηταν το μοντελο, αλλα μπορω να σου θυμισω λιγο απο την ατμοσφαιρα του δωματιου...-bye-

Για την έκθεση τα είπαν οι προλαλήσαντες. Λίγα πράγματα. Να γίνω κουραστικός λέγοντας πως το περίπτερό μας ήταν εκπληκτικό; Θα το κάνω! Γιατί ομολογουμένως ήταν.

Νομίζω πως είχαμε μια σοβαρή και πλήρη παρουσία στην έκθεση, δίνοντας έτσι ευκαιρίες στους παρευρισκόμενους εις τριπλούν: πρώτον να μας γνωρίσουν όσοι δεν μας ήξεραν, δεύτερον όσοι μας γνωρίζουν διαδικτυακά να μας μάθουν κι από κοντά και τρίτον δώθηκε η δυνατότητα στους φίλους να βρεθούν για μία ακόμη φορά από κοντά.

Τα καλύτερα έρχονται και εύχομαι να σας ξαναδούμε όλους κι αυτό το ΣαββατοΚύριακο στην έκθεση HIGH-END (Athens Sound & Vision Show 2007).

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους αυτούς τους φίλους πού πέρασαν από το περίπτερό μας αλλά κυρίως αυτούς που ξόδεψαν χρόνο και χρήμα για να γίνει δυνατόν κάτι τέτοιο!

Ευχαριστώ θερμά:worshippy:

Να ρωτησω κατι ??

Τρείς μέρες συνέχεια μπαινόβγαινες βρε αθεόφοβε, δεν έμαθες ποιό μοντέλο έπαιζε ??:BDGBGDB55::bigcry:

Τρείς μέρες συνέχεια μπαινόβγαινες βρε αθεόφοβε, δεν έμαθες ποιό μοντέλο έπαιζε ??:BDGBGDB55::bigcry:
Για ποια μοντέλα λέτε ?
Α αυτά της LG ? Ναι δυνατά μοντέλα όντως-bye-

Re: Απάντηση: Re: AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Βρε συ, επρεπε να του πεις κατευθειαν την τιμη για να μην ρωτησει λεπτομερειες :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Τιμη ξερω (περι τα 4000+*).

Δεν ειχα σκοπο να ρωτησω λεπτομερειες βρε συ, απλα δεν θυμομουνα μοντελο.

-bye-

* εδω .....(γιατι εξω, περι τα 2500, αρα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να αξιξει 4000+)

Last edited: