AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Μπραβο ρε παιδια! Πολυ καλη η παρουσια και η οργανωση του περιπτέρου. Πολυ χάρηκα που για πρωτη φορα ειδα και την φυσικη παρουσια του Avclub...

Να ευχαριστήσω και για τις προσκλησεις. Θα τα πουμε και το σ/κ στην επομενη εκθεση!

Να γκρινιάξω για την απουσια πολλων ονομάτων (τα ειπαν και αλλοι) - πανε σε αλλη έκθεση ολοι τους? ή δεν πανε καθολου? τες πα. Σε γενικες γραμμες, θα ελεγα, ολιγον αδιαφορη .... ήταν σαν να μην είχε αλλαξει τιποτα απο περυσι - μονο τα pixel ηταν πιο πολλα στις οθόνες!!! Δεν προχωραμε ετσι ρε παιδια - δειξτε μας καα αλλα!! ...

Η έκθεση απλά καλή... Τίποτα το καινούργιο που να σε κάνει να τρέχουν τα σάλια σου ή να σκέφτεσαι να γίνεις early adopter. :p
Αν έβρισκες εύκολα και την έξοδο να φύγεις θα ήταν ακόμη καλύτερη!
Το περίπτερο του Forum ήταν μέσα στα 5 καλύτερα περίπτερα της έκθεσης.
Μπράβο!

Υ.Γ. Όχι και Τσιμισκής κύριε σύσοπα! Ζιιμίτσι προφέρεται και είναι ρουμανικό όνομα για Vampire Clan. :flipout:

Θα συμφωνήσω και εγώ με τους περισσοτέρους για την φτωχότερη έκθεση από συμμετέχοντες και για τον λίγο κόσμο που βρέθηκε εκεί.
Εντυπωσιακό το περίπτερο του ΟΤΕ,το room της klipsch με τα δύο θηριώδη sub και την πολύ καλή εικόνα του 60αρι αλλά και το περίπτερο του ΟΡΦΕΑ με τα γνωστά hi- end μηχανήματα.

Για το περίπτερο μας έχετε αναφερθεί όλοι με τα καλυτέρα λόγια οπότε τα δικά μου είναι περιττά.
Το πιο ευχάριστο είναι ότι όσα νέα μέλη γνώρισα είχαν πάθος και όρεξη για το forum μας.
Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν για την συμμετοχή μας.Εύχομαι και του χρόνου πάλι εκεί.

Εγώ πέρασα στα πεταχτά το βράδυ της Κυριακής όπου και βρήκα όλους (όσοι είχαν μείνει τέλος πάντων) να μαζεύουν καλώδια και να κουβαλάνε κούτες...

Από το ισόγειο ούτε καν πέρασα, πήγα κατευθείαν επάνω να χαιρετίσω γνωστούς και μη και έφυγα... -bye-

Εγώ να σας ευχαριστήσω για τα πιροσκί, τον καφέ, την κουβέντα και γενικότερα την ζεστή φιλοξενία σε μία ψιλοαδιάφορη κατά τα άλλα έκθεση.

Τα μπράβο μου και στην LG για λόγους ευνόητους.

Απάντηση: Re: AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ραντεβού όλοι στην Hi-End:music-smiley-005:

Εσυ ολο ραντεβου δινεις και μετα σε βλεπουμε για 5 λεπτα και την κανεις με ελαφρα πηδηματακια!!! :ernaehrung004:

ελα ντε και με το κεφαλι κατω.....τελικα το μπλουζακι του μικρου το βρηκες?

Εγώ να σας ευχαριστήσω για τα πιροσκί, τον καφέ,

Που είχε πιροσκί και καφέ; Τι μέρα; Τι ώρα; :(
Κάτι γλυκά είχε που δεν μπορούσα να φάω γιατί μου είχε ανέβει ήδη το ζάχαρο με αυτά τα Duevel που έμοιαζαν με μενίρ! :(
Αλήθεια, ο Ορφέας προσέλαβε τον Οβελίξ για να μεταφέρει τον Burmeister και τα Duevel; :flipout:

Απάντηση: Re: AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Που είχε πιροσκί και καφέ; Τι μέρα; Τι ώρα; :(
Κάτι γλυκά είχε που δεν μπορούσα να φάω γιατί μου είχε ανέβει ήδη το ζάχαρο με αυτά τα Duevel που έμοιαζαν με μενίρ! :(
Αλήθεια, ο Ορφέας προσέλαβε τον Οβελίξ για να μεταφέρει τον Burmeister και τα Duevel; :flipout:

Ωστε ειδες τον Βurmester εεε?

Re: Απάντηση: Re: AVCLUB & CES 2007 ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ωστε ειδες τον Βurmester εεε?

Μα δεν γινόντανε αλλοιώς...
Αν δεν τον έβλεπα θα έπεφτα πάνω του!
Έμαθα ότι βγαίνει και σε οικογενειακή συσκευασία (2 μονομπλόκια).
Χαρά που θα κάνει ο μηχανικός! Τέτοια μονομπλόκια να πάρεις πάει η στατική μελέτη του χώρου!

ελα ντε και με το κεφαλι κατω.....τελικα το μπλουζακι του μικρου το βρηκες?

Οχι Larry, αλλά δεν πειράζει.
Την Παρασκευή θα είμαι 2 ωρίτσες γεμάτες στην έκθεση και "παίζεται" το Σάββατο, ακόμη κι έτσι ( δυστυχώς ή ευτυχώς καταφέρνω και βρίσκω τρόπο να είμαι κοντά σας ).
Ραντεβού την Παρασκευή.:grandpa: